Frydek-Mistek, Baška
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Frydek-Mistek, Baška
Zdravím
je tady někdo z Frýdku Místku nebo Bašky popř. Frýdlantu nad Ostravicí?
je tady někdo z Frýdku Místku nebo Bašky popř. Frýdlantu nad Ostravicí?
Jo tam u dalnice, pod "kocourkovem"
esi zmaknu naplanovanou praci v Sobotu tak se tam jiste v Nedeli objevim.
Na ty ceste za letistem to jde, ale pokud litas az tam vzadu na te rozbite ceste tak jsi primo v draze letadlum. Radeji chodim na tu louku u dalnice, nikdo me tam neprudi a ani ja nikoho. Nak
Na ty ceste za letistem to jde, ale pokud litas az tam vzadu na te rozbite ceste tak jsi primo v draze letadlum. Radeji chodim na tu louku u dalnice, nikdo me tam neprudi a ani ja nikoho. Nak
Re: Frydek-Mistek, Baška
Posledni zaznam je z roku 2008, ale zkusim to tady
K letani jsem se vratil po nekolika letech a mam ted doma A200 a MX12. Nez bych to mel hned rozbit, je zde nekdo kdo by mi ho zaletl a pomohl s navratem k letani ?
- mkyral
- Kontaktovat uživatele:
Jsem sice z FM, ale lítám teprve dva měsíce s Betou a navíc silně nepravidelně, takže se záletem asi moc nepomůžu. Na simulátoru jsi něco natrénoval?
Když už jsem se dostal tady, tak se zeptám, jestli máte nějaké tipy, kde v okolí FM lítat. Zatím lítám převážně na chalupě na Krásné, ale chtělo by to někde blíže. Letiště Bahno znám, ale nevím jak to tam je. Motají se tam do toho UL a tak. Navíc nejsem moc družný, já bych raději někde, kde je klid a nikoho neruším. Taky bych chtěl zkusit svahové létání. Na rcmapy.com jsem našel jeden svah v Metylovicích. Chodí tam někdo? Mohl bych se někdy přijít kouknout jak to u svahového létání chodí?
Když už jsem se dostal tady, tak se zeptám, jestli máte nějaké tipy, kde v okolí FM lítat. Zatím lítám převážně na chalupě na Krásné, ale chtělo by to někde blíže. Letiště Bahno znám, ale nevím jak to tam je. Motají se tam do toho UL a tak. Navíc nejsem moc družný, já bych raději někde, kde je klid a nikoho neruším. Taky bych chtěl zkusit svahové létání. Na rcmapy.com jsem našel jeden svah v Metylovicích. Chodí tam někdo? Mohl bych se někdy přijít kouknout jak to u svahového létání chodí?
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
Graupner MX-12
Kozlovice jsou daleko? Je tam trošku udržovaná plocha a moc lidí tam nechodí.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
- mkyral
- Kontaktovat uživatele:
tks píše:Kozlovice jsou daleko? Je tam trošku udržovaná plocha a moc lidí tam nechodí.
Kozlovice moc neznám a na mapě to bylo už mimo vytipovanou oblast
Jinak oprava, ten svah není v Metylovicích, ale v Palkovicích.
Graupner MX-12
Graupner MX-12
mkyral píše:Jsem sice z FM, ale lítám teprve dva měsíce s Betou a navíc silně nepravidelně, takže se záletem asi moc nepomůžu. Na simulátoru jsi něco natrénoval?
1) Na simulatoru mam neco pres 8 hodin "nalitano". Ve ctvrtek jsem ho koupil.
2) Kazda rada dobra s letadlem, budu rad kdyby jsme se mohli nekdy sejit. Cim driv, tim lip - at mi letadlo nelezi jen doma v krabici
Jeste celkem dobre misto by mohlo byt tady http://www.mapy.cz/s/4Ojn .
- mkyral
- Kontaktovat uživatele:
No nevypadá to špatně. Sice to mám přes celé město, ale podívat bych se tam mohl. Doufám, že tam není kukuřice, případně nějaký rozzuřený býk 
S lítáním to teď bude horší. Dneska nevím, jestli mi vyjde nějaký čas, úterý až čtvrtek jsem na služebce, v pátek bude příprava na malování a o víkendu si budu hrát na malíře
S lítáním to teď bude horší. Dneska nevím, jestli mi vyjde nějaký čas, úterý až čtvrtek jsem na služebce, v pátek bude příprava na malování a o víkendu si budu hrát na malíře
Graupner MX-12
Graupner MX-12