sekani stuhy pri ajrkombatu

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
kilda

sekani stuhy pri ajrkombatu

#1 Příspěvek od kilda »

Ahoj mazaci,
poucte zajice, pri ajrkombatu se protivnikova stuha sekne vrtuli, nebo staci trefit kridlem ? Ptam se z duvodu, zdali se tedy da pouzit i letadlo bezvrtulove ;-)
Mystik

#2 Příspěvek od Mystik »

hahahahaha :lol: Bezvrtulové? Myslíš dmychadlo nebo něco takovýho?
No seká se většinou křídlem, ale musíš tam mít buď lepidlo nebo šmirgl jinak sekneš dost těžko(stuha po hladkým křídle sjede).
Ale se dmychadlem podle mně nemáš šanci(jedině snad Messerschmitt Schwalbe=2krát 2,5ccm dmychadlo, to by snad výkonově mohlo bejt rovnocenný s 3,5ccm normálním combatem, ale zas je problém se dvouma motorama :roll: ).
Mystik

#3 Příspěvek od Mystik »

btw: myslím že počešťování v tomhle případě není vhodný, takže bych psal aircombat
plavec
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od plavec »

jestli chces litat aircombat zaavodně tak to si ty era musíš poridit min. 3 . a jesstli to bude dmichadlo tak to by asi nebylo nejlevnější.
plavec
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od plavec »

jestli chces litat aircombat zaavodně tak to si ty era musíš poridit min. 3 . a jesstli to bude dmichadlo tak to by asi nebylo nejlevnější.
Mystik

#6 Příspěvek od Mystik »

Stačí dvě a dá se i s jedním, ale pak po havárce pro tebe soutěž skončí.. :(
Záleží jestli chceš "prostě lítat aircombat" nebo vyhrávat. :wink:
plavec
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od plavec »

Aircombat je pro tvrdý chlapi kterejm nevadí pohled na své rozbité letadlo.
Letadlo na aircombat musíš stavět stim že když budeš mít štěstí tak přežije dva závody bez nehody.
Ale taky je otázka odkud jsi . Většina závodů se totiž koná na moravě nebo v pohraničí .
A jestli se ti chce jet Např z Prahy do Brna aby jsi odletěl 1 kolo a pak t´ě někdo sejmul a pro tebe tim závod skončil . Tak ti stačí jedno éro. :D
Mystik

#8 Příspěvek od Mystik »

Jo, s tím se nedá než souhlasit. Aircombat je jen pro chlapy (případně ženský, ale žádnou pilotku jsem na combatech ještě neviděl) co jsou smířený s dost častejma haváriema.
helbo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od helbo »

jeden zly pohyb a prst je v riti.......... v tomto pripade MODEL :wink:
kilda

#10 Příspěvek od kilda »

Mystik píše:btw: myslím že počešťování v tomhle případě není vhodný, takže bych psal aircombat

huh, počeštil jsem to pro méně zdatné lingvisty, připadlo mi to takové kamarádské, jelikož Vás mám všechny rád, profíkům se tímto omlouvám, už se to niky nestane ;-)

BTW: nejvic by se mi libil treba "Horten Ho XIIIb", jsem totiz totalane uchvacen manevrovacimy schopnostmi samokrida, ale jestli to neni totalni blbost, to si nejsem jist ;-))
kilda

#11 Příspěvek od kilda »

Mystik píše:hahahahaha :lol: Bezvrtulové? Myslíš dmychadlo nebo něco takovýho?
No seká se většinou křídlem, ale musíš tam mít buď lepidlo nebo šmirgl jinak sekneš dost těžko(stuha po hladkým křídle sjede).
Ale se dmychadlem podle mně nemáš šanci(jedině snad Messerschmitt Schwalbe=2krát 2,5ccm dmychadlo, to by snad výkonově mohlo bejt rovnocenný s 3,5ccm normálním combatem, ale zas je problém se dvouma motorama :roll: ).

A videl jsi vubec nekdy , ze by nekdo combatil s dvojmotorem ? V pravidlech to sice je, ale nevim ,jestli by vubec dva spalovaky sli sladit.
kilda

#12 Příspěvek od kilda »

plavec píše:Aircombat je pro tvrdý chlapi kterejm nevadí pohled na své rozbité letadlo.
Letadlo na aircombat musíš stavět stim že když budeš mít štěstí tak přežije dva závody bez nehody.
Ale taky je otázka odkud jsi . Většina závodů se totiž koná na moravě nebo v pohraničí .
A jestli se ti chce jet Např z Prahy do Brna aby jsi odletěl 1 kolo a pak t´ě někdo sejmul a pro tebe tim závod skončil . Tak ti stačí jedno éro. :D

ale kurna to je konecne poradnej adrenealin ,jen tak si zkouset lopingy me uz nebavi. S tema letadlama to mas recht, tak dobre to jeste neumim a obcas k zemi padnu, chtelo by to nejaky levnejsi ero. Co mate vy za stroje ?
Krtecek
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Krtecek »

Ja litam s Thunem. Mel sem prebitecnou jen dvaapulu MVVS tak sem ji tam vrazil (model vazi 1200 g :o). Zvladne toho dost. Da si tak dva stoupavy vykruty, na vic by to chtelo triapulu (ktera tam samozrejme patri)...
plavec
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od plavec »

Nejlepší podle mne pro aircombat je mezek 109 H V55 od Dana www.combatshop.unas.cz
Je tam vyfocená i moje ale ta je s 4 ccm Irvinem a ten je pro závodění do tohohle éra zakázán ale jinak je to špička a snese toho opravdu dost a když do toho dáš pořádně naladěnou 3,5 MVVS tak Jet o prostě brutus :twisted:
Mystik

#15 Příspěvek od Mystik »

Kombatit s dvoumotorem jsem viděl jen nějakýho cizince na WASGu a ten právě motory sladěný neměl a havaroval hned po startu :roll: (den předtím ale prej lítal). Ale někde v zahraničí s dvoumotorem prej občas lítají a seřídit to jde. Na minulejch WASGách taky něco bylo.
Odpovědět

Zpět na „Kombat“