Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdzd

#136 Příspěvek od zdzd »

mirek77 píše:Chlapi mám dotaz na simu Phoenixu lítám s BLADE 400 nelítám dobře ,ale nemohu říct ,že špatně. Osmičky obraty lopink to je vše v poho ,ale visení je tak citlivý,že mám problém.
Otázka nechá se phoenix nastavit podle tohoto odkazu na stránkách Víta Klabačky dle jeho doporučení Myslím tím otáčky motoru a jiné dle jeho tubulky.
http://vitocz.net/
Vrtulníky - Blade 400
DOPORUČUJI TYTO STRÁNKY PRO VŠECHNY ZAČÁTEČNÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vysílač bez nastavení program Phoenix nastavit dle návodu.

V reálu se do žádných akrobatických extempore nepouštěj dřív, než budeš umět spolehlivě viset, nejlépe ve všech polohách. Jinak si zaděláváš na problém. Když se ti obrat nepovede, vypadneš z něj v poloze, kterou nevychytáš. Výsledkem je šroubkování a průvan v peněžence.

Správně by by před nějakými evolucemi měl člověk spolehlivě umět zaletět osmičku normálně, couvanou a obojí ještě na zádech. Pak se dá říct, že by měl ustát každou krizovku v jiných obratech. Chce to obrovskou trpělivost. Ovšem kdo ji má? Já třeba ne... Na simu žádný problém. Ale v reálu? Bojím, bojím...
scarabeus

#137 Příspěvek od scarabeus »

Kujva, tak teda do couvany osmicky se mi vubec nechce. Pravda, jednou se mi povedla pulka osmicky, ale to byl omyl prirody :-D A samozrejme mluvim stale jen o simu :-))))
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od mirek77 »

Musíme vydržet je to jen přece královská disciplína v modelařině.
Tak se přece nevzdáme. Mám taky zatím strach se vůbec pustit do reality.
A mohu říct ,že kdo se pustí do lítání s heli bez kvalitního simu tak je sebevrah nebo nekouká na peníze.Loni jsem tak začal na dragonu čtyř kanál a než jsem se rozkoukal tak jsem tam byl za trojku na náhradních dílech.Blade mám v krabici chleba nejí tak nač kvaltovat.Těžko na bojišti "sim" ´= lehce na letišti.Dnes si budu hrát a zkusím časem vše přeložit na nastavení podle p.Klabačky na blade 400. Pak se pokusím udělat tabulku naskenovat a když to dobře dopadne tak to sem mrsknu a pokud to někdo má tak to sem hoďte aťt nevymejšlím vymyšlené.
Blade 400, DX6i
KYKLOP

#139 Příspěvek od KYKLOP »

Ahoj lidi,je pravda že se musí vyndat modul aby při použití se simem nevyhořel nerad bych si přidělal starosti se svou eclipsou se sintezou? díky
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od mirek77 »

O tom jsem nic neslyšel.
Blade 400, DX6i
scarabeus

#141 Příspěvek od scarabeus »

KYKLOP píše:Ahoj lidi,je pravda že se musí vyndat modul aby při použití se simem nevyhořel nerad bych si přidělal starosti se svou eclipsou se sintezou? díky

Proc duplikujes jedno a to same tema?
KYKLOP

#142 Příspěvek od KYKLOP »

Mirku neduplikoval jsem to zamerne,ale jelikoz jsem tu novy chvilku me trvalo nez jsem pochupil jak to tu bezi uz se to asi nestane :D :D
KYKLOP

#143 Příspěvek od KYKLOP »

mirek 77: promin to melo byt pro skaraba:-)
No me to taky prekvapilo,ale ma to ligiku neni duvod aby se ti vysilacka hrala ani po hodinach provozu kdyz mas vytazenou antenu,ale kdo z nas leta tak aby riskoval ze si ohne byc nebo si jim poskrabe obrazovku.
Ale uz je to fuk proste sem modul vyjmul a chodi to a vec s vypnutou vysilackou byla kravina to me doslo sotva jsem to odeslal :)
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od mirek77 »

Vysílač musí být vypnutý. :roll: 8O
Blade 400, DX6i
scarabeus

#145 Příspěvek od scarabeus »

mirek77 píše:Vysílač musí být vypnutý. :roll: 8O

Jak ktery. Spektrum ano, Fujtajbly naopak zapnuty.
kmarty

#146 Příspěvek od kmarty »

scarabeus píše:Fujtajbly naopak zapnuty.
Mno, ono to nejspis vypada ze asi jak ktera, protoze pin na to urceny maji (a v redukci pro Phoenix je pouzity - je propojeny tak jak ma byt).
Treba takova T7C (alias FF7 2.4GHz) se nezapina, tu je nutne zapnout rucne.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
KYKLOP

#147 Příspěvek od KYKLOP »

Pro ty ktří maji také eclpsu musi byt zapnutá,ale sama se nezapne.
Jinak Mirku dík za reakci.
nozi

S-video (mini-din) a Phoenix

#148 Příspěvek od nozi »

kroxigor píše:
Bonny_boy píše:Ahojky prosim vás jde použít k tomuto simulatoru myslim phoenix Rc tento ovladac SIMtransmitter 6 USB , ktery se prodava za cca750 kč ? Nebo musim použít originalni vysilačku co mam na modely moc vám děkuji za odpověd Ahooj

Phoenyx funguje jen přes svůj USB adaptér nelze u něj použít jinej USB ovladač tedy ani SIMTransmitter

Ahoj.
Mam pakovy ovladac s S-videm (mini din) - pujde propojit s pres nejaky adapter k simulatoru Phoenix??
Na obrazcich dodavanych kabelu chybi.

Nebo na to mam rovnou zapomenout a spokojit se s FMS a SIMtransmitterem?

Diky moc za radu
kmarty

#149 Příspěvek od kmarty »

Spis napis co to je za vysilac (vyrobce, typ).
To ze konci miniDINem jeste nic neznamena (BTW. redukci na miniDIN u Phoenixe maji), podstatne je jaky leze signal z vysilace.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od jenikKL »

Ahoj, tak me tak napada, jestli nekdo nevite, jak obejit fujtajbl konektor a udelat si vlastni. Mam s tim prpopojovacim kablikem porqad problemy.
Je zasunut ve vysilacce az na krev a pak teprva funguje a nesmim s tim pohnout. Nevim co je spatne :(.

http://www.rchelischool.com/eshop/?p=productsMore&iProduct=224&sName=redukce-pro-vys%EDla%E8e-futaba-t6ex-ff9-ff7-12mz--12fg--14mz--atd.

Je to tenhle kablik z odkazu. Uz mam druhy a porad to neni ono :(.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“