Tak jsem zvědav jak mi to legislativně rozeberete.
semir píše:
ano, s tym LPG mas pravdu, das peniaze, mas to legalne. videl som ako sa na technicaku zmenilo auto z 3-dveroveho na 5-dverove, LPG na Audi 100 sa objavilo v papieroch, z diesela sa stal benzin, z 1600cm3 bol 2000cm3 turbo a podobne...
pisal som o legalnej ceste
semir píše:na toto riesenie prestavby na 2.4GHz som reagoval len co sa tyka spolahlivosti konektora ucitel-ziak, inak je to z pohladu legislativy spravne riesenie. nic si neporusil, funkcnost sa zachovala, vsetko je ok.
ano, s tym LPG mas pravdu, das peniaze, mas to legalne. videl som ako sa na technicaku zmenilo auto z 3-dveroveho na 5-dverove, LPG na Audi 100 sa objavilo v papieroch, z diesela sa stal benzin, z 1600cm3 bol 2000cm3 turbo a podobne...
pisal som o legalnej ceste
mnov píše:"Ale v tomto má ZdZd naprostou pravdu-deklasuje to obě rádia"
Mohu se zeptat v čem je to "deklasuje"
JMalik píše:mnov píše:"Ale v tomto má ZdZd naprostou pravdu-deklasuje to obě rádia"
Mohu se zeptat v čem je to "deklasuje"
Budeš používat obě jenom v možnostech PPM,ta Futaba má volné přiřazení kanálů,tam to myslím plnohodnotně pro všechny vůbec nevyřešíš,pokud to budeš chtít používat jako dvanáctikanály(já jsem si to proto kupoval) tak to jde s velkými kompromisy,něco nejde vůbec,o G3 samozřejmě přijdeš....Zkus si vzít manuál k tomu rádiu a jenom si odškrtávej.Byl bych hrozně nerad,aby to tady vyznělo, že napadám ten Duplex! Vůbec ne,i se mi to zdá dost vychytané,ale dávat to do těchto rádií je fakt od věci.