Instalace JETI DUPLEX
-
Jiří Kolář-BAN1
semir píše:pilotek 1 píše:P.S: Semirovi----V KE spadol iste vieš kto a lieta s Futabou T12 RX máPCM G3. Má to legálne, žiadne bastlenie a pomohlo mu to? Keby niekoho nedajbože zabil alebo poškodil niekomu majetok, aj tak by mal smolu
Viem kto spadol a ty velmi dobre vies ze nespadol na nespolahlivost Futaby
A já Ti říkám, že padat bude všechno. Jedno jestli Jeti nebo Futaba. Pořád to je jen technika a její užívání. Vždy se něco posere. Jedno jestli na 35 neb na 2,4. To je přesně to, co tu pořád píšu. Žabomyší války o ničem.
pastyrik píše:porovnat se to snad i da. kdybych chtel (pouze teoreticky) tak jumperem vypnu Jeti a pouhym zasunutim VF 35 MHz jsem opet na 35
Dík za lepší fotky. Já mám v těchto místech osazeny spínače, takže tam bych to nedal. Uchycení modulu na jeden šroubek mi nepřipadá také moc profi, ale někomu se to tam jen volně válí.
jiste, moznosti je hodne. dulezite je, aby to bylo udelano poradne a bezpecne. tim vubec nezpochybnuji tvou montaz, ale pokud je moznost oficialni montaze se zarukou tak proc to nevyuzit? (tim myslim moduly TU) -jak psal jkolina - padat se bude stale, ale je treba delat vse pro to, aby bylo tech padu co nejmene. mezi rukama a letadlem je spousta veci co se muze podelat....
pastyrik píše:jiste, moznosti je hodne. dulezite je, aby to bylo udelano poradne a bezpecne. tim vubec nezpochybnuji tvou montaz, ale pokud je moznost oficialni montaze se zarukou tak proc to nevyuzit? (tim myslim moduly TU) -jak psal jkolina - padat se bude stale, ale je treba delat vse pro to, aby bylo tech padu co nejmene. mezi rukama a letadlem je spousta veci co se muze podelat....
Jo jasně, mne jen zajímalo jak to montují profíci. A to, že budu padat dál na ruce (hlavu) je mi jasné a počítám s tím.
-
Jiří Kolář-BAN1
Tak jste se konečně dostali zpět na zem. Ruky, hlava a zase ruky.
Ne systém. ten si každý vybere sám. Na to Mánii nikdo nepotřebuje. Každý sám a za sebe. Když přebere, ať nebrečí, svobodná volba. Demokracie. Nebo má stádo pomoci? K čemu. Vlastní názor tu nemá žádnou cenu. Berličku, od koho? Od fasstů , jeti atd. Nebo totální zaslepenost vlastní genialitou? Každý má nárok vybrat si sám. Pokud to někdo neumí,tak ať nebrečí , že něco nefunguje.
Má tu někdo opravdu vlastní názor? Umí někdo ten názor sám před sebou obhájit? Neumí. Pořád kecá a kecá. Vypínač, shoda, zdzd, pindy a pindy. atd.
Má tu někdo opravdu vlastní názor? Umí někdo ten názor sám před sebou obhájit? Neumí. Pořád kecá a kecá. Vypínač, shoda, zdzd, pindy a pindy. atd.
jkolina píše:...Tak jste se konečně dostali zpět na zem...
-nektery prispevek stoji za zapamatovani
-nektery stoji za zamysleni
-nektery stoji za precteni
-tvuj nestoji za nic
Naposledy upravil(a) pastyrik dne čtv 04.12.2008 22:55, celkem upraveno 1 x.