Jaký koupit vrtulník???

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sali

#31 Příspěvek od Sali »

to Freeze,gyro maji obe verze Volfa ale obe stoji za prd.Takze at koupis kteroukoliv tak se vyplati gyro vymenit.
Sali
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Gllun »

na toho Blaeda se zkus kouknou tady...má tam něco jak recenzi...
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od jenikKL »

porid si trexe. to opravdu lita !

walkeru neeeee :)

a wolfa sem uz taky ladil. je to uplne stejny jako 450 ale nema to tak kvalitni provedeni. ale lita to. jeste to budeme vyladovat aby byl hodnej a presnej.

jinak doporucuji prvni jako vrtulnik simulator !!
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
tredapepek

#34 Příspěvek od tredapepek »

Gllun píše:na toho Blaeda se zkus kouknou tady...má tam něco jak recenzi...

No tak to vypadá na toho Blaeda jsem na to natěšenej :) Tak nějak se mi zdá ze všech co tu byli doporučený je asi nejlepší. A taky cena neni špatná.
Prodám vysílač FUTABA F9 CP SUPER TEL.774 623 649
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od jenikKL »

jestli myslis blade CX2, tak to je koax (dvourotorak) my jednorotraci to nemame radi moc radi :).
Ale ja sem koukal po Easycopteru V2 Metal. je to za 3.9t. Taky koax. Malej. Daji se tim provokovat kolegove v praci. Je to 4kanal. Ma to gyro. A na zakladni navyky by tomelo stacit !
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Gllun »

za sebe si myslím, že neděláš špatně...a to neříkám proto, že ho mám já!!! :!:
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od jenikKL »

jestli muzu doporucit. omrknul bych blejdika i toho easycoptera.
me se moc na blajdikovi neliblo to provedeni motoru a tak. Nejsou v ose atd...
easy to ma lepe zpracovane. Ale blade je vetsi. Ja osobne sem ho taky chtel jako cvicnou variantu k memu trex.
Takze schvaluju. Ale doporucuji omrknout i jine koaxy :)
tredapepek

#38 Příspěvek od tredapepek »

Gllun píše:za sebe si myslím, že neděláš špatně...a to neříkám proto, že ho mám já!!! :!:

A ještě mám dotaz :D využiju toho vrtase na zimu ??? nemám s kupem počkat???. :D Asi je to hloupá otázka :)
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od jenikKL »

ne je to dobra otazka.
pod 8 stupnu se neda moc litat. A doma to rozmlatis. Pokud neumis dobre. I kdyz CX je hodnej a po vytrimovani visi bez dozoru a ty si muzes jit uvarit kavu.
Ale hala by byla lepsi.

Venku urcite bezvetri a teplotu vetsi nez 8st. Lip se to ridi, nemrznou prstiky a lipolka netrpi.
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Gllun »

tredapepek píše:
Gllun píše:za sebe si myslím, že neděláš špatně...a to neříkám proto, že ho mám já!!! :!:

A ještě mám dotaz :D využiju toho vrtase na zimu ??? nemám s kupem počkat???. :D Asi je to hloupá otázka :)

bavíme se o Blade 400 ???
no vrtulník slabší vítr snese, tak si myslím, že se bude za pěkného počasí dát lítat...budou sice mrznout prsty, ale myslím si, že ničemu jinýmu to vadit nebude...když po lítání necháš baterku v pokojové teplotě a až pak nabiješ, tak by taky se nic stát nemělo...
Kovboj

#41 Příspěvek od Kovboj »

tredapepek píše:

Na ven si vezmi Blade 400 a na zimní večery pro létání doma malý Blade mCX, který můžeš taky ovládat Spektrem DX6i:wink:
tredapepek

#42 Příspěvek od tredapepek »

Tak změna :) koupím si napřed vysílač Spektrum DX6i DSM2 - 2,4GHz a nainstaluju simulátor a chvilku se budu učit. A někdy po novem roce koupím T-Rex 450 :D pořádnej stroj :D teď bude hodně výdajů vánoce a daně tak taky musím opatrně s penězma :D :D
tredapepek

#43 Příspěvek od tredapepek »

tredapepek píše:Tak změna :) koupím si napřed vysílač Spektrum DX6i DSM2 - 2,4GHz a nainstaluju simulátor a chvilku se budu učit. A někdy po novem roce koupím T-Rex 450 :D pořádnej stroj :D teď bude hodně výdajů vánoce a daně tak taky musím opatrně s penězma :D :D

Je tu někdo z Českých Budějovic?? Rád bych se podíval na někoho kdo s HELINOU UMÍ. :wink:
helifish

#44 Příspěvek od helifish »

tredapepek píše:Tak změna :) koupím si napřed vysílač Spektrum DX6i DSM2 - 2,4GHz a nainstaluju simulátor a chvilku se budu učit. A někdy po novem roce koupím T-Rex 450 :D pořádnej stroj :D teď bude hodně výdajů vánoce a daně tak taky musím opatrně s penězma :D :D
Noooooo tak to je rozumny. :D A kdyz budes mit abstak tam kup mCX ten na DX7 sparujes ..... at nehonis jen pixeli po obrazovce :D posakany kytky v obyvaku jsou posekany kytky v obyvaku a pokud mas nejake domaci mazliky (kocka, pes, krecek) nejlepe patrici pritelkyni/manzelce tak to je teprve prdel :D :D (teda sranda) :D :D
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
blesk
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od blesk »

no já začínám s Wasp V4,mrštná potvora,ale už jsem se s ní skamarádil :D určitě pomáhá intezivní tréning,no více o této helině a jejích strastí a radostí zde:
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“