Zkušenosti se Spektrum DX6
DX6 a 3polohový přepínač??
Zdravím...měl bych takovej dotaz...je možný v DX6 nějakým způsobem vyměnit původní dvoupolohové přepínače za třípolohové? Je to otázka hardwaru, nebo by byl problém i se softwarem? V elektronice se nevyznám, tak jestli to je úplná blbost, buďte schovívaví a nesmějte se mi moc nahlas:D
díky Leprasol
díky Leprasol
Marcos píše:Mozny to urcite je![]()
Ale aby to fungovalo tak jak ocekavas, to by byl hodne velky problem.
Moh bys to trosku specifikovat? Abych upřesnil na co to potřebuju...jde mi o ovládání navijáku a třírychlostní převodovky u auta...čili potřebuju dvě serva, každý by mělo mít tři pozice...tak sem myslel jestli by se daly vyměnit místo těch dvou dvoupolohovejch přepínačů třípolohový.
Pak mě ještě napadlo, jestli by bylo proveditelný ty dva třípolohový přepínače přidat k ovládání dvou kanálů, který sou normálně ovládaný páčkama...nevim jestli je to srozumitelný...prostě aby kanál byl ovládanej páčkou, pokud je přepínač ve středový poloze, a když přepínač přepnu nahoru nebo dolu, aby servo dojelo do daný koncový pozice(respektive u navijáku aby se točilo na jednu nebo druhou stranu)
snad sem trochu srozumitelnej...díky
dx6 a dva přijímače
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s dvěma přijímači a dx6 ??
po doladění modelu 3 (mikrobat) jsem zjistil že mám rozhozený model 2 (easyglider) . Konkrétně subtrim a rozsah výchylky na levem kridelku/klapce (flperonu ??) V menu je nastavení odlišné takže "propojené" to nijak není.
Jak to chodí vám??
po doladění modelu 3 (mikrobat) jsem zjistil že mám rozhozený model 2 (easyglider) . Konkrétně subtrim a rozsah výchylky na levem kridelku/klapce (flperonu ??) V menu je nastavení odlišné takže "propojené" to nijak není.
Jak to chodí vám??
Zde to najdeš http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&start=60
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Hora píše:Zde to najdeš http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&start=60
Uzuz jsem chtel odeslat to samy, byls holt rychlejsi