DX6i

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kovboj

Re: Baterky do dx6i

#136 Příspěvek od Kovboj »

mirek77 píše:Nevím jak dlouho vydrží baterky ve vysílači ?Ty co byli v setu se vybily za chvilku .Vysílač začal pípat dnes jsem koupil philipsky za stovku a vysílač pípá pořád. Tak bych potřeboval poradit co tam nacpat. Díky hlavně doufám ,že to je v baterkách.

Kvalitní alkalické baterky vydrží v DX6i hooodně dlouho. Nemohly ti třeba nějak vymrznout ve vysílači, teplota pod nulou baterkám moc nesvědčí.

Ale jestli ti vysílač signalizuje slabé baterky i v teple a s novými bateriemi tak je podle mě zralý na reklamaci.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Mhej »

urcite ti to pipa kvuli baterkam?
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Marcos »

Někde jsem tu psal spotřebu zaplého vysílače. Tuším, že to bylo 60ma na EU normu. Kapacita alkalických baterií bývá kolem 1Ah, takže by to mělo jet kolem 16 hodin. Ja používám recyko+ od GP, se kterými bych se měl dostat přes 30 hodin páčkování, takže pokud oboje baterie byly alkalické, zkoušeny v teple, tak to vypadá na problém vysílače.

Jaký ty phillipsky jsi koupil? Nebyly nabíjecí? ;)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Kovboj

#139 Příspěvek od Kovboj »

mirek77 píše:Nevím jak dlouho vydrží baterky ve vysílači ?Ty co byli v setu se vybily za chvilku .Vysílač začal pípat dnes jsem koupil philipsky za stovku a vysílač pípá pořád. Tak bych potřeboval poradit co tam nacpat. Díky hlavně doufám ,že to je v baterkách.

Koukám že máš Blade 400, takže bych si tipnul stejně jak psal Ogie jestli nemáš jen špatně přepnutý vypínač 'TH hold' nebo 'F-mode'. Při takovém zapnutí v módu na vrtulník vysílač jen pípá a na displeji jen celkem rychle a nečitelně problikává chybová hláška. Sám jsem si tenhle vrtulníček na vánoce taky 'naježil' a při programování vysílače mě to pípání při zapnutí jednou taky dost vyděsilo :)
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od mirek77 »

Blikalo tam F MODE Dal jsem tam nový baterky a pořád a už se to chytlo ,ale až když jsem náhodou hnul páčkou dvojí výchylka křidélek
Blade 400, DX6i
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od mirek77 »

Kovboj píše:

Koukám že máš Blade 400, takže bych si tipnul stejně jak psal Ogie jestli nemáš jen špatně přepnutý vypínač 'TH hold' nebo 'F-mode'. Při takovém zapnutí v módu na vrtulník vysílač jen pípá a na displeji jen celkem rychle a nečitelně problikává chybová hláška. Sám jsem si tenhle vrtulníček na vánoce taky 'naježil' a při programování vysílače mě to pípání při zapnutí jednou taky dost vyděsilo :)
OK měl si pravdu je to tak akorát musím pořádně nastudovat kterej je to přepínač cvakal jsem ze vším co tam je a tak jsem ani nepostřehl kterej to je
Blade 400, DX6i
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od mirek77 »

Kovboji jak jsi přišel k niku kovboj . Já jsem tak drobet českej kovboj můj druhej kůň je kůň.Jezdíme s koňma na dovolenou tak 300km za tejden :lol:
Blade 400, DX6i
Kovboj

#143 Příspěvek od Kovboj »

mirek77 píše:Kovboji jak jsi přišel k niku kovboj . Já jsem tak drobet českej kovboj můj druhej kůň je kůň.Jezdíme s koňma na dovolenou tak 300km za tejden :lol:

Kdysi jsem dělal na jednom projektu jménem 'Rodeo' a tam to tak nějak vzniklo samo od sebe... Ale koně, country a podobné věci mi taky nejsou zas až tak cizí :wink:
Kovboj

#144 Příspěvek od Kovboj »

mirek77 píše:OK měl si pravdu je to tak akorát musím pořádně nastudovat kterej je to přepínač cvakal jsem ze vším co tam je a tak jsem ani nepostřehl kterej to je

Přepínače 'TH hold' i 'F-mode' musí být při zapínání vysílače oba přepnuté na '0'.
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od mirek77 »

Kovboj píše:
mirek77 píše:OK měl si pravdu je to tak akorát musím pořádně nastudovat kterej je to přepínač cvakal jsem ze vším co tam je a tak jsem ani nepostřehl kterej to je

Přepínače 'TH hold' i 'F-mode' musí být při zapínání vysílače oba přepnuté na '0'.
OK dík už jsem v obraze jak jsi na tom s blade 400 už jsi to prubnul já ne mám docela bobky ještě to nemám moc v ruce .Loni jsem tak tahal pozemi Dragonfli od Konráda.Kolik máš nalítáno.Loni jsem používal i pro trénik FMS v pondělí jsem si jěště přinadělil Phoenixe je to bomba némá to chybu je tam i blade 400 a chová se to stejně jako model a zjistil jsem ,že neumim nic.
Blade 400, DX6i
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od mirek77 »

mirek77 píše:
Kovboj píše:

OK dík už jsem v obraze jak jsi na tom s blade 400 už jsi to prubnul já ne mám docela bobky ještě to nemám moc v ruce .Loni jsem tak tahal pozemi Dragonfli od Konráda.Kolik máš nalítáno.Loni jsem používal i pro trénik FMS v pondělí jsem si jěště přinadělil Phoenixe je to bomba némá to chybu je tam i blade 400 a chová se to stejně jako model a zjistil jsem ,že neumim nic.
Ještě jsem nezjistil jestli se sem nechá dát fotka nebo fotky nebo jenom odkaz na fotky.Nevíš jak na to.
Blade 400, DX6i
tox232
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od tox232 »

Zdravím když sem si předělaval vysílačku z modu 2 na 1 tak jsem si všiml nezapojeného konektoru a světelné diody která se rozvítí po zapnutí vysílačky chtěl bych zkusit místo červené diody dát bílou nebo černé světlo na osvícení displeje.Samozřejmně bych tu diodu přiblížil k displeji.Nemužu tím něco zk...it :
Obrázek
Naposledy upravil(a) tox232 dne ned 04.01.2009 10:31, celkem upraveno 5 x.
http://tox232.webnode.cz
Kovboj

#148 Příspěvek od Kovboj »

mirek77 píše: OK dík už jsem v obraze jak jsi na tom s blade 400 už jsi to prubnul já ne mám docela bobky ještě to nemám moc v ruce .

Zatím ještě ne. Mám ho v provedení bez RC soupravy, takže jsem ho nejdřív ještě musel osadit. No a když už jsem to udělal a vyrobil si k tomu i dostatečný tréninkový kříž, tak nejdřív začalo foukat a teď sněžit :-(

Takže zatím jsem s ním neletěl, jen jsem s ním párkrát 'poskočil' na posteli, ale zdá se že by to mohlo lítat :-) Kdybych řekl že se toho ani trochu nebojím tak bych celkem kecal, ale tím jak jsem ho zapojoval jsem se s ním už i celkem seznámil a prvotní nejhorší strach už opadnul. Teď už jen naštvaně koukám z okna jak neustále jemně sněží. :evil:
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#149 Příspěvek od rampa_mckvak »

Obrázek
Musí ten obrázek, nebo fotka (fotky) být uloženy někde na netu. Z PC to nejde
[img]http://image_url[/img]
kmarty

#150 Příspěvek od kmarty »

(opravenim obrazku v postu nad timhle je z tohohle post zbytecny - smazano)
Naposledy upravil(a) kmarty dne ned 04.01.2009 12:27, celkem upraveno 1 x.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“