Jednorotor pro zacatecnika
Jednorotor pro zacatecnika
Chlapi, schanim rady jakej jednorotor pro zacatek?
Hledal jsem tu na foru, ale kazdy chvali ten svuj model co ma doma a vetsinou to jsou dvojrotory.
Rad bych 4 kanal a jednorotor... Premyslel jsem o Kestrel 500SX, ale rad si poctu vase nazory na kterykoliv jiny mode, pokud nekdo vi kde koupit treba bazarovej kus, budu rad.
Hledal jsem tu na foru, ale kazdy chvali ten svuj model co ma doma a vetsinou to jsou dvojrotory.
Rad bych 4 kanal a jednorotor... Premyslel jsem o Kestrel 500SX, ale rad si poctu vase nazory na kterykoliv jiny mode, pokud nekdo vi kde koupit treba bazarovej kus, budu rad.
přesně tak, kup si co chceš, dostupnost a cena ND je priorita, třída 450 je kompromis mezi cenou a ovladatelností, ale jakej si koupit se tu nedozvíš, to ti mohlo dojít, pokud sis přečetl diskusi - archiv; už proto, že to si musíš rozhodnout sám a jednoznačná odpověď neexistuje; jinak se připrav, že vrťas je jen začátek, pak je to na tobě a je to dřina - tak hodně štěstí 
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
vezmu to jak jsem zacinal ja take jsem nevedel
pak mi bylo doporuceno MINI TITAn a dodnes snim letam aniž bych koupil jedinej nahradni dil !!!!!!! a to myslim opravdu važne začínal jsem pomalicku a letam snim už ted docela slušne
proto doporucuji MINI TITAN . dily na neho sezenes uplne v pohode a je velice stabilni !!! letam už 1 rok a 1 mešíc
letu zdar
Ono je celkem jedno, zda MiniTitan, nebo T-Rex450 - záleží na dostupnosti náhradních dílů.
S tím, že bych se přikláněl k Alignu (T-Rex450), neb je asi u prodejců nejrozšířenější. Dokonce jsem na Align koupil díly i v Maďarsku! Bohužel o MiniTitanu tam nic nevěděli.
S tím, že bych se přikláněl k Alignu (T-Rex450), neb je asi u prodejců nejrozšířenější. Dokonce jsem na Align koupil díly i v Maďarsku! Bohužel o MiniTitanu tam nic nevěděli.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Těžké rozhodování
Já se rozhodoval jestli T rexe 500 nebo 450, Pak mi byla předvedena 450 Pro a vysvětleno, že si sní zalítám i na zahradě.
Tak jsem na 99 procent rozhodnut jít do T rexe 450 pro
Rádio jsem vybral DX7 včetně serv.
Ještě pořád váhám jesti tu 450 nebo 500.
Jsem začátečník.
Tak jsem na 99 procent rozhodnut jít do T rexe 450 pro
Rádio jsem vybral DX7 včetně serv.
Ještě pořád váhám jesti tu 450 nebo 500.
Jsem začátečník.
Zajdi do helimanie specializuji se na heli urcite ti radi poradi. http://www.helimania.cz/-buri- píše:Nekdo z Brna kdo by pokecal a sdelil nejake informace?
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10