FMS

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od Curtiss »

rampa_mckvak píše:umí tenhle prográmek import z jiných 3d softů? Pokud ano můžete tu vypsat které. Díky.

Nemá bohužel import, umí jen načíst (otevřít) soubory z jiných, ale nevím, jak je zobrazí a jak se s nimi dá dále pracovat, nikdy jsem to nezkoušel, protože vytvořit v Metasequoi model není zase až tak složité.
Seznam podporovaných přípon:
*.suf
*.dxf
*.lwo
*.3ds
*.rok
*.cob
*.obj
*.rsd
Petanek
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Petanek »

A když tam zadávám ty souřadnice, tak je to asi v mm, že? Abych pak věděl, jak to bude ve skutečnosti veliké... :)

A jak jsou tam osy x,y,z - tak Z je výška modelu, X je rozpětí a Y je délka?
Lukáš Kuba

FMS A Dx6i

#153 Příspěvek od Lukáš Kuba »

Zdarec kluci a holky,nějak sem zde hledal a nenašel to co potřebuju vědět,kámoš si stáhl fms a má vysílač spektrum dx6i a nějak nám to nejde spojit nevíte jak na to?osobně mám už konečně phoenixe ale na toho bohužel namá peníze tak proto fms.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
Lukáš Kuba

#154 Příspěvek od Lukáš Kuba »

Phoenixe sem koupil na doporučení člena scarabeus a musim mu dát za pravdu že to je fakt supr,spojení s vysílačem i nastavení je moc fajn neměl sem problém,ale fms to je vpytli nevim jak to spojit.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od mikvalik »

Ahoj!
Nevím, jaký má
konektor Dx, ale u opticu sport je jack 3.5.
Paralelně mezi zem a signál jsem napájel smd rezistor 100k ohmů. Jeden konec příjde do rádia a druhý do zvukovky na vstup mikrofonu. Komunikaci mezi zvukovkou a Fms mi zajištuje software Smart propo plus Console Aplication verze 0.3.3.1 Přímo v tomto software lze nastavit o jaký typ Rc se jedná -Jr,Hitec,Futaba... a typ kodování (v mém případě PPM).

Funguje mi to bez problémů. Ještě doplním, že se jedná o FmS Alpha

Snad ti to nějak pomůže
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od Marcos »

Ahoj, uplne v pohode to jde obycejnym stereo jack-jack kabelem do zvukovky a pak si stahnes smartpropplus, nastavsi podle navodu a jede to. Ozkouseno, jen to chce ve FMS chvili kalibrace
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
macpro
Kontaktovat uživatele:

Re: FMS A Dx6i

#157 Příspěvek od macpro »

Lukáš Kuba píše:Zdarec kluci a holky,nějak sem zde hledal a nenašel to co potřebuju vědět,kámoš si stáhl fms a má vysílač spektrum dx6i a nějak nám to nejde spojit nevíte jak na to?osobně mám už konečně phoenixe ale na toho bohužel namá peníze tak proto fms.
http://www.webany.wz.cz/letadla/soft_rc.zip Tady mas soft prez zvukovou kartu, DX6i ma 3,5 jacka. Na FMS musis mit jiny SmartPropoPlus a je na strankach http://www.smartpropoplus.com/BlueAndGrey/Download.htm
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Marcos »

Muzes pouzit obe verze, ta specialni pro FMS je jen jednodussi na sprovozneni, ale i ten General purpose se da nastavit.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
2lizard

#159 Příspěvek od 2lizard »

Taky si musíš na nastavit nový "profil" na RC stanici. nemůžeš používat "profil" na kterém máš nastavenou heli/éro.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od Marcos »

2lizard píše:Taky si musíš na nastavit nový "profil" na RC stanici. nemůžeš používat "profil" na kterém máš nastavenou heli/éro.

To můžeš, ale pokud si ho nechceš rozhodit, tak to nedělej :)
Já mám na poslední pozici model "Sim" a ten používám.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Lukáš Kuba

#161 Příspěvek od Lukáš Kuba »

Dík moc už se mi to povedlo,jinak for mazák vzhledem k tomu že bydílíš vedle mě nechceš někdy zajit zalítat?
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od Marcos »

Mazák je tu skoro každý, musíš oslovovat nickem, to je to nad tím ;)
Jinak jestli to bylo na mě, tak určitě, rád. Se ozvi jak budeš mít čas a kde bys chtěl zalítat.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Lukáš Kuba

#163 Příspěvek od Lukáš Kuba »

Jzs no jo sem to poplet,jasně že to bylo na tebe :o)
tondach
Kontaktovat uživatele:

bellanca

#164 Příspěvek od tondach »

nemuzes mi to taky prosim poslat ? :D
hawke
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od hawke »

Tak jsem model glideru do fms taky nenašel... Google mi vyhodil samé neužitečné odkazy a původní link už taky nefunguje. Nemáte ho prosím někdo uložený v pc? Díky
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“