Podvod?
jako me se stalo , ze me doslo jednou misto satelitu par blbosti a po par letech sem koukal , ze na poste mam penize od banky o kterejch sem nevedel a bylo me receno ze je to od policie, ze vraci od podvodnika coz sem skoro ani neveril, ale dostal sem do korunky vse zpet. No a nedavno me misto dx7 doslo 2x stare repro, ale ja uz to neresim, nekteri cesi sou ubozaci
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
To se právě dá pochopit, protože když Ty pošleš peníze ( máš na to stvrzenku ), a on nic, pak má problém před policajtama vysvětlovat, ale když pošle balík s něčím zhruba stejně těžkým ( a má na to stvrzenku ), pak mu policajti nedokážou nic, protože je to tvrzení proti tvrzení a může takhle pokračovat až do chvíle, kdy někde narazí na "tvrdou vodu". To je problém toho, že někteří lidi jsou vychcaný - hajzlové a jiní moc důvěřiví - blbí. Zabývám se protizlodějskou technikou už spoustu let a nemůžu pochopit, jak můžou existovat země, kde se ani nezamykaj auta.
kf píše: jak můžou existovat země, kde se ani nezamykaj auta.
parkrat sem se v takovy zemi ocitnul a je tezky si na to zvyknout....ve Finsku jsme napriklad nechavali v pristavu v lodi komplet rybarsky veci, coz v mym pripade dela radove desitky tisic Kc a ostatni na tom nebyli jinak... minimalne prvni den sem moc klidne nespal. Nezamykaly se ani chatky, ani auta... proste pro Cecha krutej nezvyk.
Slezák další inzerát
Pro všechny příznivce podvodníka Slezáka je tu další inzerát:
http://auto.bazos.cz/inzerat/2692751/Opel-Campo-25D.php
Kdo ho nachytá a sejme, má u mě bečku piva
http://auto.bazos.cz/inzerat/2692751/Opel-Campo-25D.php
Kdo ho nachytá a sejme, má u mě bečku piva
Re: Slezák
Maco píše:Tak Vám oznamuji,že jsem od pana Lukáše Slezáka právě obdržel zpět své peníze z akce FUTABA FX30 - podvod.Díky všem za rady i podporu. Martin
GRATULUJI, to opravdu potěší!!!
Slezák
no asi souhra náhod a okolností.Začal se o to zajímat policie, já už byl docela vzteklej, psal jsem do diskuzí skuteč modeláři i letiště,sledoval všechny jeho inzeráty a snažil se všechny informovat.Vypadalo to jalově, zájem utichal a naráz zničeho nic kontakt mailem ,pak i SMS a kupodivu co slíbil splnil.Sice na diskuzích to prezentuje jako očištění svého jména,ale kdo to tady četl ví svoje.Samozřejmě info od dalších poškozených klidně posbírám a předám.Veškerou korespondenci,ať už mailem,SMS či telefon mám samozřejmě uloženou.Beru to jako výrazné ponaučení do života.Martin