Katana 50

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
pepin

#46 Příspěvek od pepin »

To Volkano mi prijde nejucelnejsi,myslim,ze tak trochu spojuje Diablotina a Matadora,v kazdem pripade na rozdil od polomaket je to ucelove letadlo s rozpetim stejnym jako delkou trupu,to ze leta mas potvrzeno od Nitro,motor tam pujde co mas,cena,jakou jsi chtel.Ted se omlouvam,ale pokud to nekoupis,tak jsi TROUBA.S Matedorem letam od r 1996,porad tim prvnim ,puvodne spalovak 12.5MVVS,ted tam mam elektriku.Matador je ale pouze akrobat,s nim si 3D neuzijes,ani neochutnas.
Bobik_Ostry

#47 Příspěvek od Bobik_Ostry »

pepin píše:To Volkano mi prijde nejucelnejsi,myslim,ze tak trochu spojuje Diablotina a Matadora,v kazdem pripade na rozdil od polomaket je to ucelove letadlo s rozpetim stejnym jako delkou trupu,to ze leta mas potvrzeno od Nitro,motor tam pujde co mas,cena,jakou jsi chtel.Ted se omlouvam,ale pokud to nekoupis,tak jsi TROUBA.S Matedorem letam od r 1996,porad tim prvnim ,puvodne spalovak 12.5MVVS,ted tam mam elektriku.Matador je ale pouze akrobat,s nim si 3D neuzijes,ani neochutnas.

To jsi toho asi s tim Matadorem od roku 1996 moc nenaletal pepine :D
pepin

#48 Příspěvek od pepin »

To Bobik:Rad bych co nejpresneji zodpovedel tvuj dotaz ale nevim co je ve tvem pojeti moc a co malo,navic uz ted tim co pisu bych to videl spis na smetiste.
Bobik_Ostry

#49 Příspěvek od Bobik_Ostry »

pepin píše:To Bobik:Rad bych co nejpresneji zodpovedel tvuj dotaz ale nevim co je ve tvem pojeti moc a co malo,navic uz ted tim co pisu bych to videl spis na smetiste.

Nevim, co si mam myslet o slovnim spojeni letam s Matadorem od roku 199X.

Ja a kamos jsme Matadory letali, cca 50l. paliva za sezonu a Matador bez havarie vydrzel 2 sezony. Potom se odlepoval potah od jadra, vyskovka odbcas chytla fletr, proste oletane ero. Celou dobu bez havarie.

Tak mi vychazi, ze za ty roky, co Matadora mas asi moc neletas.

Nic to nemeni na tom, ze Matador byl na svou dobu velice povedene ero :D
pepin

#50 Příspěvek od pepin »

Jo,ted uz je z meho Matadora spis lapac prachu :lol: Kdyz prislo 3D stridaky a EPP tak jsem se preorientoval,ted jsem do nej dal elektriku ale uz me moc nebere,neda se s nim moc blbnout,na akrobacku je dobrej ale jak po nem chces neco jineho,tak uz se mu zacne prekrucovat trup a trpi.Tomu i odpovida to co pises o zivotnosti-2 roky a konec.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“