Pár předem vyřezaných dílů, myslel jsem si, že to bez problémů během chvilky poskládám. Ale mýlil jsem se.
Jestli ho někdo máte, můžete mi prosím poradit - jednak mám problém, určit, které páky jsou na ocasní plochy a které na křidélka.
Z návodu to nevyčtu, xerokopie má mizerný fotky. Myslím to správně, že ty kratší páky jsou na křidélka? Mám do křidélek udělat jen malý zářez a vetknout je tam?
Větší problém mám s táhly k ocasním plochám. Buď jsem pako a nerozumím tomu, nebo jsou ty táhla krátký. Na jednom z obrázků v návodu je vidět páka kormidla vlepená do výškovky, prakticky těsně na hranu pohyblivé části. Když ale položím táhlo na výškovku, přibližně do těch míst, co na obrázku, tak mi k výřezu pro servo stále ještě chybí aspoň 25mm (viz foto, délka táhla je 414mm)
Nejde o ty táhla, mám nějaká náhradní. Ale potřebuji vědět, jestli jsem fakt blbě pochopil stavební návod, nebo se při kompletaci spletli a dali mi špatný díl.
Zkoušel jsem napsat i o radu k Reichardům, ale ani za měsíc nepřišla žádná odpověď