Blade mCX pro mírně pokročilého začátečníka?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zero
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Zero »

přeně,to vyndávání je hrůza,když jdu třeba od počítače tak mám soicené ruce od myši a od klávesnice a pak mi to nejde vyndat,ale zas nechci riskovat to nabíjení na svý nabíječce...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od gamer007 »

Už se vám někomu sekly listy nebo stabilizátor o sebe při prudším manévru? Mám 5g6 a stává se mi to často.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Zero »

jasný,když dám větší výchylku vop a křidýlek tak se to zagrybne,ale je to tak gumový že se tomu nic nestane,proto u couvavejch zatáček nedávám tolik křidýlka,zatím se mi stalo 2x že se mi to zagryblo,ale je to normální jak u jinýho dvourotoru
Kopec

#64 Příspěvek od Kopec »

A jak je na tom hlučnost mCX-ky hoši :?: s CX už někdy manželku
bolí hlava :lol: Dobrej důvod proč zakoupit mCX :wink:
Zero
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Zero »

no právě neřve tolik,easy copter řval strašně,blade je o proti němu tichý,mrkbi na youtube tam to uslyšíš
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#66 Příspěvek od rampa_mckvak »

Už jste prubli dvojí výchylku plynu? Manuál str. 8. Mám pocit, že když to přepnu, tak se nic "neděje" a mcx lítá (se ovládá) furt stejně.
Ještě by mě zajímalo, když vypnu vysílačku, jestli ten mód zůstane, nebo se to vrátí do původního stavu? A co trimy? Resetujou se po vypnutí?
Další poznatek. Mám vytrimováno a mcx pěkně visí, ale přesto zadek kmitá, jakoby gyro moc vyrovnávalo, nebo je to průvanem od rotorů?
Díky za vaše poznatky.
kribo

#67 Příspěvek od kribo »

to je tím, že v českém návodě nepřeložili ten lísteček co je vložen, a tam je napsáno že vrtulník musí stát po zapnutí na rovině a dvě sekundy se kalibruje gyro a s vrtulníkem se nesmí hýbat,

také jsem ze začátku porád trimoval, teď už ne
diver
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od diver »

Kopec píše:A jak je na tom hlučnost mCX-ky hoši :?: s CX už někdy manželku

dobrej důvod vyměnit manželku, já tim tu svojí taky straším :D, janže ona se nebojí :?
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
Jirka Kučera

mCX a vysílač Kestrel

#69 Příspěvek od Jirka Kučera »

Zdravím příznivce pidiheli.
Zkusil někdo z Vás poletovat s mCX a ovládat jej vysílačem od KESTREL 500 SX?Díky za info
Letu zdar
Jirkaskalka
Kovboj

Re: mCX a vysílač Kestrel

#70 Příspěvek od Kovboj »

Jirka Kučera píše:Zdravím příznivce pidiheli.
Zkusil někdo z Vás poletovat s mCX a ovládat jej vysílačem od KESTREL 500 SX?Díky za info

Kestrel nemá pokud vím RC soupravu kompatibilní se Spektrum, to mají jen modely od E-flite. Takže to ovládat nepůjde.
raging

#71 Příspěvek od raging »

diver píše:
Kopec píše:A jak je na tom hlučnost mCX-ky hoši :?: s CX už někdy manželku

dobrej důvod vyměnit manželku, já tim tu svojí taky straším :D, janže ona se nebojí :?
Proc maji vsechny zensky k tem nasim mixerum takovej strasnej vztah :?: to by me fakt zajimalo :?:
kribo

#72 Příspěvek od kribo »

...protože ženský nemaj žádný pořádný koníčky a neuměj si hrát (až na malé výjimky)
helifish

#73 Příspěvek od helifish »

kribo píše:...protože ženský nemaj žádný pořádný koníčky a neuměj si hrát (až na malé výjimky)
No vida a ta moje mi dala stavebnici minititana k 39 narozkam a pod stromeckem asi budu mit neco maleho na doma. :D A co se jejich konicku tyce tak ma objednani vycvik na paraglajd a k tomu by jeste nejraci potapeni. :D A na pivicko taky zejdeme spolu :)) Upozornuji ze je to opravdu zenska a neeee kamarad :D :D :D
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
raging

#74 Příspěvek od raging »

helifish píše:
kribo píše:...protože ženský nemaj žádný pořádný koníčky a neuměj si hrát (až na malé výjimky)
No vida a ta moje mi dala stavebnici minititana k 39 narozkam a pod stromeckem asi budu mit neco maleho na doma. :D A co se jejich konicku tyce tak ma objednani vycvik na paraglajd a k tomu by jeste nejraci potapeni. :D A na pivicko taky zejdeme spolu :)) Upozornuji ze je to opravdu zenska a neeee kamarad :D :D :D
:D tak to je prave ta nadherna vyjimka 8) vaz si ji :)
helifish

#75 Příspěvek od helifish »

jo jo neboj a uz jsme spolu 16 let a bez hadani omezovani atd. zkratka nikdo nema potrebu predelavat toho druheho proste "ber tak jak jsem a nebo nech byt".
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“