A co si takhle koupit u Vaňoucha nebo Luboše Chvátala (Freeair) uhlíkový podvozek? na výběr 5 velikostí , cena od 115 Kč. Chvátal je má možná trochu levnější.
MX12
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
No, kdyz jsem ho poprve uvidel, tak jsem se zaradoval ze konecne budu mit ero s poradnym podvozkem. Pred tim jsem mel Zooma XXL, to je taky macek 1,6 m a podvozek je tam polovicni ze 4 mm dratu. Po kazdym pristani jsem ho musel narovnavat.
Tak to v tom případě chudák Zoom. To museli bejt rány při tom řistávání. Co jsem stímhle érem lítal tak se mi ani jednou nestalo že bych musel rovnat hlavní podvozek ( ze 4 pružiňáku). A žádnej podvozek ti nevydrží tvrdý přistávání (mlácení o zem), na to nejsou stavěný.
to Lukas: nemám nyní tu možnost, nechám zručnějším ...
to MX12: díky, projdu jejich nabídku.
to Koko: Mrkni na některá videa z YouTube.com ... velký je, ale myslím, že ne dostatečně. Těmi 5 cm navíc na každou stranu jedině získám.
GWSka píše:Tak to v tom případě chudák Zoom. To museli bejt rány při tom řistávání. Co jsem stímhle érem lítal tak se mi ani jednou nestalo že bych musel rovnat hlavní podvozek ( ze 4 pružiňáku). A žádnej podvozek ti nevydrží tvrdý přistávání (mlácení o zem), na to nejsou stavěný.
Taky jsem tam mel 5xLife 2300, takze byl trochu tezsi. No a samozrejme jsem to trochu prehanel, ale obcas se narovnat musel.
Ten podvozek, co tam je, je stejnej, jako se dává na o kilo těžší spalováky, je slušně předimenzovanej. Scháněl jsem ještě jeden pro uchycení plováků - a maj jich výběr v SCZ v Uhříněvsi. Podvozek už dostal neskutečnejch ran a je jako novej, dávat tam větší je akorát vožení závaží na vyhlídkový lety ( a při drsným přistání se vyrve i s kusem trupu ).