Hitec Eclipse 7
-
Calimero..
- Kontaktovat uživatele:
Hitec Eclipse 7
Vím, že to tu už bylo, ale ve starších vláknech toho moc není.Doporučujete koupit, nebo radši něco jiného.Použítí na elektro, později i benzín. Máte někdo zkušenosti s tímto rádiem?Děkuji za odpovědi
cau byl jsem vlastnikem eclipse- je to dobre radio.. za ty penize az neuveritelne soft. vybaveno. Umi dokonce veci ktere neumi radia 3xtak draha. problem nekdy byva ve spatne naladenych prijimacich, ktere jsou dodavany jako soucast setu- neni to pravidlem. Jako celek bych ho hodnotil kladne. za malo penez hodne muziky ale porad je to jen Hitec..
- sopta
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě taky zajímá
Chci si koupit nový rádio a rozhoduju se mezi Eclipse a MX12 od Graupnera. Co jsem postahoval návody vysílačů podobný cenový kategorie, tak se mě jeví vesměs všechny stejně co do softwarového a hardwarového vybavení, snad jen u Eclipse mi přijde až podezřele moc volných mixů
Máte s Eclipse někdo provozní zkušenosti? Nebo je můžete ze srovnat s jinýma vysílačema? Pro a proti... Dájí se u Eclipse zapnout stopky pohybem páky plynu?
Měl jsem HITEC FOCUS 4 a teď mám GRAUPNER MC14 - obě fungovali bez problému, takže značky jsou pro mě obě dobrý
Měl jsem HITEC FOCUS 4 a teď mám GRAUPNER MC14 - obě fungovali bez problému, takže značky jsou pro mě obě dobrý
Re: Hitec Eclipse 7
Já se rozhodoval mezi všemy zde uvedými rádii(optic,eclipse,mx12)a nakonec jsem si zakoupilFX18.A podle mého je to za ty prachy to nejlepší co lze v součastné době u nás koupit.Hlavně je spolehlivá a má všechny možnosti programování(možná i větší) než ty zde uváděné.Calimero.. píše:Vím, že to tu už bylo, ale ve starších vláknech toho moc není.Doporučujete koupit, nebo radši něco jiného.Použítí na elektro, později i benzín. Máte někdo zkušenosti s tímto rádiem?Děkuji za odpovědi
sopta píše:Tak to mě taky zajímáChci si koupit nový rádio a rozhoduju se mezi Eclipse a MX12 od Graupnera. Co jsem postahoval návody vysílačů podobný cenový kategorie, tak se mě jeví vesměs všechny stejně co do softwarového a hardwarového vybavení, snad jen u Eclipse mi přijde až podezřele moc volných mixů
Máte s Eclipse někdo provozní zkušenosti? Nebo je můžete ze srovnat s jinýma vysílačema? Pro a proti... Dájí se u Eclipse zapnout stopky pohybem páky plynu?
Tak trošičku seriozněji, Eclilipse je dobré rádio, stopky jsou jen jedny a nedá se měřit čas chodu motoru, ale jen celková doba letu. Optic je mladší má stopky dvoje a jedny jsou přiřazeny k páce plynu, měří dobu chodu motoru a celkový čas letu. Jinak na běžné létání zcela bez problémů. Obě rádia vlastníme tak víme. Co lítáte, že chcete co nejvíc volných mixů? MX 12 nemám, ale Graupner je moje rádio a to se dá říci i o JR, která pro němce rádia vyrábí pod označením Graupner.
Mám MC 16/20 a MC19 a jsem moc spokojen. Celý komfort tvoří grafické uspořádání a velký displej, 20pozic pro modely, dvoje stopky, čas od nabití, a v grafice a čase vyvedená doba do vybití, přiřazení jakéhokoliv vypínače ke kterékoliv funkci či mixu, celý název modelu a Ne tři písmena.,nasměrování kteréhokoliv výstupu z rádia do kteréhokoliv vstupu přijímače atd. Příznivci Futaby chci popřát pohodu a pozor na několika exemplářích odešly poťáky v křížácích jen tak ahoj a šáteček, tedy hrobeček na letišti. Futaba má stále vyjma 28 malé dvouřádkové displeje a programování je složitější a nepřehledné. Abych nevypadal jako kritik tak Futabu mám taky, ale volant na auto. U v Japonsku vyrobených MC 19 byly prasklé čepy na křížácích už od výroby, ale to se již odstranilo.
šťastnou ruku a hodně probdělých nocí nad recenzemi radií. Je to rozhodnutí, které se hodně rozmýšlí, protože rádio se každý rok nemění.
plně se ztotožňuji s RADISEM mám MX-12 ,naprostá spokojenost , nemůžu sice posílat páky na kterjkoliv kanál jako u MC19 , ale to mi nevadí , ještě jsem to nepotřeboval , a umím zařídit jinak . na absenci stopek jsem si zvykl . Uvažoval jsem také o FX18 , ale ta má display menší než na mobilu , a tak se domnívám že na něj není při lítání stejně moc vidět třeba na stopky . 
To by ses divil jak jsou stopecky pekne videt i za letu! Dokonce jsem v praxi uspesne pouzival trim mixu proste tak, ze jsem si programoval za letu, aniz bych jeste mel zabudovany potaky pro tuhle funkci. To ty asi ale nebudes vedet co to je trim mixu pac pochybuju ze to ta MX12 s displejem zvicím TV obrazovky umoznuje...HaHa