Hledám někoho kdo má zkušenosti se stavbou letadla Cessnu 182 Ultrafly. Potreboval bych pár rad. Díky
Popis: rozpetí křidla 1100mm, délka 820mm, hmotnost 700g, plocha křidla 20,5dm2, motor: Beginner Wing 400 Motor Version.
Dostal jsem tento model k Vánocům, ale jen s anglickým manuálem a angličtina není moje hobby, tak jestli někdo máte český manuál, tak mi napiste. Model je bez elektroniky a chtěl bych poradit s nákupem servomotorků , regulátoru a pod. model byl objednán u Astry s r.o.. Díky
Ahoj, ač nejsem spisovatel, musím ti odpovědět.
Tohle éro jsem měl 3 roky. Lítá pěkně i s doporučeným pohonem 400, 3:1, vrtul 9x4,7 bat. LiPo 3S1P 1500mAh
Problém č.1 byla převodovka. po cca hodině letání, jsem zjistil, že i bez havárie je popraskaný obal a tedy před rozpadnutím. Objednal jsem novou a do dneška se nikdo neozval. (Astra 3 roky objednáno)
Pokud to máš bez pohonu, kup malý stříďák s reglem a máš po starostech. Serva jsem měl 5x E-flite S-75. plně stačí. Na klapkách to lítá krokem.
Jinak s tím nebyl žádný problém.
Jen pro tvojí informací, už před rokem a půl mi bylo oznámeno u Pecky, že výroba tohoto modelu skončila. Není jediný náhradní díl.
Jen nedřív zalep bowdeny do trupu. závěsi jsem rovnou udělal na panty. Pokud tam dáš stříďák, tak celý uložení motoru musíš vymyslet a udělat.
Hodně zdaru.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
babe píše:Hledám někoho kdo má zkušenosti se stavbou letadla Cessnu 182 Ultrafly. Potreboval bych pár rad. Díky Popis: rozpetí křidla 1100mm, délka 820mm, hmotnost 700g, plocha křidla 20,5dm2, motor: Beginner Wing 400 Motor Version. Dostal jsem tento model k Vánocům, ale jen s anglickým manuálem a angličtina není moje hobby, tak jestli někdo máte český manuál, tak mi napiste. Model je bez elektroniky a chtěl bych poradit s nákupem servomotorků , regulátoru a pod. model byl objednán u Astry s r.o.. Díky
motor:AC malá oběžka ccy 45-55g 900-1100Kv..cca 200-300.-
vrtule:8/6SF nebo 9/5HD GWS nebo podobné černé E-Flite těchto rozměrů nejsou špatné cca 40-50.-ks
aku:3S Li-Ion 1300mah 657.-
reglik: 20A AC Basic 299.-
serva :ECO8 ks 169.-
nabíječ?řekni kolik může max stát...
A co ten motor Je dobrý nebo toho moc neutáhne já jsem četl jeden článek o této cessně a bylo tam psáno že museli odlehčit letadlo protože při prvním startu jak vzlétl šel dolů a stěží přistával.Musel odělat kryty na kola,aby to bylo lehčí a pak to lítalo dobře.