Když manželka soptí

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nebozez

Když manželka soptí

#1 Příspěvek od nebozez »

Asi se i vám dost často stane, že doma slyšíte: "to sou furt jen modely a nic jinýho tě nezajímá!" :( Dospěl jsem k názoru, že je to tím, že manželka se prostě nudí :D

Tu svoji jsem odkázal třeba na http://www.tisicveci.cz a mám doma klid. :P
hubon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od hubon »

Reklama??? :roll:
BAPE

#3 Příspěvek od BAPE »

Reklamy nebrat :!: Stačí skrátit řetez aby se nedostala z kuchyně.Sundat jen v případě že dovezou uhlí. 8) 8)
Kovboj

Re: Když manželka soptí

#4 Příspěvek od Kovboj »

nebozez píše:Asi se i vám dost často stane, že doma slyšíte: "to sou furt jen modely a nic jinýho tě nezajímá!" :( Dospěl jsem k názoru, že je to tím, že manželka se prostě nudí :D

Tu svoji jsem odkázal třeba na http://www.tisicveci.cz a mám doma klid. :P

No s ohledem na to jak je ten web skoro celý prázdný se tam manželka asi moc dlouho nebavila. Takže když se za chvilku vrátila tak byla jenom ještě naštvanější že ji posílaš někam, kde nic není :roll:

Jinak je to divný, ale to výše uvedenou větu jsem doma zatím ještě nikdy neslyšel. Že by sis Nebozezi vybral špatnou manželku? :wink:
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od honzajs »

Víš co bude nejhorší ? Až jednou na tebe udělá kolega nálet a letadlo se ti zaplete do parohů. Pak teprve poznáš, že se nudila a už se nenudí. :twisted:
(že by vlastní zkušenost :?: )
PS vždy je nutné dodržet letový řád, tj. nahlásit přílet z letiště a v uvedenou dobu taky doma dosednout na ranvej :lol:
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“