zkušenosti se Spektrum DX6i vysílačem

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Zao

#16 Příspěvek od Zao »

Hora píše:Já kupoval UK a měl jsem tam jen alkaliky a pokud vím nabíjecí se dodávají jen do US, nebo je to jinak (měl jsi přiloženou i nabíječku)?

Ja u sve mel dodane alkalicke (nabijecka ne - kupovano v CR), ktere jsem "vyhodil" a poridil NiMh. Nabijecku pouzivam standardni (BC6), nabijim ve vysilacce a pouzivam Graupnerackej konektor u ktereho jsem musel akorat trochu vic poodhalit bananek. Vybijeni mimo vysilator.

To Bazybarel:
Co se tyce dosahu, tak pouzivam AR6200 a maji opravdu plny dosah. Litam jiz s ni vice jak pul roku bez sebemensiho vypadku signalu i kdyz sve era temer jiz nevidim.
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jirak »

Marek71 píše:Na inwoodmodels je cena cca. 90 GBP, čo je plus mínus tých 180 USD. Predpokladám teda, že je to Tx a Rx, bez serv

cena vyjde s dopravou na ~105GBP, v krabici je Tx + 1x RX AR6200, žádná serva. Při nákupu možno volit mezi mode 1 a 2.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RiMr »

Jo, DX6i je super.
Jenom k těm přibaleným "šitkám" AA článkům z Číny... Na poli jsem ztratil jeden NiMh z vysílačky (neptejte se mě jak... :D ) a zkusmo jsem tam dal tyto "šitky", které jsem tam náhodou měl. Dolítal jsem na ně celou sezónu... :D
Jumbo747

#19 Příspěvek od Jumbo747 »

tak sem dnesky byl s kamaradem venku jen nastavovat atd a co se nestalo on ma ff6 fast 2,4 a ja dx7 a jemu ta helina blbla pokud sem mel zaplou vysilacku. Jak sem ji vypnul bylo to normal
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od RiMr »

Jojo, ve více fórech i zahraničních, se sem tam objevují různé "vady na kráse" u Futab a jejich Fastu... Zajímavé by bylo vědět, kolik je mezi lidma FAST aparatur a kolik Spektrumů.
Ale teda předevčírem jsme byly lítat s kamarádem (ano, v tom dešti...), on Futaba s Fastem, já DX6i a oba bez problémů...
Jumbo747

#21 Příspěvek od Jumbo747 »

no ale nejak nechapu proc. Jako ja nemel ani zaplej model jen zaplou vysilacku, tim padem zadna komunikace nejela. Ale vrtas mu blbnul, vypnul sem ji a problem fuc
zdzd

#22 Příspěvek od zdzd »

Jumbo747 píše:Jako ja nemel ani zaplej model jen zaplou vysilacku, tim padem zadna komunikace nejela.

???
Jumbo747

#23 Příspěvek od Jumbo747 »

a to rusi jen zapla vysilacka tedy?
zdzd

#24 Příspěvek od zdzd »

Když je zaplá vysílá. U DX7 navíc žádné komunikace s RX neprobíhá. Ten jen poslouchá.
Jumbo747

#25 Příspěvek od Jumbo747 »

to chapu, ale bylo me divne , ze pri zaple dx7 mu proste vrtulnik letal kam chtel, jen sem ji vypnul a sel normalne. Dle meho zadnej kratak ve vysilacce neni tak ze by se to rusilo nejak?
scarabeus

#26 Příspěvek od scarabeus »

Jumbo747 píše:to chapu, ale bylo me divne , ze pri zaple dx7 mu proste vrtulnik letal kam chtel, jen sem ji vypnul a sel normalne. Dle meho zadnej kratak ve vysilacce neni tak ze by se to rusilo nejak?

Proste jste se asi blokovali na stejnym kanalu nebo za tim byla nejaka jina zvlastni pricina, to bych tu ted zbytecne nerozebiral nebo se tu porvem :-D

Tim, ze zapnes vysilacku, uz okamzite vysilas, proto jsi ho rusil. Vysilacka vysila STALE, kdyz je zapnuta.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Avenger »

scarabeus píše:
Jumbo747 píše:to chapu, ale bylo me divne , ze pri zaple dx7 mu proste vrtulnik letal kam chtel, jen sem ji vypnul a sel normalne. Dle meho zadnej kratak ve vysilacce neni tak ze by se to rusilo nejak?

Proste jste se asi blokovali na stejnym kanalu nebo za tim byla nejaka jina zvlastni pricina, to bych tu ted zbytecne nerozebiral nebo se tu porvem :-D

Tim, ze zapnes vysilacku, uz okamzite vysilas, proto jsi ho rusil. Vysilacka vysila STALE, kdyz je zapnuta.

Spíš mu jde o to, že na 2.4GHz by k něčemu takovýmu a navíc ještě mezi navzájem nekompatibilními systémy nemělo vůbec docházet. Zvlášť ten FASST by neměl být snadno zarušitelný když jednak skáče po celém pásmu a navíc je nepochopitelné, že pustí na serva nějaké náhodné řídící povely.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
tox232
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od tox232 »

Ahoj chtěl bych si objednat DX6I z Innwood Models může někdo poradit jak na to?Na jejich stránkách ho na titulní straně najdu ale v prodeji ho nikde nemajProsím o radu :(
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Walhalla »

tox232 píše:Ahoj chtěl bych si objednat DX6I z Innwood Models může někdo poradit jak na to?Na jejich stránkách ho na titulní straně najdu ale v prodeji ho nikde nemajProsím o radu :(

uplne dole je Search Database
tam zadej DX6i
ono ho to najde a je tam i buy tlacitko
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“