unitedhobbies.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jano
Kontaktovat uživatele:

#601 Příspěvek od Jano »

Tak proto ... ja som mal vždy RA
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
mirob

#602 Příspěvek od mirob »

ja mám cp a píše sa "Nenašli sa žiadne záznamy"...
Jano
Kontaktovat uživatele:

#603 Příspěvek od Jano »

EšTE TO NEMUSIA MAť až keď to prijme pošta , neverím že jeak to v TW
naložia do lietadla vyložia niekde v Berline tak naša pošta o tom vie - tá nevie ani o tom o čom by mala :?
mirob

#604 Příspěvek od mirob »

tak ako som už skonštatoval-čakať a čakať...!!!
dusi
Kontaktovat uživatele:

#605 Příspěvek od dusi »

Jano píše:EšTE TO NEMUSIA MAť až keď to prijme pošta , neverím že jeak to v TW
naložia do lietadla vyložia niekde v Berline tak naša pošta o tom vie - tá nevie ani o tom o čom by mala :?

Keď si večer klikneš po osemnástej, dozvieš sa, že tvoj balík dorazil na územie SVK. No a deň, dva ho máš na svojej pošte.

A nehovorte mi, že RA balíky sa nedajú sledovať, lebo to tak robím dobrého pol roka :wink:
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#606 Příspěvek od Walhalla »

dusi píše:A nehovorte mi, že RA balíky sa nedajú sledovať, lebo to tak robím dobrého pol roka :wink:

tak to fakt nechapu. to udelej prinstcreen a ukaz.. u RA to pise, ze opustil HK a tim to konci
Jano
Kontaktovat uživatele:

#607 Příspěvek od Jano »

teraz som skušal posledný mi ukázalo 8O
mirob

#608 Příspěvek od mirob »

stále ukazuje "Nenašli sa žiadne záznamy" :(
Jano
Kontaktovat uživatele:

#609 Příspěvek od Jano »

EšTE VYDRž buď večer alebo zajtra 8ho ti to poslali z TW cca 4-6 dní + 2-3
dni ku tebe
coro

#610 Příspěvek od coro »

RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.
Inak niekedy balík ide týždeň, niekedy dva týždne - už som raz mal aj dlhšie ako dva týždne, tak som sa chystal na colnicu.., ale aj ten po dvoch týždňoch doniesol poštár normálne (akurát často sú balíky otvorené, neviem či to HC tak flákajú, alebo je niekto zvedavý, ale nič mi ešte nechýbalo).
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#611 Příspěvek od Walhalla »

coro píše:RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.
Inak niekedy balík ide týždeň, niekedy dva týždne - už som raz mal aj dlhšie ako dva týždne, tak som sa chystal na colnicu.., ale aj ten po dvoch týždňoch doniesol poštár normálne (akurát často sú balíky otvorené, neviem či to HC tak flákajú, alebo je niekto zvedavý, ale nič mi ešte nechýbalo).

otevira to prave celnice, aby se poidvala co tam je. Otevira to VZDY, ale ne vzdy (nastesti) platis
dusi
Kontaktovat uživatele:

#612 Příspěvek od dusi »

coro píše:RA balík som na sledovaní slovenskej pošty aj ja už videl - pred pár mesiacmi, ale odvtedy už nikdy. V legende je písané že také nejdú sledovať, tak skorej tam bol nahodený omylom?.

Až do minulého mesiaca tam boli všetky moje RA a za 48 hodín som ich mal u seba. Raz som podľa toho výpisu reklamoval u nás na pošte, že kde je balík, keď pred 12 dňami vstúpil na územie SVK. Bol za skriňou :twisted: Vedúca sa čudovala, že odkiaľ mám také informácie :roll: lebo oni o tom nevedia a ani nevedia takéto zásielky sledovať.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#613 Příspěvek od davehaja »

Walhalla píše:

otevira to prave celnice, aby se poidvala co tam je. Otevira to VZDY, ale ne vzdy (nastesti) platis

To si nemyslím.Dostal jsem několik balíku z UH (váha vždy do 1kg) a nikdy nepřišel rozdělanej.Je fakt že je to vždy přelepeno pouze na dvou místech průhlednou lepící páskou,ale pokaždé je přes ni polep od čínské pošty a štítek s adresou.Takže ne vždy se balík otvírá.
mirob

#614 Příspěvek od mirob »

tak je to tu...na stráke Slov. pošty už je "Vstup do krajiny prijímateľa"
a "Príchod na colný úrad"...
Jano
Kontaktovat uživatele:

#615 Příspěvek od Jano »

10X zdravas 2x otčenáš aby nebola DPH a za 2-3 dni to máš doma :D
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“