Instalace JETI DUPLEX
Já se ptal seriozně tak mi prosím seriozně odpověz- co k tomu potřebuji za "kvalitní" měřák-díky.Apollo píše:"kvalitní měřák" je citron do kterého zapíchneš hliníkový a železný hřebík, namotáš kus drátu do serie dáš žárovku a máš skvělou prozváněčku. Problém bude asi s těmi hliníkovými hřebíky..... raději si to nechte nainstalovat, odvážným nemusí přát štěstí....
piper píše:
Já se náramně bavím, jdu takhle koupit do JR v Brně lepidlo a co nevidím na nástěnce, kopii nemám, ale svými slovy :
Upozornění obchodníkům:
Jakási Fujtabla T14 ...série bla bla bla a dále série bla bla bla a jakož i série bla bla bla má blbě naletovaný součástky na desce a tudíž vám u vedlejší Fujtably téhož druhu můžou cukat serva... atd.
No jak říkám - jen se koukám a bavím. (Nedávno tu někde kdosi sepsul Jeti za to že nabídla komusi antény výměnou gratis za prototypové)
No komedie okolo 2,4 je přímo sqělá...
Je to fakt komedie.Škoda že v tom mám namočený rypáček.Mám ten modul TM 14 (ID 08440473) s přelepkou UPGRADED.Co k tomu vydala FUTABA (ROBE) jsem si přečetl.Ani oficialní dovozce mi nedokáže říct co tomu vlastně je. ROBE se o nějaké přelepce UPGRADED nezmiňuje, pokud je na té desce vada HW,tak ta samolepka nemá logiku.V tom oficiálním slintu uvádějí,že se to týká malého počtu modulů. Jestli jsem je dobře spočítal, tak by jich mělo být 4847 kousků.
arda1 píše:Já se ptal seriozně tak mi prosím seriozně odpověz- co k tomu potřebuji za "kvalitní" měřák-díky.Apollo píše:"kvalitní měřák" je citron do kterého zapíchneš hliníkový a železný hřebík, namotáš kus drátu do serie dáš žárovku a máš skvělou prozváněčku. Problém bude asi s těmi hliníkovými hřebíky..... raději si to nechte nainstalovat, odvážným nemusí přát štěstí....
no já myslel že si děláš legraci, co je "kvalitní měřák". V každém případě když napíšu METEX, objeví se tu spousta lidí co používají Fluke, Tektronic , nebo avomet a začne tu nová diskuze na téma co je, či není kvalitní měřák? Stačí když bude mít nabitou baterii, ostré hroty, aby neujely někam a nezkratovali něco (osobně jsem takhle jednou skončil s osciloskopem u zákazníka při digitalizaci stroje a byl to slušný průser, který jsem naštěstí vyřešil) Takže žádný citron a hřebíky
Nebuď zas tak chytlavej, uvědom si, že toto fórum navštěvují i jedinci, pro které je "y" a "i" španělská vesnice a arda1 se ptal naprosto oprávněně.Apollo píše:no já myslel že si děláš legraci, co je "kvalitní měřák". V každém případě když napíšu METEX, objeví se tu spousta lidí co používají Fluke, Tektronic , nebo avomet a začne tu nová diskuze na téma co je, či není kvalitní měřák? Stačí když bude mít nabitou baterii, ostré hroty, aby neujely někam a nezkratovali něco (osobně jsem takhle jednou skončil s osciloskopem u zákazníka při digitalizaci stroje a byl to slušný průser, který jsem naštěstí vyřešil) Takže žádný citron a hřebíkyOsobně pracuji raději s osciloskopem, na zařízení si někam naletuji kousek drátu na GND pro sondu. zdar
JardaF píše:Nebuď zas tak chytlavej, uvědom si, že toto fórum navštěvují i jedinci, pro které je "y" a "i" španělská vesnice a arda1 se ptal naprosto oprávněně.Apollo píše:no já myslel že si děláš legraci, co je "kvalitní měřák". V každém případě když napíšu METEX, objeví se tu spousta lidí co používají Fluke, Tektronic , nebo avomet a začne tu nová diskuze na téma co je, či není kvalitní měřák? Stačí když bude mít nabitou baterii, ostré hroty, aby neujely někam a nezkratovali něco (osobně jsem takhle jednou skončil s osciloskopem u zákazníka při digitalizaci stroje a byl to slušný průser, který jsem naštěstí vyřešil) Takže žádný citron a hřebíkyOsobně pracuji raději s osciloskopem, na zařízení si někam naletuji kousek drátu na GND pro sondu. zdar
co bych tak na to řekl?? V celém stromu tohoto vlákna nebyl nikdo schopen poradit Plutovy, jak nainstalovat Duplex do vysílače, krom mě? A přitom je tu popsáno 9 stránek o ničem? K čemu takové fórum, kde se jenom žvaní jak báby na trhu a přitom výsledek žádný? nejsem chytlavej, jenom jsi si to špatně přečetl, zkus to znovu a pomalu.....hooodně pomalu ....
pastyrik píše:tak se take pridam, montaz do FC28 provedena v Jeti. zadne prepinace, vypinace, konektory atd. na nepouzivany jehlovy konektor puvodniho VF dilu je dobre nasunout prazdnou lamaci listu - viz-foto[/img]
Nemohl bys dát větší obrázky? Rád bych porovnal profi montáž s tou mojí. Moc se to asi srovnávat nedá, protože já v tom vysílači zachoval původní vf díl funkční, ale i tak by mne to zajímalo.