Naneseni acrylových barev

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

Naneseni acrylových barev

#1 Příspěvek od Walhalla »

Zdravim.

po dlouhem zkouseni jsem nasel barvu, ktera ma stejny odstin jako potah na moje letadlo. je to acrylova barva - akvamarin. Potrebuji ji nanest na kabinku z plastu. Pokud se mne budete ptat z jakoho ze je plastu, tak moje hloupa odpoved bude z svetle modreho pruhledneho, pripadne to vylepsim necim jako "z takoveho mirne pevneho"... proste nevim :-)

ale jde mi o to, jak to nanest? steteckem to rozmazavam a zustavaji cmouhy... nebo koleje, nebo jak to nazvat, prstem zustavaji koleje, pri pokusu o nastrikani kuchynskym strikacem - jako je treba od cifu nebo tak, tak to zase dela naprosto nesourody, plus bublinky plus dalsi sajrajt... takze jak na to? Prosim cokoliv krome airburshe. ten si zatim opravdu neplanuji koupit. Jasne, casem mozna, ale zatim neco jednoduseji dostupneho.

diky
blacksmith
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od blacksmith »

Co třeba fixírkou, airbrushem chudého muže :wink: .
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=129
jio

#3 Příspěvek od jio »

Další možnost je naťupat kouskem molitanu mezi prsty. Bude to lepší, jak štětec, ale na fixírku nebo jiný spray to nemá.
tks
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tks »

A nebude s to z toho plastu nakonec olupovat? Já jsem ještě měl myšlenku, pokud se to nepovedlo slušně namalovat - zkusit zajít do nějaké reklamky a tam by se možná našla samolepící fólie vhodné barvy. Ber to jako záložní alternativu. :wink:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
mir22

#5 Příspěvek od mir22 »

V prodejně kde míchají autolaky ti připraví odstín jaký potřebuješ a naplní s ním sprej. Třeba se s nimi domluvíš, že ho naplní tvou barvou(pokud to bude technologicky možné). Cena by měla být kolem 250,-.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Walhalla »

diky za vsechny navrhy.. postupne zkusim asi vsechno :-)
flubber
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od flubber »

možná blbost, ale co kabinku celou ponořit do barvy?
EPA combat, T-REX 600N, HK500GT
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Walhalla »

flubber píše:možná blbost, ale co kabinku celou ponořit do barvy?

i to mne napadlo, ale jelikoz tam ma byt taky "sklo" a nejak to zalepovat, aby tam taky barva nenatekla.. to by asi nebylo uplne jednoduche
Odpovědět

Zpět na „Dílna“