První model - 2000kč - 3000kč

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Albeda

#16 Příspěvek od Albeda »

Heh ... no to je fakt super, co mam ted delat? Mam se uzirat kvuli tomu, ze jsem si ho nekoupil ? Nebo se mam uzirat kvuli tomu, ze jsem si ho koupil, ale sitku? Protoze, kdyz si nekoupim tento "lacinej smejd", tak si nekoupim zadnej, protoze to bych skoro rok musel pockat :lol:
zdzd

#17 Příspěvek od zdzd »

Albeda píše:To jako fakt ty letadla za tech 2000 - 3000 nelitaj ? Ja myslel, ze kdyz jsou na trhu, ze musi litat :lol:

Na trhu je to proto, aby někdo dostal prachy. Ne proto, aby si někdo zalítal. A dokud se dojde dost takových, kteří uvěří žvástům, je to dobrý kšeft. Prodá dvakrát, přinejhorším jen jednou. Napřed šmejd a pak možná něco lepšího. No a prodávat rovnou něco lepšího znamená, že ti, co to chtěli jen zkusit, nepřinesou prachy ani jednou, ti vážní jen jednou. Tak to funguje.
zdzd

#18 Příspěvek od zdzd »

Albeda píše:Heh ... no to je fakt super, co mam ted delat? Mam se uzirat kvuli tomu, ze jsem si ho nekoupil ? Nebo se mam uzirat kvuli tomu, ze jsem si ho koupil, ale sitku? Protoze, kdyz si nekoupim tento "lacinej smejd", tak si nekoupim zadnej, protoze to bych skoro rok musel pockat :lol:

Počkej, vyplatí se to. Anebo běž do bazaru a nech si to předvést v letu. Jinak jen zbytečně přijdeš o prachy.
georg
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od georg »

jinak pokud si na tom tak špatně s financema tak kup Wildu, nelítá špatně, když ho ale předěláš no :( . Třeba jeho těžiště je veliký problém. Ale bohužel elektronika je nic moc, což pak dále už težško použiješ.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Albeda

#20 Příspěvek od Albeda »

zdzd píše:
Albeda píše:Heh ... no to je fakt super, co mam ted delat? Mam se uzirat kvuli tomu, ze jsem si ho nekoupil ? Nebo se mam uzirat kvuli tomu, ze jsem si ho koupil, ale sitku? Protoze, kdyz si nekoupim tento "lacinej smejd", tak si nekoupim zadnej, protoze to bych skoro rok musel pockat :lol:

Počkej, vyplatí se to. Anebo běž do bazaru a nech si to předvést v letu. Jinak jen zbytečně přijdeš o prachy.

To je problem, protoze to je inzerat a ten manik je na druhym konci CR
Albeda

#21 Příspěvek od Albeda »

zdzd píše:

To je problem, protoze to je inzerat a ten manik je na druhym konci CR
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od honzajs »

Jestli nechces byt sklamany, tak EasyStar s bazarovou RC soupravou, nebo WildHawk v setu.EasyStara das dohromady, hodis a leti! Ja dal na ''rady'' jedne celkem autority z OL a WindDragon nelital vubec. Vzal jsem ES a letel na prvni pokus, ale to uz jsem ho mel mirne nacviceny z FMS. WilHawka v setu jsem pomahal zaletat a v podstate to leti taky na prvni pokus, jenom je potreba seridit teziste.Ten kluk s tim svihl asi trikrat o zem, trocha vterinaku a lepici pasky a pak uz byl ve vzduchu, nez mu dosly baterky.
Ostatni modely neznam, ale v podstate jsou to kopie prvniho.....
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Albeda

#23 Příspěvek od Albeda »

Takze nebrat ani ES nebo Wild hawka?
mart
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mart »

jsou to celkem jednoduche pocty, rozsekal sem focuse, koupil ES a pouzil vysilacku od focuse, rozslehal ES ktery letal jednak rukama, ale z valne vetsiny kvuli potaku ve vysilacce ze setu focuse ... co vyplyva? aspon trochu kvalitni vysilac a pro zacatek Eay star a usetris oproti me zbytecne vyhozenych 5litru, plus nejake drobne za lepidla, pasku, nervy, cas .....
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od honzajs »

Albeda píše:Takze nebrat ani ES nebo Wild hawka?

prave ti tam pisu, ze ES nebo max..WildHawk.
Na obou tady zacinala spousta lidi a jsou vyzkouseny...
asi tak a ne jinak....
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Albeda

#26 Příspěvek od Albeda »

Ale to bych se asi tezko vlezl s ES + RC set do 3000kc co?
mart
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od mart »

Albeda píše:Ale to bych se asi tezko vlezl s ES + RC set do 3000kc co?

muj nazor je ze se nevejdes ....
ono je to trosku jinak ... na modelarinu musi clovek s nejakyma penezma pocitat, pokud te to capne, muj nazor je ze tam spadnes za nejakych 15tisic a tak nejak zacinas letat, nabijet a premyslis kam dal chces jit a ze ty nejvetsi investice mas na nejakou dobu asi ... za sebou ... to je muj nazor
Albeda

#28 Příspěvek od Albeda »

Takze je nejaka dostupna alternativa do 3000kc, ktera by byla mozna nebo pokud neni vic financnich postredku, tak mam pockat?
mart
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od mart »

Albeda píše:Takze je nejaka dostupna alternativa do 3000kc, ktera by byla mozna nebo pokud neni vic financnich postredku, tak mam pockat?

nevim jestli je takova varianta, levnym setem neusetris nic, proste ot s nejvetsi pravdepodobnosti po tydnu odepises a a pokud te packy chytnou akorat navysis investici o nepouzitelne zbytky ze setu ...
Albeda

#30 Příspěvek od Albeda »

Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“