MINI MEDNES !!!!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
tarip

MINI MEDNES !!!!

#1 Příspěvek od tarip »

nedavno sem si koupil tetto model od cen a nevim jestli mi to jede jak ma mam dojem že na takove auto by mnela mi vysilačka vjetči dosah mam jen 30 metru a taky se mi zda že spatečka je silnejši neš kdyš jedu do předu co se tika serva tak na jednu stranu toči vice jak na druhou nema te nekdo stejne abychom mohli otom pokecat a vymnenit info o tomto jevu nechcu byt z prvniho rc modelu hnetka zklamany třeba je jen špatne nastaven a třeba mi prodali srot aby se toho zbavyli zkuste mi poradit aspon co se tika toho dosahu je to ubohe i auto u teska za 600 dojede dal :cry: :cry: :cry: diki
vito
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od vito »

Ahoj,
to co jsi právě předvedl překonává všechno, co jsem kdy viděl. Tobě asi interpunkce vůbec nic neříká, o vyjmenovaných slovech a ostatních hrubých chybách nemluvě.
Pardon, musel jsem se ozvat, to se opravdu hned tak nevidí.
tarip

tarip

#3 Příspěvek od tarip »

no tos mi pomohl- ale češtinu neovladam to se přiznam
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kopec77 »

Tady toho o autech moc nenajdeš zkus to zde: http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... &novych=98
tarip

diki

#5 Příspěvek od tarip »

vyš sem začatečnik a mam hodne otazek mam toho hrozne moc co nevim a dneska sem se snažil seřidit přimač kuli dosahu ale žaden uspěch no diki
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kopec77 »

Já o autech nic nevím, moc ti tedy neporadím. Zeptej se na tom fóru mojehobby, jen si dávej trochu větší pozor na češtinu aby se odpovědi více netýkaly pravopisu než tématu :wink:
koko
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od koko »

Zkus kladyvo a kombyncky tym se primac kuli dosahu seruje nejlip!
cap232

#8 Příspěvek od cap232 »

Taky jsem zvědav jak jde seřídit přijímač "na větší dosah" :D
Nic proti, ale doufám že ses nejal otáčet jádry cívek v RX...
Raději nic nelaď a zkus najít někoho kdo se v tom vyzná a pomůže ti s tím :wink:
Jinak přeji vše nejlepší do nového roku a ať ti to s tím autí vyjde.
tarip

oj

#9 Příspěvek od tarip »

a co by se stalo kdybych to pootočil? furt mně žere že i auto z teska ma větši dosah :lol:
zdzd

Re: oj

#10 Příspěvek od zdzd »

tarip píše:a co by se stalo kdybych to pootočil? furt mně žere že i auto z teska ma větši dosah :lol:

Pokud jsi začal, s tvými znalostmi, točit s cívkami v přijímači, tak ho teď můžeš zahodit.

Pokud jsi točil s cívkami ve vysílači, tak ho musíš zahodit. Než někomu rušením způsobíš škodu, nebo než tě s ním odchytí ČTÚ. Pokud za vysílání mimo pásmo jdou do desítek tisíc... Nehledě k tomu, že v důsledku rušení můžeš jiným modelářům zničit modely za desítky tisíc, neřkuli někoho zabít.

Pochybuji, že na tyto věci z Teska vůbec někdo dělá servis. Jsou to podřadné hračky.

Není to sranda:
http://www.mojehobby.cz/magazin/detail. ... 1136112840
tarip

ale ja nemam z teska chichi

#11 Příspěvek od tarip »

jen sem řek že auto z teska jede dal neš to moje jinak sem stim jednim potočil stratilo to signal a ovladani auta nešlo pak sem sem to vracel pomalu zpět aš to zase šlo mam tam krystal z frekfenci 26,995 ješte mam dotaz pokud je tato sada osazena timto krystalem jde to zmnenit nemuže to mit vliv na ten dosah že je tam to co tam je? jinak z teska bych autičko nekoupil chi chi
zdzd

#12 Příspěvek od zdzd »

Nezlob se na mne, ale pokud jsi schopen dělat takové hovadiny jako vrtat do rádia, tak jsi asi nejspíš schopen i nakupovat v Tesco... :(
tarip

#13 Příspěvek od tarip »

sakra sem se dočet že ty hračky maji byt nejak přeskoušene od čtu a ma tam byt i nejaky certyfikat na frekfenci a ja tam nic takoveho nemam
tarip

#14 Příspěvek od tarip »

a mam to z mladeho technika myslim že v tesku ani auto za 5000 nemaji neni to žaden specijak ale jede
cap232

#15 Příspěvek od cap232 »

Koukal jsem se na to a je to RTR modýlek, ale těch 30 m dosahu je málo...
Škoda že jsi pootočil s tou cívkou...
Reklamaci bych viděl jako řešení, ale do RC se opravdu nezasahuje... (Dát jim to tet na reklamaci je kapinu nefér...)
Ještě mě napadlo, jak máš vedenou anténu ?
A máš ve vysílači nabité zdroje ? (Hloupé, ale občas se to stane...)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“