prosek píše:Tužidlo P-11 V Praze, Na Palmovce, 10g asi 22 Kč.
Když si vezmu 10g za 22kč, tak mi to vychází na těch 10kg 1540kč při tužení 100:7. To bych si to nechal poslat od Havla a vyjde to včetně poštovného na pětinu.
arda1 píše:U nás ho mají v lahvičkách v drogerce u epoxydu -myslím že ho prodávaj i samostatně.Jinak 1200 dneska je už docela zastaralé lepidlo.Co budeš lepit?
ze prekonana vec... ... dva dni dozadu som brusil disky na zimne kolesa a pozeram jejda E1200, sup sup som ho zamiesal a uzaj som natrel cele disky, kol dokola, na to zakladovku a niekedy to dam do farby...
Takze som pre nu nasiel este aj dnes vyuzietie.
arda1 píše:U nás ho mají v lahvičkách v drogerce u epoxydu -myslím že ho prodávaj i samostatně.Jinak 1200 dneska je už docela zastaralé lepidlo.Co budeš lepit?
ze prekonana vec... ... dva dni dozadu som brusil disky na zimne kolesa a pozeram jejda E1200, sup sup som ho zamiesal a uzaj som natrel cele disky, kol dokola, na to zakladovku a niekedy to dam do farby... Takze som pre nu nasiel este aj dnes vyuzietie.
Tožidlo P1 nebo P11 je kyselina a kov s kyselinou koroduje. Takže to nebyl ten nejlepší nápad.
helbo píše: ze prekonana vec... ... dva dni dozadu som brusil disky na zimne kolesa a pozeram jejda E1200, sup sup som ho zamiesal a uzaj som natrel cele disky, kol dokola, na to zakladovku a niekedy to dam do farby... Takze som pre nu nasiel este aj dnes vyuzietie.
Když sis dal tu práci s vybroušením na kov,proč sis to raději nenechal stříknout třeba Komaxitem?
helbo píše: ze prekonana vec... ... dva dni dozadu som brusil disky na zimne kolesa a pozeram jejda E1200, sup sup som ho zamiesal a uzaj som natrel cele disky, kol dokola, na to zakladovku a niekedy to dam do farby... Takze som pre nu nasiel este aj dnes vyuzietie.
Když sis dal tu práci s vybroušením na kov,proč sis to raději nenechal stříknout třeba Komaxitem?
ono to nebolo vsetko az na kov... z vnutra som to nechal vo farbe a len jemne prebrusil, neboj to vydrzi dlho a predsa su to zimne gumy, naco sa s tym srat...
a po druhe aj keby to skodilo kovu... tak by to muselo byt v riedkom stave... a nie zaschnuty epoxid