Walkera 4G3

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

Walkera 4G3

#1 Příspěvek od Mad_Box »

Máte někdo tento 3D stroječek? Celkem by mě zajímalo jak to létá. Ruce platím :D :D
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
lexlutor

#2 Příspěvek od lexlutor »

Zdravím,
momentálně tento stroječek vlastním a musím říct, že jsem byl až překvapen jak dobře to létá...opravdu moc jsem nečekal,ale jsem mile překvapen.))
Sali

#3 Příspěvek od Sali »

Na tohle by mohl zodpovedne odpovedet Raging.Pokud vim blbne s tim doma i kolem baraku uz skoro trictvrte roku.Zavrti si s sestistovkou Trexem a pak si jde teprve uzivat s timhle prckem. :lol:
Sali
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gamer007 »

Tak hodte nekdo video na youtube. Tam jsou určitě ty samy serva co na 4-3 a motor taktez, takže to nebude žádnej zázrak, teda tak po měsíci lítání 8)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rajny »

ani jedno stejny neni :-) ale na 4-3 uz je brushless motor
Aleš Březina

#6 Příspěvek od Aleš Březina »

Na ehirobo je nový komplet s kovovým tuningem, včetněš kufru. Pokud by to bylo spolehlivé jako easykopter (předpokládám, že ho vyrábí Walkera a jen ho branduje podle požadavku), tak tak by to mohla být zajímavá věcička, má to být nejmenší 6ch vrtulník na světě, až rozchodím Protose, tak o něm budu uvažovat, škoda že nejde na Spektrum.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od rohe »

Aleš Březina píše:Na ehirobo je nový komplet s kovovým tuningem, včetněš kufru.

Zrovna jsem dneska na něj narazil a mě se teda taky nějak zamlouvá. :roll:
bermudy

#8 Příspěvek od bermudy »

Tady máte i video z youtube.:_)Je fakt pěknej

http://www.tochcimit.cz/?p=productsMore ... tf,-2.4ghz
rohe
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od rohe »

Koukám na tyto dva vrtulníčky, mě se teda zdají úplně stejné, jeden je uveden jako 3D (není v kovu) a druhý neni uveden jako 3D (je v kovu).
<b> WALKERA 4G3 MINI 3D</b>
<b> WALKERA 4G3</b>
Pomůžete někdo vysvětlit? Díky
rohe
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od rohe »

rohe píše:Koukám na tyto dva vrtulníčky, mě se teda zdají úplně stejné, jeden je uveden jako 3D (není v kovu) a druhý neni uveden jako 3D (je v kovu).
<b> WALKERA 4G3 MINI 3D</b>
<b> WALKERA 4G3</b>

Sorry, ale jen hážu toto téma zase do popředí, pořád totiž čekám na odpoveď. :oops:
Aleš Březina

#11 Příspěvek od Aleš Březina »

No okud Ti jde o 3D tak se jedná pouze o chybu v názvu, dle recenze na ehirobo, je kovový tuning vhodný pro 3d, zpřesnio se řízení.

Jinak jde už obědnat kovová verze se stříďákem, vzhldem k tomu že s poštovným vyjde na méně než základní varianta u nás prodávaná tak jde o zajímavou investici.

Není tady nějaký její majitel, který by mohl napsat něco víc?
Ač jde o Walkeru, tak vzhledem k tomu, že jde o nejmenší 6Ch vrtulník na trhu tak si vzhledem k ceně asi najde dost majitelů i u nás, a asi řada potencionálních kupců by uvítala nějaké praktické poznatky, protože řada příspěvků jen poznamená "že jde o "shit", ale vživotě heli v ruce neměli...
Mimochodem mám takový dojem že všechny Easycoptery, Safary a bůhví co ještě je jen zakuklená Walkera...
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od gamer007 »

Tak tohle http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6652 jako sitka už moc nevypadá. Myslíte že to rádio bude dobrý? Kdybych k tomu vzal přijímač tak bych jí možná vyměnil za původní u wolfa. No jsem fakt zvědavej kdo příjde s nějakýma poznatkama......
Rotvík

#13 Příspěvek od Rotvík »

Aleš Březina píše:.........Ač jde o Walkeru, ...

Sice to není úplně k tématu ale nedá mi to se nezeptat.V čem je potíž?Nějaká osobní negativní zkušenost?Dost často čtu a slýchám že Walkera (např.60tka )je shit a vyhozené prachy.A jak sám v jiné souvslosti píšeš často jsou to lidi co jí v ruce neměli nebo papouškují slyšené od zkušených vrtulníkářů kterým ovšem opravdu nemá co nabídnout.Leč létajících ,,laiků" je na Netu celkem dost.
kmarty

#14 Příspěvek od kmarty »

2Rotvik: Ono je vse relativni - uz drive jsem psal ze je rozdil kdyz posuzujes Walkeru (60) ktera je za 12000,- (ano, takova cena existovala. A neni to tak davno) nebo kdyz je za 2000,- :-).
V prvnim pripade absolutne souhlasim se vseobecnym nazorem na W60, v tom druhem pripade uz to tak jednoznacne neni.

Ale nemohu si nevsimnout ze topic se tyka zcela jineho vrtulniku :-).
rohe píše:Koukám na tyto dva vrtulníčky, mě se teda zdají úplně stejné, jeden je uveden jako 3D (není v kovu) a druhý neni uveden jako 3D (je v kovu).
...
...
Sorry, ale jen hážu toto téma zase do popředí, pořád totiž čekám na odpoveď. :oops:
3D, non-3D, jsem presvedcen ze jde o stejny vrtulnik - rozdil je jen ten kov/plast a dle popisu jina serva (wk-02-1 u ne3D, wk-03-1 u 3D).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Aleš Březina

#15 Příspěvek od Aleš Březina »

To rádio vypadá fakt dobře, taky jsem chvíli uvažoval jestli ho nevzít ještě s dalším přijímačem, ale nakopnec jsem do toho nešel, přeci jen co se týká kvality elektroniky tak tady na walkeru moc dobrého nezaznělo a hlavně s tím není žádná zkušenost. Klídně je možné že kvalita je solidní, ale stejně je možné, že je to shit. Na druhou stranu když vezmu cenu modelu u nás tak může jít o zajímavý kup.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“