Takže váží mi 270g s 3s 1000 mAh, visim pod půl plynu, a je ukrutně pomalej, zaletí snad uplně vše, já jsem celkem nováček v 3D akrobacii, takže jsem vyzkoušel zatím jen souvrat, výkruty do kruhu, visení(se slabejma baterkama i výkrut ve visu
Focus
Focus
Tak jsem se vrátil ze záletu Focuse, ale ne v hale, ale venku, u nás je bezvětří
...
Takže váží mi 270g s 3s 1000 mAh, visim pod půl plynu, a je ukrutně pomalej, zaletí snad uplně vše, já jsem celkem nováček v 3D akrobacii, takže jsem vyzkoušel zatím jen souvrat, výkruty do kruhu, visení(se slabejma baterkama i výkrut ve visu
), otočení na ,,pětníku", let na zádech, nožový let, přistání na stromě a v křoví
, a nějaký stoupavý výkruty atd., tak to bude asi vše, lítá uplně bez chyb a hrozně POMALU!!!!!!!!Už se těším do haly...
.A co vy, máte nějakej novej stroj???
--------support park- & 3D slow- flyer--------
shark 800 od va-models(www.va-models.com)
Já si chci do Zoom-biho dát synchronní Megu s tím tvým motorem, na 3s 1000 mAh, 3x HS-55, REX 5 MPD, 12A regl, vrtule 9x5", očekávaná doba letu 10-15 min.Ten 12A regl by mi měl stačit, ne???Motor bere nanejvejš 10A, a max. zatížitelnost motoru je 12A, takže 12 bude stačit, leda že bych odpálil motor+regl.Co myslíš ty?????????

--------support park- & 3D slow- flyer--------
Nechci Hitmanovi kazit náladu,ale venku lítá spousta letadel "hrozně pomalu".Pokud chceš jít soutěžit do haly,tak bych doporučoval pořídit lehčí baterky a stáhnout hmotnost alespoň ke 200g.270g je na Fokuse do haly vážně moc.Chápu že mi nejspíš nevěříš,protože jsi na vlastní oči viděl,jak to lítá "hrozně pomalu",ale teprve uvnitř pochopíš,jak je ten letový prostor vlastně malý a jak jsou každé gramy hmotnosti navíc strašně poznat.... 
amerlock píše:Nechci Hitmanovi kazit náladu,ale venku lítá spousta letadel "hrozně pomalu".Pokud chceš jít soutěžit do haly,tak bych doporučoval pořídit lehčí baterky a stáhnout hmotnost alespoň ke 200g.270g je na Fokuse do haly vážně moc.Chápu že mi nejspíš nevěříš,protože jsi na vlastní oči viděl,jak to lítá "hrozně pomalu",ale teprve uvnitř pochopíš,jak je ten letový prostor vlastně malý a jak jsou každé gramy hmotnosti navíc strašně poznat....
No ono zaměnit 3s 1000 dvojčlánkem 360 - tek by asi s hmotností udělalo divy...
- Marekpilot