jaké máte fígle na zimu?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
till1987
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od till1987 »

tieto mam a poviem vam na ruky Vam zima naozaj nebude

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... s%26sa%3DN
Zero
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Zero »

něco takovýho jsem viděl v tescu,ale chtělio za to přes 400kč,tak jsem se na to vy****,já mám jen ty látkový rukavice a odstřihlej kousek palce :) ale dycky mám vymrzlý ty palce a prsty u nahou pač chodim neustále v teniskách :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Doktor »

Tak i já sem pod dojmem krásného zimního letu podpořeného hezkým bezvětrným počasím vytáhl model. Na zkoušku sem si vzal sebou dvoje rukavice. Na nohy dvoje ponožky a boty s beranem. Jako první přišli na řadu pletené pracovní rukavice s gumovým nástřikem dlaní. Prvních pět minut to ještě šlo, ale pak začalo pěkně zábst. Let se proměnil pouze na čekání až dojde šťáva. Je neskutečné, kolik dnes v sobě měli energie aku NiCd. Po prvním přistání proběhlo asi desetiminutové rozehřívání rukou. Na druhý let jsem použil tenké (letní) kožené motocyklové rukavice. Ty se posléze zdáli být lepší než pletené. Během druhého letu kolem projel motorkář na "Banďouru" :roll: :roll: :roll: . To už ve mně začala hryzat pochybnost o mém fyzickém stavu. Zhruba v půlce letu se začali ozývat i nohy. Po přistání už "rozmrazování" proběhlo v autě. Třetí let už proběhl celkem s nechutí. Čistého času ve vzduchu to dalo asi 40minut. Ještě že mi nenapadlo vzít si větroně.:roll:

Já si dnes pro sebe z toho vyvodil ponaučení, že létat v zimě může akorát zdravotně zdatný jedinec a né chcípák se zmršeným krevním oběhem. Dokaď nezačnou zpívat ptáci, tak mně do vzduchu už nikdo nedostane. :)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Zero »

Já teď dobil na EG od silvestra a dobilo to tam 224mah :lol: :lol: :lol: takže to byly tak 3min :) co jsem letěl,chce to před letem panáka,ale radši jen u malejch elekter,nedovedu si představit ajk by si u nás dávali panáka předem než by letěli s vrtulníkem,třeba synergy n9 a nebo snipery :!:
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Marcos »

Ja ted byl s bladem a je to akorat na jednu baterii, pak to cloveka prestane bavit a mysli jen na to jak bude mit ruce v kapse. Casem taky ztracim cit v prestech a zacne to smrdet crashem.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
woro
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od woro »

till1987 píše:tieto mam a poviem vam na ruky Vam zima naozaj nebude
Tak to jsme dva, jsou perfektní. Jen by to chtělo ještě nemrznoucí baterie...
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Brabouk »

Já používám tohle: www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-1/ostatn ... inovy.html
Má to obrovskou výhodu oproti těm pološtářkům, nemusí se to převařovat aby to mohlo znovu fungovat. Když to přestane fungovat, tak se akorát dolije benzin a jede se dal. Zapaluje se to tak, že se katalizátor nažhaví zapalovačem a už to funguje. Vypíná se to tak, že se to dá tředa do sněho, prosotě rychlým ochlazením.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od JirkaA »

Brabouk píše:Já používám tohle: www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-1/ostatn ... inovy.html
Má to obrovskou výhodu oproti těm pološtářkům, nemusí se to převařovat aby to mohlo znovu fungovat. Když to přestane fungovat, tak se akorát dolije benzin a jede se dal. Zapaluje se to tak, že se katalizátor nažhaví zapalovačem a už to funguje. Vypíná se to tak, že se to dá tředa do sněho, prosotě rychlým ochlazením.

JJ, a ma to vyhodu, ze i s elektrou smrdis jako s benzinakem :wink:
BTW tento vynalez pouzival uz Wehrmacht u Stalingradu, soveti to od nich opajcnuli a v Rusku se to dalo koupit za par rublu, otec nam toho privezl tasku z nejake sluzebni cesty, na zimni vylety to byla dost dobra vec stejne jako naprosto bombasticky benzinovy varice.
OK2WY
AR1
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od AR1 »

Zero píše:Já teď dobil na EG od silvestra a dobilo to tam 224mah :lol: :lol: :lol: takže to byly tak 3min :) co jsem letěl,chce to před letem panáka, :!:

Máš "zajímavý" názory na 14 let. :?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Zero
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Zero »

AR1 píše:
Zero píše:Já teď dobil na EG od silvestra a dobilo to tam 224mah :lol: :lol: :lol: takže to byly tak 3min :) co jsem letěl,chce to před letem panáka, :!:

13 :lol: na zahřátí ne? :)
toxer

#41 Příspěvek od toxer »

Zero píše:
AR1 píše:

13 :lol: na zahřátí ne? :)

proc ne mne je 14 a taky to pouzivam čaman neresi jestli mi bylo 18 a rodice ty nic nevedej
Vědci zjistili ze čmelák podle aerodynamických zákonů nemůže létat. Ale čmelák to neví a proto létá.
ps: asi máme hodně společného
Albeda

#42 Příspěvek od Albeda »

Hele lidi na co si mam dat jeste pozor aby to nezmrzlo krome baterek (ty uz vim)? :lol:
Zero
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Zero »

Ruce,a hridel u motoru :lol: a pokud mas kevlarovy nite jako tahla tak aby se to neprovesilo :)
Miloš

#44 Příspěvek od Miloš »

Nejste trochu choulostivý :D Já byl v sobotu,nevzal jsem si blbec rukavice,ale bylo krásně,lítal jsem skoro 40 min. s ES.
Easy star,Mini Mag,Gemini-Multiplex,Hitec Eclipse 7
Zero
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Zero »

Miloš píše:Nejste trochu choulostivý :D Já byl v sobotu,nevzal jsem si blbec rukavice,ale bylo krásně,lítal jsem skoro 40 min. s ES.

S ES lítat nemusíš ta lítá sama :lol:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“