holčičí modelařina
Jo, moje mladá modelaří - jen ji nebaví pokecy, tak sem nechodí.
Má DBX-buggy a sama si ho dává dohromady, včetně ladění motoru.
Létá s easecopterem XS a XC, chtěl jsem aby si vzala do ruky i mého Trexe500, ale toho se ještě bojí, tak ji alespoň využívám na focení.
Nu a v létě mi odčas ukradne plachetnici.
Popravdě řečeno mě ona přivedla k modelařině...
Má DBX-buggy a sama si ho dává dohromady, včetně ladění motoru.
Létá s easecopterem XS a XC, chtěl jsem aby si vzala do ruky i mého Trexe500, ale toho se ještě bojí, tak ji alespoň využívám na focení.
Nu a v létě mi odčas ukradne plachetnici.
Popravdě řečeno mě ona přivedla k modelařině...
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
airkid píše:ah tak to potom joa koukam, ze taky litas na DX6i
Jo, jo zatím mám DX6i, ale brzo bude záměna, chci jít do heli-nitra a to už bude 6ch málo, tudíž ji nechám s rexem500 mladé a pořídím nejspíš DX7.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
holčičí modelařina
Učil jsem letos manželku na FMS simu a šlo jí to skvěle
na louce jsem jí potom půjčil větroně 2m rozpětí chvíli to šlo ale pak se pokusila udělat z toho spitfira
tak jsem jí do toho musel hrábnout ale jinak dobrý na první let asi si pořídím kabel učitel žák a když ji to chytne tak aspoň nebudu muset poslouchat komentáře typu zas ty tvoje letadla
...atd.jinak pro airkid ..máš můj obdiv. 
ja sem zacal ucit svoji sestricku
nejdriv hodka na simu aby vubec zjistila co se stane kdyz zatahne za vejskovku a jak se pridava plyn pak sem ji vrazil takovyho staryho eppckovyho... no nazyvat to akrobatem je asi asi dost nadsazka a svete div ona do udrzela celou baterku ve vzduchu 
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
Tak jsem zas po dlouhé době dorazila na forum.. a koukám, že nás přibejvá jen tak dál. Všem krásné svátky vánočníairkid píše:diky,Bullto vzdycky potesi..
je hezky, kdyz s nama chlapi maji trpelivost
![]()
jinak vesele Vanoce a hodne darku!! A hodne trpelivosti se vsim, jak pri litani tak pri rozbalovani darecku