Blade mCX pro mírně pokročilého začátečníka?
mrska zlobi
zdarec, uz ho mam taky nejakej ten tyden, ale trapi me jedna vec, vlastne vicero
1) nevim esi to bylo nejakym mim "pristanim", ale ze zacatku, jak jsem vzlitl tak krasne visel, ale ted, misto viseni zacne lehce ve spirale a pozpatku klesat popr. stoupat (zalezi na plynu) zkousel jsem to vytrimovat, ale bez uspechu.
2) zacalo mi delat to, ze pokud je slabsi baterka tak prestane poslouchat, moc se mu nechce reagovat, predtim jsem lital bez problemu -do doby nez zacal blade blikat
3) A aby toho nebylo malo tak nekdy, kdyz pridam vice plynu tak misto aby zacal stoupat tak se roztoci kolem osy rotoru a lehce stoupa, tusim ze pomohlo zapnout a vypnout blejda...
mel jsem blejdika castecne rozdelanyho a po mechanicke strance mi prislo vse v poradku
diky za radu
1) nevim esi to bylo nejakym mim "pristanim", ale ze zacatku, jak jsem vzlitl tak krasne visel, ale ted, misto viseni zacne lehce ve spirale a pozpatku klesat popr. stoupat (zalezi na plynu) zkousel jsem to vytrimovat, ale bez uspechu.
2) zacalo mi delat to, ze pokud je slabsi baterka tak prestane poslouchat, moc se mu nechce reagovat, predtim jsem lital bez problemu -do doby nez zacal blade blikat
3) A aby toho nebylo malo tak nekdy, kdyz pridam vice plynu tak misto aby zacal stoupat tak se roztoci kolem osy rotoru a lehce stoupa, tusim ze pomohlo zapnout a vypnout blejda...
mel jsem blejdika castecne rozdelanyho a po mechanicke strance mi prislo vse v poradku
diky za radu
Blade mCX, Easystar
Makovecz píše:Tak zítra jde na reklamaci. Krom toho, že občas vynechává motorek spodního rotoru jak jsem psal, přestala fungovat nabíječka. Tak jsem z toho takovej rozpačitej. Ale když lítá, je fajn. Jenže mě nějak moc nelítá....
Chyba nemusí být v nabíječce,
mám dvě baterie, a u té jedné se při nabíjení stávalo, že po minutě přestala LED dioda svítit, zahýbal jsem baterkou a opět to nabíjelo, pak zase dioda pohasínala, všelijak blikala, a věděl jsem, že baterie ještě není nabitá,
bylo to tím konektorem v baterce,
vzal sem modelářský špendlík který jsem ještě naostřil na jemném brousku,
na oko jsem dal hodinářskou lupu a skrz otvory konektoru jsem přihnul plíšky tlačící v obou otvorech z každé strany na to co se do něj zasune(ty dvě tyčinky v konektoru vrtulníku).
Je to taková mikropráce, ale nyní se baterka bezproblému nabíjí.
Ono by to chtělo taky sehnat někde ty mini konektory, aby se to dalo připojit k nabíječce třeba Cellpro.
- lada.T
- Kontaktovat uživatele:
Co se nabijeni tyka,tak po tom,co jedna sada tuzkovych baterii nabila lipolku tak 4x,jsem ji okamzite predelal na trafo.Dovnitr(kde toho ostatne moc neni),jsem vrazil nevyuzity regulator z Honey Bee Kinga2-vysledkem je nabijeci proud 200mA a napeti 3,9V.Je zapojen pred puvodni obvod na Bec vystupy,je tam ke snizeni hodnot trafa,hlavne voltaze(9V/300mA).Ted to nabije toho lipolspunta za pul hodky(letovy cas +- 10min),hodnoty se pohybujou na urovni hodnot tuzkacu.Jinac jsem zatim bez zavad,teda az na jedno pristani v kolegove svacine.
T-rex 450S
Dx7 + AR6100e + FU 401 + S3153
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=742&amode=
Dx7 + AR6100e + FU 401 + S3153
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=742&amode=
Dnes mne dostala ztráta signálu s Dx6i, kdy si mCX najednou dělal co chtěl, místo, aby se vypnul. Stál jsem od toho 50 cm a nemohl nic dělat (tedy asi mohl, ale bál jsem se abych situaci ještě nezhoršil). Po odpojení napájení a opětovném připojení vše OK. Už se to někomu stalo?
A jinak docela nuda. Mám ho s sebou na služebce v hotelu a už nevím co ještě vymyslet za blbosti jako průlet pod židlí, přistávání na nočním stolku apod.
A jinak docela nuda. Mám ho s sebou na služebce v hotelu a už nevím co ještě vymyslet za blbosti jako průlet pod židlí, přistávání na nočním stolku apod.
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
Jetson píše:Dnes mne dostala ztráta signálu s Dx6i, kdy si mCX najednou dělal co chtěl, místo, aby se vypnul.
pokud by ti vypadnul signál, zapnul by se failsafe. Ten opakuje poslední polohu serv a postupně snižuje plyn (platné pro heli, pro letadla ubere plyn okamžitě). Takže bych to neviděl na výpadek signálu.
Re: mrska zlobi
wonderka píše:zdarec, uz ho mam taky nejakej ten tyden, ale trapi me jedna vec, vlastne vicero
diky za radu
mam to zkusit reklamovat? aby me s tim popisem poruch neposlali do...
Blade mCX, Easystar
Super hračička ten mCX,dneska jsem šlehnul s EasyCoptrem XL V8 s kamerou asi z 30m a měl jsem po náladě
.Vzal jsem mCX a hned to bylo lepší.Nic tak hodnýho jako mCX jsem ještě neřídil (snad jenom vláčky jako malej)a celkem to i něco vydrží,vyzkoušeno dnes v 12m hale.Lítal jsem těsně pod stropem(až moc)
a najednou jsem se s mCXkem přisál ke stropu
,ubrat,přidat,ubrat,přidat no už se mCX neprobral a padal jak vrabec po infarktu.Moc se mi nechtělo jít na místo dopadu ,ale přece ho tam chudáka nenechám a světe div se nic se nestalo
.
a najednou jsem se s mCXkem přisál ke stropu