Vysílačka + sim - koupím

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Makovecz

Vysílačka + sim - koupím

#1 Příspěvek od Makovecz »

Zdar lidi,
neválí se někomu doma starší funkční vysílačka s usb kabelem a simem, který už nepotřebujete? Chci si pořídit do budoucna nějakou 4-kanál helinu a rád bych se připravil trošku předem a naučil se to ovládat. Vím, že jakmile jí budu mít doma, budu s ní zkoušet lítat a nerad bych jí hned rozflákal..... Pokud možno za levno :) Díky za nabídky.
PS: inzerát dávám i do bazaru, nicméně si myslim, že tady bude víc čtenářů a tudíž i potenciálních prodejců :D
Edit: prosím usb - nemám gameport
Naposledy upravil(a) Makovecz dne stř 29.10.2008 16:17, celkem upraveno 1 x.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vita_Valke »

zbyl mi doma vysilač z CX2
http://www.hobbyeshop.cz/inshop/rc-mode ... -4ghz.html
má to jack a někdo to propojoval přez zvukovku takže třeba na FMS by to mělo jít a použiješ jí i na dvourotor
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Makovecz

#3 Příspěvek od Makovecz »

Kolik si za něj představuješ? Jen nevim, jak to případně propojit přes tu zvukovku - překvapuje mě, že to jde...
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Walhalla »

a proc davas inzeraty dva? to chces dva simulatory? a i taks to mohl dat do jednoho
Makovecz

#5 Příspěvek od Makovecz »

Walhalla píše:a proc davas inzeraty dva? to chces dva simulatory? a i taks to mohl dat do jednoho

Sháním jeden sim. Důvod pro dublování inzerátu jsem uvedl na jeho konci...
woro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od woro »

Makovecz píše:Jen nevim, jak to případně propojit přes tu zvukovku - překvapuje mě, že to jde...
Proč by to nemělo jít? Leze z toho použitelný PPM signál, který ve VF části moduluje nosnou frekvenci a v přijímači je po demodulaci převeden na PWM signál k servům - a proč by ten převod na polohu serv nemohl dělat program v PC? Jmenuje se SmartPropo plus a pokud připojíš signál z vysílače do vstupu zvukovky a nastavíš vhodnou hlasitost, umí to převést na plohu pák virtuálních joysticků - volně ke stažení je i verze, která je připravená přímo pro FMS a také se spolu s FMS automaticky spouští. Jenom nastavíš v možnostech analogového ovládání "rozhraní joysticku", přiřadíš kanály, nastavíš reverzy a kalibruješ výchylky, a tím máš hotovo. Také to tak mám, a nejsem jediný - mrkni do sekce "Simulátory a modelářký software".

2Walhalla: Ty ses nikdy nepřekliknul?
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Makovecz

#7 Příspěvek od Makovecz »

woro píše:Proč by to nemělo jít? Leze z toho použitelný PPM signál, který ve VF části moduluje nosnou frekvenci a v přijímači je po demodulaci převeden na PWM signál k servům - a proč by ten převod na polohu serv nemohl dělat program v PC? Jmenuje se SmartPropo plus a pokud připojíš signál z vysílače do vstupu zvukovky a nastavíš vhodnou hlasitost, umí to převést na plohu pák virtuálních joysticků - volně ke stažení je i verze, která je připravená přímo pro FMS a také se spolu s FMS automaticky spouští. Jenom nastavíš v možnostech analogového ovládání "rozhraní joysticku", přiřadíš kanály, nastavíš reverzy a kalibruješ výchylky, a tím máš hotovo. Také to tak mám, a nejsem jediný - mrkni do sekce "Simulátory a modelářký software".

Díky moc za vysvětlení, ale po pravdě: moc chytrej z toho nejsem :) Nikdy jsem se tím nezabýval, takže je to pro mě trochu španělská vesnice. nicméně nějaký zkušenosti s pc mám, takže bych to mohl zvládnout. případně si to dohledám, Díky.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vita_Valke »

Makovecz píše:Kolik si za něj představuješ? Jen nevim, jak to případně propojit přes tu zvukovku - překvapuje mě, že to jde...

nevim litr?
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vita_Valke »

...
Makovecz

#10 Příspěvek od Makovecz »

Popřemejšlim a ještě chvilku počkám, jestli se neobjeví něco jinýho. Zatim díky.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Vita_Valke »

jasny v pohode, jen ji pak muzes dal vyuzit ne jako treba SIM Transmitter
Makovecz

#12 Příspěvek od Makovecz »

Vita_Valke píše:jasny v pohode, jen ji pak muzes dal vyuzit ne jako treba SIM Transmitter

V jakym je pls modu? nedaří se mi sehnat Blade mcx v modu 2....
Díky, případně jde-li to přepniut....
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Vita_Valke »

original to byl mod2, predelal sem to na mod1, je tam prepinac na tistaku takze staci jen prehodit pruzinku
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“