Blade mCX - co vy na to?

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
dasstik

#16 Příspěvek od dasstik »

Zdravíčko,
uvažuji si tenhle kousek koupit pro takovéto kancelářské létání.
Rád bych se zeptal, už jste s ním někdo praštil o zem nebo o skříň? Aneb je ten vrtulníček odolný?
Díky za informaci
Rici

#17 Příspěvek od Rici »

Pořádně s ním praštit je asi umění, protože je opravdu poslušnej. Ale když třeba podlítám pod židlí nebo dělám velké blbosti, tak už jsem s ním trošku boural. Nebyly to velké rány, jen takové ty bežné a mCX je ustál bez poškození :). Navíc náhradní díly jsou k sehnání a za solidní cenu.
Kovboj

#18 Příspěvek od Kovboj »

dasstik píše:Zdravíčko,
uvažuji si tenhle kousek koupit pro takovéto kancelářské létání.
Rád bych se zeptal, už jste s ním někdo praštil o zem nebo o skříň? Aneb je ten vrtulníček odolný?
Díky za informaci

Rozhodně ano, díky tomu jak je lehoučný mu pád ze dvou metrů vůbec nevadí, nepoškodí se ani podvozek ani listy.
diver
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od diver »

potvrzuju, obojí - jednak že s nim praštit je umění a pak (protože jsem strašně šikovnej!!!) že snese i tu ránu, klinicky testováno, ale to se fakt musíš snažit :D :D :D
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
JerryK
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JerryK »

Také jsem podlehl fenoménu mCX :lol: . Nevíte někdo kde sehnat protikus konektoru baterie? Chtel bych nabíjet lipolku normálním nabíječem, ale takové minikonektory,abych udělal nabíjecí kabel, jsem nikde nenašel.
Bonny_boy

#21 Příspěvek od Bonny_boy »

AHojky no ja jsem si ted koupil podobne :) je to novinka http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6158 ale řeknu vám leta to suuper a 10-12 miinutek velice stabilni
Kovboj

#22 Příspěvek od Kovboj »

Bonny_boy píše:AHojky no ja jsem si ted koupil podobne :) je to novinka http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6158 ale řeknu vám leta to suuper a 10-12 miinutek velice stabilni

No podle fotek vnitřku i podle parametrů to s mCX nemá moc společnýho.
Jumbo747

#23 Příspěvek od Jumbo747 »

Bonny_boy píše:AHojky no ja jsem si ted koupil podobne :) je to novinka http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6158 ale řeknu vám leta to suuper a 10-12 miinutek velice stabilni

Podobne tomu to ve vzhledu je, ale dsm2 to nema, alespon sem nenasel. Ja mam spektrum tak bych to na ni nenaladil a dalsi vysilacka
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
dasstik

#24 Příspěvek od dasstik »

Tak děkuji za odpovědi, hned jak budou peníze si ho seženu.
Bonny_boy

#25 Příspěvek od Bonny_boy »

Jumbo747 píše:

Podobne tomu to ve vzhledu je, ale dsm2 to nema, alespon sem nenasel. Ja mam spektrum tak bych to na ni nenaladil a dalsi vysilacka

dsm2 ? vzdyt heli pracuje na 2.4 GHZ takze nevidim problem ma to vse co ten vas akorat ten co doporucuji je levnejsi
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Vita_Valke »

Bonny_boy píše:
Jumbo747 píše:

dsm2 ? vzdyt heli pracuje na 2.4 GHZ takze nevidim problem ma to vse co ten vas akorat ten co doporucuji je levnejsi

jenze 2.4 nezmamena ze to pujde na vsem
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
JM

#27 Příspěvek od JM »

Tak mi dneska Blade mCX taky dorazil jako opožděnej dárek a musím říci, že jsem jako mírnej pesimista bral s rezervou ta vychvalování Blada mCX tady na fóru i jinde, ale byl jsem velmi mile překvapen :!: Je to opravdu BOMBA a i v malém prostoru se s tím úžasně vyblbnete :D Je to VELMI stabilní, gyro funguje opravdu bez sebemenšího zaváhání a i kvalita materiálů a sestavení je opravdu vinikající. Lyžiny jsou pěkně pružné a i při tvrdším dopadu nehrozí jejich zlomení. V tomhle případě se kluci čínský opravdu vytáhli-kdyby v jejich podání všechno dopadlo jako mCX, bylo by to super :wink:
cernos
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od cernos »

tak jsem lidi na vážkách, mám doma blade 400, ale ještě s ním neumím, koupil jsem jej především kvůli Spektru Dx6i na simulátor. Teď jsem si pořídil na odreagování EasyStar, ale zvažuju koupi tohohle vrtulníčka. Je fakt úžasnej a ta sleva z 96.000 na 2.100 za B'n'F verzi je fakt suprová :)
Kovboj

#29 Příspěvek od Kovboj »

Bonny_boy píše:dsm2 ? vzdyt heli pracuje na 2.4 GHZ takze nevidim problem ma to vse co ten vas akorat ten co doporucuji je levnejsi

Když myslíš :wink: :wink: :wink:

Mimochodem, doporučuju k přečtení tohle, je to moc hezky napsáno:
http://aviarium.wordpress.com/2008/10/2 ... -pro-tebe/
jio

#30 Příspěvek od jio »

Taky se zeptám - kolik hodin provozu takováto konstrukce zaručeně vydrží? Ložiska, převody, motory, akumulátor, celek. Mám samozřejmě na mysli bez bourání.

Použité materiály mi přijdou až příliš subtilní a jako hračka na jednu zimu i relativně dost drahé. Za 3000 mám jinak 2 sady slušných baterek na letní sezonu.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“