ZDZ

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět

Jste spokojeni s dodacími lhůtami motorů ZDZ?

Anketa končí za sob 02.07.2005 8:55

ANO
1
100%
NE
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 1

Zpráva
Autor
nike

ZDZ

#1 Příspěvek od nike »

Jaké máte zkušenosti s dodávkami ( dodacími lhůtami ) motorů ZDZ?
wisky

#2 Příspěvek od wisky »

Jen ty nejlepší, vpodstatě na počkání. Horší zkušenost mám s výfuky jisté firmy z jížní moravy, vloni v říjnu jsem si objednal výfuk, přišlo mi potvrzení objednávky s termínem plnění 12 měsíc roku 2004. OK řekl jsem si to budu tak akorát finišivat s érem to se hodí. Začátkem roku jsem poslal několik e-mailů, ale bez odpovědi. Ted mám bleskově dodaný a upravený výfuk AMT od pana Šupky
jardas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jardas »

K tomu výfuku z JM,v pátek na večer jsem ho objednával a v pondělí ho měl doma.Takže já byl spokojen!
Sakil
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Sakil »

to wisky : Táta toho má moc...musíš do pořádně kamenovat mailama, telefonama a pak to bude ok :)
Záleží, kdy se taky trefíš s objednávkou...když jsou vyrobený, není problém...jak ale nejsou vyrobený tak je trochu problém.....
jinak tátovy stránky jsou http://www.jmb-brecka.com/index2.htm nejsou moc aktuální ptž na ně není čas...ale na jaře bude aktualizace a to taková že totální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
'''::: Sakil :::'''
lospalos

ZDZ marketing

#5 Příspěvek od lospalos »

Dobrý deň,
s dodávkami motorov od ZDZ ešte nemám skúsenosti, no ich záujem o zákazníkov sa mi javí trochu zvláštny. Asi pred mesiacom som posielal mail na obchodného riaditeľa pána M. Janouška s otázkou či je možné kúpiť ich produkt (samozrejme motor) priamo u nich v podniku, alebo je to možné len cez distribútorov. Na môj mail som nedostal absolútne žiadnu odpoveď. Podotýkam že aj zlá odpoveď je odpoveď a podľa toho sa zariadim,a le ignorácia ma hnevá omnoho viac, ako konfrontácia.
Ignorácia sa dá vysvetliť rôzne - napr. môj mail sa omylom niekde zatúlal a teda nikto kompetentný ho ani neprečítal. K tomuto vysvetleniu by som sa priklonil, ak by som nemal inú negatívnu skúsenoť tentoraz s komunikáciou s technikmi. Takto sa mi zdá prístup pánov zo ZDZ nie veľmi vhodný. No taktiež to v mojom prípade môže byť len omyl a skutočne zatúlaný mail.
wisky

#6 Příspěvek od wisky »

to Sakil: OK pro příště se polepším :-)
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“