blade cx
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
Nevím ale myslím že to bude stejný,když už bych si to chtěl koupit tak bych si vybral tady.... http://www.tochcimit.cz/?p=p_51&sName=blade-cx2
Je to o hodně levnější a můžeš vytunit vše za prach tamtý trubky...
Je to o hodně levnější a můžeš vytunit vše za prach tamtý trubky...
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
Měl jsem na CX2 obdobnou trubku jako je ta od Astry, ale od jiného výrobce a na Lama V3 jsem měl kompletni tuning od xtreme. V prvním případě je to jen čistě vzhledová záležitost bez patrného vlivu na letové vlastnosti a ten tuning od xtreme je trošku těžší na ocas. Daleko významnější změnu letových vlastností přináší změna motorků - například Xtreme 180 SE podávají znatelně vyšší výkon a jsou i pěkné
.
Naposledy upravil(a) Rici dne stř 05.11.2008 15:35, celkem upraveno 2 x.
cx
co se osvedcilo u me: motory xtreme..proti puvodním se nezahrivaji a muzes vylítat i víc baterek bez pauzy,jednoznacne Alu unašeč horniho rorotoru.. a uhlikovej ocas,za prvé 3D look,za druhe vydrží kolize a vy v případě koupě noveho skeletu resite pouze levnejsi predni cast..podlepováni listů,a zesilení lyžin podvozku (elektrikarskou)smrštovací bužírkou..a v poslední řadě neoriginalni baterky Duremax.
to vše doporučuji!
ahoj robin
to vše doporučuji!
ahoj robin
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Re: cx
no to bych nedoporucoval, furt to jsou plechovky a ne stridakrob2fab píše:co se osvedcilo u me: motory xtreme..proti puvodním se nezahrivaji a muzes vylítat i víc baterek bez pauzy...
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
nesouhlasím..mam je!a ty?Vita_Valke píše:no to bych nedoporucoval, furt to jsou plechovky a ne stridakrob2fab píše:co se osvedcilo u me: motory xtreme..proti puvodním se nezahrivaji a muzes vylítat i víc baterek bez pauzy...
Vita_Valke píše:no to bych nedoporucoval, furt to jsou plechovky a ne stridakrob2fab píše:co se osvedcilo u me: motory xtreme..proti puvodním se nezahrivaji a muzes vylítat i víc baterek bez pauzy...
Tady se mylis, obycejny plechovky uz to nejsou. Zaprve se vyborne chladi a zadruhe maji vymenitelne uhliky. Za plechovku povazuju neco jineho.

- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
!!JAKOST LISTU!!
ČTETE:original menim v poslednui době často,stači aby na dobíhajíci otačky sekli do koberce,dokonce sem jej urazil o kartonovou krabici,neprislo mi to normální ale nevedel jsem kde je problem.asi už tusim,v original baleni F-lite se muže skryvat nekolik jakostí..což jsem objevil nahodou,na plošce kde se oba listi spojují na patent je vyznačeno písmenko A-B čož je jasne,ale za nim je čislovka.vetsinou je tam 2 ale vím i o 3.kamarad ma listi z origa baleni kde neni vyznačeno nic.navic potvrdil tim že ma tri používaním "okousané" a jeden v celku a na tom v celku je pismenko-2 takže vas žadam aby ste to sledovali.popř řekli co si o tom myslite.
čínské falza?
čínské falza?
- Vašek66
- Kontaktovat uživatele:
Seřízení CX2
Ahoj chlapci a chlapi,
tak jsem štrejchnul s Bladem o skříň. Od té doby ho nemůžu seštělovat. Našel by se někdo hodný, kdo by mi za úplatu pomohl se seřízení. Nejlépe z Prahy a okolí. Předem děkuji za pomoc.
tak jsem štrejchnul s Bladem o skříň. Od té doby ho nemůžu seštělovat. Našel by se někdo hodný, kdo by mi za úplatu pomohl se seřízení. Nejlépe z Prahy a okolí. Předem děkuji za pomoc.
Seřízení oken.
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele: