časopis RC modely

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět

Jaký jsou nový RC Modely

stará verze
8
80%
nová verze
2
20%

Celkem hlasů: 10

Zpráva
Autor
Tibor BK
Kontaktovat uživatele:

časopis RC modely

#1 Příspěvek od Tibor BK »

Tak jsem dostal do rukou nový časopis RC modely jsem z toho tak troch rozladěn!!! mám pocit že je to jak Cosmopolitan v kapesním vydání pro ženy!!!

Tak co takhle ho vydávat v elektronické podobě na webu./za peníze samo!!!/

A budem šetřit naše lesy.
envelope

#2 Příspěvek od envelope »

Ještě jsem nestihl zaregistrovat.Jaké konkrétní změny nastaly ?
Honza

#3 Příspěvek od Honza »

Zmenili format, je to neco mezi A4 a A5. Dneska jsem po tydnu prilit ze skoly, rychle jsem to prolistoval a zatim to nijak nehodnotim.
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Polynom »

takovy ty hlavni zmeny jsou videt zde.... http://rcmodely.cz/
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od rcamok »

Otázka by měla znít spíš:Líbí se vám nová verze časopisu :?: Mě tedy ne!Když sem přišel do obchodu tak sem vyděl RC revue a vedle jakousi brožurku(RC modely) :? .Další co se mi nelíbí jsou ty přehnutý stránky :oops: .Nevím co touto změnou RC modely zamýšlejí :roll: :idea: .
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Avenger »

No mě menší formát vyhovuje, protože si čtu RCM (i RCR) často ve vlaku či v autobuse. Ty složené stránky bych taky zrušil, nebo ponechal jen v případě, že by na nich byly plánky. Pro běžné články je to vopruz. Pak mi vadí pouštějící barva obálky, protože jsem měl za chvíli černé ruce a všude otisky na obálce.
jardas
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jardas »

Také mě to zrovna nenadchlo,ale možná je to jen otázka času :roll: První dojem:Nic moc :!: :(
hitman

#8 Příspěvek od hitman »

Změna je život...Mě to celkem neva, alespoň se mi líp vejdou do bagu do školy...Ať jsem vůbec rádi, že něco takovýho vůbec funguje, alespoň v oblasti halové akrobacie-musíme přiznat, že v RCREVUE toho moc o hal. akrobacii nejni...:)A ty rozkládací stránky jsou super, vrátil jsem se do dětských let... :lol:
--------support park- & 3D slow- flyer--------
zelda

#9 Příspěvek od zelda »

nevim jak vam ale mne se ten novej format libi, dneska sem je totiz konecne sehnal..lip se ctou pod lavici kdyz jsou ty stranky mensi a i to rozevirani je super, nemusi se tak casto obracet stranky :D ja sem absolutne spokojenej, jenom mi nesedi ten cerny podklad na obalce pod logem, doufam ze to takhle je jenom v tomhle cisle :D
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od MakoBear »

Nemyslim si ze jde hlavne o format - a v tomto pripade vyhody jsou v rovnovaze u mne s nevyhodami. Podstatny je obsah. Prvni cislo RC modelu se mi libi hlavne kvuli obsahu, celkem mne iritovaly v urcite době existence tohoto casopisu tuny clanku ze soutezi . Za ty penize, abych si cetl nejake vestniky - :-( no nevim. Pro mne je jednoznacnym favoritem RC Revue a potom az RC Modely- na chvoste je ovsem Model Hobby - to jsou pro mne vyhozene penize.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“