pilotek 1 píše:P.S: Semirovi----V KE spadol iste vieš kto a lieta s Futabou T12 RX máPCM G3. Má to legálne, žiadne bastlenie a pomohlo mu to? Keby niekoho nedajbože zabil alebo poškodil niekomu majetok, aj tak by mal smolu
Viem kto spadol a ty velmi dobre vies ze nespadol na nespolahlivost Futaby. V jeho pripade je uplne jedno aku znacku, alebo aky produkt by pouzil.
nič si nepochopil. ide tu predsa o niečo úplne iné, ako riešiť legislatívu a nezmysly. Legislatíva Ti pri havárii aj tak nič nepomôže. Je to prúser a s tým sa musíš vyrovnať sám
S tou ohľaduplnosťov máš pravdu, ale Duplex s tým nič nemá spoločné.
Navýše moje skúsenosti z akcii kam chodím, sú na 95%pozitívne. A tam ,kde je na letisku bordel, tam nechodím.
Pastyříku, zbytečné, on je ožralý na šrot a ty jeho nesouvislé věty co ze sebe vykuckává a ty slinty co z toho skládá tu bude prezentovat dál bez ohledu na to co napíšeš - nejlepší je nereagovat, nebo jej poslat do prdele na tvrdo, přidat pár podobných výrazů a pak to někdo smaže a dá nějaký čas ten debil pokoj. Něco ke studiu : http://wiki.siliconhill.cz/Primitivov%c ... a9_diskusi¨
tak tím odkazem sis pekne nas**l do krku promin ale tohle jsem musel napsat.
pujdu zase klidne modelarit
Hali píše:tak tím odkazem sis pekne nas**l do krku promin ale tohle jsem musel napsat. pujdu zase klidne modelarit
Já vím, myslím, že se tam najde drtivá většina místních diskutujících. Všímej "musel jesem napsat" - ani ty nejsi výjimka. Nic padám taky do dílny. Doufám, že ty naše pičoviny tady večer nebudou i s jkolinou. Nic jinýho si nepřeju. Nazdar Halali...
tak bud spatne vidim ja nebo ty bylo tam od zacatku "jsem" nevim kde si vzal to "jesem". ja nic neupravoval.
piper píše:Ano, máš pravdu. Věříš, že mi je to fuk ? Klidně si tu toho psychopata vychutnejte, to má aspoň hodnotu.
On Kolina je z tej istej krvnej skupiny rýpalov. Môžete si podať ruky
Tak to rozhodně není pravda. Nesrovnávej mě s piperem. Vím , že si o mně otírá neustále ústa. Ale já alespoň napíšu co mám a proč. Co má výše jmenovaný model , nevím.
piper píše:Ano, máš pravdu. Věříš, že mi je to fuk ? Klidně si tu toho psychopata vychutnejte, to má aspoň hodnotu.
On Kolina je z tej istej krvnej skupiny rýpalov. Môžete si podať ruky
Tak to rozhodně není pravda. Nesrovnávej mě s piperem. Vím , že si o mně otírá neustále ústa. Ale já alespoň napíšu co mám a proč. Co má výše jmenovaný model , nevím.
Tak to je fakt super, hodnotit cloveka podle toho jakyho ho ma (ten model.. ale ono je to vlastne jedno..). Jkolino ty jsi fakt totalni mouka.