jaké máte fígle na zimu?
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Tak i já sem pod dojmem krásného zimního letu podpořeného hezkým bezvětrným počasím vytáhl model. Na zkoušku sem si vzal sebou dvoje rukavice. Na nohy dvoje ponožky a boty s beranem. Jako první přišli na řadu pletené pracovní rukavice s gumovým nástřikem dlaní. Prvních pět minut to ještě šlo, ale pak začalo pěkně zábst. Let se proměnil pouze na čekání až dojde šťáva. Je neskutečné, kolik dnes v sobě měli energie aku NiCd. Po prvním přistání proběhlo asi desetiminutové rozehřívání rukou. Na druhý let jsem použil tenké (letní) kožené motocyklové rukavice. Ty se posléze zdáli být lepší než pletené. Během druhého letu kolem projel motorkář na "Banďouru"
. To už ve mně začala hryzat pochybnost o mém fyzickém stavu. Zhruba v půlce letu se začali ozývat i nohy. Po přistání už "rozmrazování" proběhlo v autě. Třetí let už proběhl celkem s nechutí. Čistého času ve vzduchu to dalo asi 40minut. Ještě že mi nenapadlo vzít si větroně.
Já si dnes pro sebe z toho vyvodil ponaučení, že létat v zimě může akorát zdravotně zdatný jedinec a né chcípák se zmršeným krevním oběhem. Dokaď nezačnou zpívat ptáci, tak mně do vzduchu už nikdo nedostane.
Já si dnes pro sebe z toho vyvodil ponaučení, že létat v zimě může akorát zdravotně zdatný jedinec a né chcípák se zmršeným krevním oběhem. Dokaď nezačnou zpívat ptáci, tak mně do vzduchu už nikdo nedostane.
Já teď dobil na EG od silvestra a dobilo to tam 224mah
takže to byly tak 3min
co jsem letěl,chce to před letem panáka,ale radši jen u malejch elekter,nedovedu si představit ajk by si u nás dávali panáka předem než by letěli s vrtulníkem,třeba synergy n9 a nebo snipery 
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme dva, jsou perfektní. Jen by to chtělo ještě nemrznoucí baterie...till1987 píše:tieto mam a poviem vam na ruky Vam zima naozaj nebude
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
-
Brabouk
- Kontaktovat uživatele:
Já používám tohle: www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-1/ostatn ... inovy.html
Má to obrovskou výhodu oproti těm pološtářkům, nemusí se to převařovat aby to mohlo znovu fungovat. Když to přestane fungovat, tak se akorát dolije benzin a jede se dal. Zapaluje se to tak, že se katalizátor nažhaví zapalovačem a už to funguje. Vypíná se to tak, že se to dá tředa do sněho, prosotě rychlým ochlazením.
Má to obrovskou výhodu oproti těm pološtářkům, nemusí se to převařovat aby to mohlo znovu fungovat. Když to přestane fungovat, tak se akorát dolije benzin a jede se dal. Zapaluje se to tak, že se katalizátor nažhaví zapalovačem a už to funguje. Vypíná se to tak, že se to dá tředa do sněho, prosotě rychlým ochlazením.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Brabouk píše:Já používám tohle: www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-1/ostatn ... inovy.html
JJ, a ma to vyhodu, ze i s elektrou smrdis jako s benzinakem
BTW tento vynalez pouzival uz Wehrmacht u Stalingradu, soveti to od nich opajcnuli a v Rusku se to dalo koupit za par rublu, otec nam toho privezl tasku z nejake sluzebni cesty, na zimni vylety to byla dost dobra vec stejne jako naprosto bombasticky benzinovy varice.
OK2WY
Zero píše:AR1 píše:Zero píše:Já teď dobil na EG od silvestra a dobilo to tam 224mah![]()
![]()
takže to byly tak 3min
co jsem letěl,chce to před letem panáka,
Máš "zajímavý" názory na 14 let.
13na zahřátí ne?
proc ne mne je 14 a taky to pouzivam čaman neresi jestli mi bylo 18 a rodice ty nic nevedej
Vědci zjistili ze čmelák podle aerodynamických zákonů nemůže létat. Ale čmelák to neví a proto létá.
ps: asi máme hodně společného
ps: asi máme hodně společného