Podvod?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peter Horvát

Slezák

#91 Příspěvek od Peter Horvát »

patrím k tým hooodne lidem, ktorých podviedol Slezák.

Martin, aj ja sa ešte raz pripájam ku gratulácii za znovuzískanie tvojich peňazí od Slezáka a tešim sa s tebou a dúfam, že vráti aj mne /mne dlží 77 900,- Kč, alebo mi pošle objednanú motorovú krosnu, trojkolku a padák/. Zatiaľ nekomunikuje. Ja som to dal na políciu, už to poslali do Čiech a bude musieť to riešiť aj tak, lebo si ho tam nájdu. Okrem toho ho budú kontaktovať aj vymáhači pohľadávok...
Ak aj ja budem mať niečo nové, napíšem.
Dúfam, že sa Slezák očistí úplne.

zdraví
Peter Horvát
peterhorvat@minet.sk
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Vladan »

Tak to je pálka Petře... :( doufám, že toho šmejda chytnou a peníze se Ti vrátí..
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Bull
Kontaktovat uživatele:

podvod

#93 Příspěvek od Bull »

u nás na horách se řiká že" na každou svini se vaří voda v pařáku" a" boží mlejny že melou pomalu ale jistě" :? :? :?
rakos
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od rakos »

Že by přece jen pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí ???????
No zatim o tom nejsem přesvědčenej zcela... Ale aspoň že se něco vrací..... :? Taky tam někde visim za pár tisíc :(
Peter Horvát

Slezák

#95 Příspěvek od Peter Horvát »

no ja si myslím, že chce Slezák očistiť svoju vinu /aspoň trochu/a vracia menšie čiastky, na ktoré má /peniaze možno získané z ďalších podvodov/, ale väčšie nevráti. No uvidíme... :roll:
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Kerberos »

mě to nějak rozum nebere, to opravdu existuje někdo, kdo jen tak bez ničeho předem pošle někomu neznámému tolik peněz ????
Peter Horvát

Slezák

#97 Příspěvek od Peter Horvát »

áno, existuje, som jeden z mnohých, čo zaplatili Slezákovi vopred. Slezák úhradu vopred dal ako podmienku, inak to vraj predá ďalšiemu záujemcovi. Išlo o veľmi výhodnú cenu , tak som súhlasil a poslal prachy. Doteraz sa to v našej paragliderskej komunite nikomu známemu nestalo, proste sa to nerobí a tak som dôveroval. Myslím, že ani u vás modelárov sa to nedeje často. Ináč v dnešnej dobe sa bežne stáva, že človek niečo objedná cez internet z internetového obchodu, zaplatí vopred a tovar mu príde. Už niekoľkokrát som to úspešne realizoval. Nikomu tento spôsob obchodu nie je divný a je práve celkom bežný. A pritom tie firmy to tiež môžu zneužiť, ale čo viem, tak sa to ešte nikomu nestalo. Preto tu píšem, aby som iných varoval.
Napriek všetkému verím v dobrý svet a dobrých ľudí, ale zároveň viem, že sa medzi nimi vždy nájde nejaký ten hajzlík, ktorý práve túto vieru zase zneužije.
Maco

Slezák

#98 Příspěvek od Maco »

Ano, i já jsem naletěl úplně stejně na řeči,že je potřeba peníze co nejrychleji a byl jsem natěšenej na FX 30.Jak je vidět scénář je stejný :-( Martin
arda1
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od arda1 »

To Maco- gratulace-jsem rád že to takhle nakonec pro tebe dopadlo a že jsem mohl malinko pomocii-i když jenom umístěním a vylepením podvodníka na manii. :wink:
Maco

Slezák

#100 Příspěvek od Maco »

pomohlo všechno, co Vám budu kecat,potvrdí i mí známí,že mě to docela rozhodilo a novou vysílačku si určitě koupím osobním odběrem nebo z obchodu.Holt ponaučení do života.Potěšil mě každej mail i informace, ba i nápad či zkušenost.Kdo to zažil ví o čem mluvím.Naštěstí i u policie jsou modeláři.Ještě jednou dík všem.Martin
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Marek71 »

Ja som teraz dva obchody zrealizoval práve naopak... poslal som nejaké drobnosti a čakám na to, až mi peniaze od kupujúceho prídu na účet. Ide ale o podstatne menšie čiastky.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Marcos »

Mě dnes volal pán od Pohodaletu, asi nějaky moravák, pořád říkal "totok" :)

Říkal, že abych měl levnější poštovné, tak mi do zásilky přiloží složenku. Dobírka by stála několikrát tolik. Opravdu velmi slušné jednání a ochotný člověk. Ale být obchodníkem, tak nevím jestli bych si na toto troufl. Někdo mu ty peníze nepošle a pak se mu ta částka ani nevyplatí vymáhat. Podobně prý posílá jedna firma na ložiska z Źižkova.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Kiki Lopez
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od Kiki Lopez »

Mrzí mně fakt že zlodějna a podvody se už začínají rozmáhat i vmodelářské obci.Ty ludry si najdou cestu kamkoliv.Chce to kratší metr aby si to rozmysleli.
Už zase vtom tak nějak lítám :-)
dusi
Kontaktovat uživatele:

Re: Slezák

#104 Příspěvek od dusi »

Peter Horvát píše:Slezák úhradu vopred dal ako podmienku, inak to vraj predá ďalšiemu záujemcovi. Išlo o veľmi výhodnú cenu , tak som súhlasil a poslal prachy.

Klasický scénár podvodníkov:
Výhodná cena, ale málo času.
Najskôr ukážu, čo môžeš získať a potom to, že to môžeš ľahko a rýchlo stratiť.

Mne sa osvedčilo VŽDY, keď niekto sa ponáhľal s obchodom, zastaviť to na jeden dva dni. Podvodník sa už neozval, seriozny partner s tým nemal problém a obchod sa uskutočnil.

Sám som veľa nakupoval aj predával najmä staré zásoby z čias autíčiek a spaľovacích lietadiel cez modelbazar a vždy sa peniaze posielali vopred a aj keď boli trochu obavy, nakoniec vždy všetko dopadlo. Pravda, jednalo sa vždy o malé sumy. Ale ponáhľanie sa je vždy výstrahou k zvýšenej pozornosti.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Maco

Slezák

#105 Příspěvek od Maco »

Nedá mi ještě,abych se nevrátil tady k tomuto tématu, když vidím tohle

http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid ... 5jtmn2vj4f

vy se mu divíte,že to nedá no modelbazar nebo sem ??? Já ne,stačí si přečíst tuto diskuzi :-) Jinak ani ten Skutečský modelář, co nabízel pomoc při hledání na modelbazaru a info o výše uvedemém se už neozval.No stejně všechny cesty vedou do Pardubic :-)
Všechny diskuze byly promazány,tak jen tahle diskuze je jako memento.Držím palce ostatním postiženým.Letu zdar . Martin
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“