poucte zajice, pri ajrkombatu se protivnikova stuha sekne vrtuli, nebo staci trefit kridlem ? Ptam se z duvodu, zdali se tedy da pouzit i letadlo bezvrtulove
sekani stuhy pri ajrkombatu
sekani stuhy pri ajrkombatu
Ahoj mazaci,
poucte zajice, pri ajrkombatu se protivnikova stuha sekne vrtuli, nebo staci trefit kridlem ? Ptam se z duvodu, zdali se tedy da pouzit i letadlo bezvrtulove
hahahahaha
Bezvrtulové? Myslíš dmychadlo nebo něco takovýho?
No seká se většinou křídlem, ale musíš tam mít buď lepidlo nebo šmirgl jinak sekneš dost těžko(stuha po hladkým křídle sjede).
Ale se dmychadlem podle mně nemáš šanci(jedině snad Messerschmitt Schwalbe=2krát 2,5ccm dmychadlo, to by snad výkonově mohlo bejt rovnocenný s 3,5ccm normálním combatem, ale zas je problém se dvouma motorama
).
No seká se většinou křídlem, ale musíš tam mít buď lepidlo nebo šmirgl jinak sekneš dost těžko(stuha po hladkým křídle sjede).
Ale se dmychadlem podle mně nemáš šanci(jedině snad Messerschmitt Schwalbe=2krát 2,5ccm dmychadlo, to by snad výkonově mohlo bejt rovnocenný s 3,5ccm normálním combatem, ale zas je problém se dvouma motorama
Aircombat je pro tvrdý chlapi kterejm nevadí pohled na své rozbité letadlo.
Letadlo na aircombat musíš stavět stim že když budeš mít štěstí tak přežije dva závody bez nehody.
Ale taky je otázka odkud jsi . Většina závodů se totiž koná na moravě nebo v pohraničí .
A jestli se ti chce jet Např z Prahy do Brna aby jsi odletěl 1 kolo a pak t´ě někdo sejmul a pro tebe tim závod skončil . Tak ti stačí jedno éro.
Letadlo na aircombat musíš stavět stim že když budeš mít štěstí tak přežije dva závody bez nehody.
Ale taky je otázka odkud jsi . Většina závodů se totiž koná na moravě nebo v pohraničí .
A jestli se ti chce jet Např z Prahy do Brna aby jsi odletěl 1 kolo a pak t´ě někdo sejmul a pro tebe tim závod skončil . Tak ti stačí jedno éro.
Mystik píše:btw: myslím že počešťování v tomhle případě není vhodný, takže bych psal aircombat
huh, počeštil jsem to pro méně zdatné lingvisty, připadlo mi to takové kamarádské, jelikož Vás mám všechny rád, profíkům se tímto omlouvám, už se to niky nestane
BTW: nejvic by se mi libil treba "Horten Ho XIIIb", jsem totiz totalane uchvacen manevrovacimy schopnostmi samokrida, ale jestli to neni totalni blbost, to si nejsem jist
Mystik píše:hahahahahaBezvrtulové? Myslíš dmychadlo nebo něco takovýho?
Ale se dmychadlem podle mně nemáš šanci(jedině snad Messerschmitt Schwalbe=2krát 2,5ccm dmychadlo, to by snad výkonově mohlo bejt rovnocenný s 3,5ccm normálním combatem, ale zas je problém se dvouma motorama).
A videl jsi vubec nekdy , ze by nekdo combatil s dvojmotorem ? V pravidlech to sice je, ale nevim ,jestli by vubec dva spalovaky sli sladit.
plavec píše:Aircombat je pro tvrdý chlapi kterejm nevadí pohled na své rozbité letadlo.
ale kurna to je konecne poradnej adrenealin ,jen tak si zkouset lopingy me uz nebavi. S tema letadlama to mas recht, tak dobre to jeste neumim a obcas k zemi padnu, chtelo by to nejaky levnejsi ero. Co mate vy za stroje ?
Nejlepší podle mne pro aircombat je mezek 109 H V55 od Dana www.combatshop.unas.cz
Je tam vyfocená i moje ale ta je s 4 ccm Irvinem a ten je pro závodění do tohohle éra zakázán ale jinak je to špička a snese toho opravdu dost a když do toho dáš pořádně naladěnou 3,5 MVVS tak Jet o prostě brutus
Je tam vyfocená i moje ale ta je s 4 ccm Irvinem a ten je pro závodění do tohohle éra zakázán ale jinak je to špička a snese toho opravdu dost a když do toho dáš pořádně naladěnou 3,5 MVVS tak Jet o prostě brutus