Výběr střídavého motoru
Výběr střídavého motoru
Jaké máte zkušenosti se stříďákama Python, případně MP Jet. Zatím jsem používal jen AXI, ale chtěl bych zkusit něco jinýho a taky levnějšího
Bude to do akrobata na 3S LiPol, cca 400 g letová.Díky za rady.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr střídavého motoru
MPJ mi pripadaji kvalitnejsi, Pythona nemam, ale mam HCS kterej mi prijde dost podobnej, funguje, ale takovej krasavec jako obezky MPJ to neni.
Pokud to ma bejt plnokrevnej akrobat, tak bych asi dal Velky Modry MPjet (28/7-35), vazi sice skoro 60g, ale na triclanek bezproblemu utahne i pulkilovy letadlo kolmo nahoru. Pokud chces setrit vahu i penezenku, dej Python 80.
Pokud to ma bejt plnokrevnej akrobat, tak bych asi dal Velky Modry MPjet (28/7-35), vazi sice skoro 60g, ale na triclanek bezproblemu utahne i pulkilovy letadlo kolmo nahoru. Pokud chces setrit vahu i penezenku, dej Python 80.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Tiež zvažujem kúpu Pythona60 ....podľa údajov je do 700g lietka....Python80 nie je napísaný do koľko je???....Nepotrebujem "visolet" ide mi o to aby to trochu lietalo
a zasa DC už nechcem
Jedna otázka ...Python 60 na Dvojpack 1700 ...doba chodu motoru??? Alebo to isté u 80ky na dvojpack??? doba chodu???....ďakujem za odpovede 
plecko píše:Tiež zvažujem kúpu Pythona60 ....podľa údajov je do 700g lietka....Python80 nie je napísaný do koľko je???....Nepotrebujem "visolet" ide mi o to aby to trochu lietaloa zasa DC už nechcem
Jedna otázka ...Python 60 na Dvojpack 1700 ...doba chodu motoru??? Alebo to isté u 80ky na dvojpack??? doba chodu???....ďakujem za odpovede
Dvoučlánkový P80 mi na dvoučlánek Li-ion od Jeti (kapacita myslím 1100 mAh) lítá s Harym od Telinku teď v 'zimě' kolem 8-10 minut. Pak už se sotva vleče. Osobně bych na 700 gramové éro použil asi spíš tu 80 než 60... Viset to taky nebude.