Walkera 4#3 B motor

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kilian

#31 Příspěvek od kilian »

sem nepochopil proč je to v setu za 155 a když to koupíš po kusech zvlášť tak to vyjde na 79,5 dolarů. asi sem něco přehlídl. ale co?
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Rajny »

to sem taky nepochopil leda kdyby to byla cena i s novym vrtulnikem :-) nejspis to bude nejaka chyba
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od gamer007 »

Rajny píše:tady dole i s cenama, dneska sem to objednal, je blby ze se musi koupit novej prijimac, jinak by to nebylo tak strasny

http://www.hobby-wing.com/walkera-4-3b-spare-parts.html

EDIT: ja mam ted 6 baterek a 2 nabijecky, takze pocitam, ze bude odchazet jeden motor za druhym i s chladicem dokud neprijde ten brushless, zatim mam 3. motor

Proč novej přijímač? Někde na youtube jsem viděl že regl naletoval přimo do stávajícího přijímače, teda jestli to byl ten původní...
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Rajny »

rekl bych proto, ze ten novej prijimac nema v sobe regulator a nic se mi teda pajet nechce, radsi si priplatim :-)
helifish

#35 Příspěvek od helifish »

Zajimalo by mne zda se bude vyrabet uz rovnou brushless verse.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
kilian

#36 Příspěvek od kilian »

malcomx

#37 Příspěvek od malcomx »

Rajny píše:tady dole i s cenama, dneska sem to objednal, je blby ze se musi koupit novej prijimac, jinak by to nebylo tak strasny

http://www.hobby-wing.com/walkera-4-3b-spare-parts.html

EDIT: ja mam ted 6 baterek a 2 nabijecky, takze pocitam, ze bude odchazet jeden motor za druhym i s chladicem dokud neprijde ten brushless, zatim mam 3. motor

maji tam taky pekny AL kufr na 4#3B za dobrou cenu, ale doprava stoji 2x tolik :(
helifish

#38 Příspěvek od helifish »

Na kufrik se kouknu az budu mit cestu do Baumaxu, OBI nebo podobneho marketu. Uvidime co maji a za kolik ? Z Baumaxu mam hlinikovy kufrik na DX7 a to se se mi do nej vejdou jeste nabijecky ,naradi a nejake nahradni dily. Viko kufru je jeste nevyuzite. Tak uvidime jak dopadneme s kufrikem na toho prcka :))
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
helifish

#39 Příspěvek od helifish »

Skoda ze nebyla driv sel bych do brushless verze :( :D Nicmene mne lita zatim moc pekne behem 14 dni vanoc jsem delal denne v prumeru tak 6 accu. Jak zacla prace tak to neni tak horke. Vcera vecer jsem mel abstak tak jsem dal 4 kousky :)) .Motor je zatim v plne sile. Nabijim dve accu a delam pauzicku na kavu :D a pohoda. Premyslel jsem aspon o tom chladici ale uvidim casem.
LiborMik

#40 Příspěvek od LiborMik »

chci si objednat:
http://www.hobby-wing.com/upgrade-parts-for-4-3b.html
ale nedari se mi projit platbou, pokud by byl nekdo tek laskav objednal a poslal na dobirku postovne 20 dolaru hradim t ja takze usetri a mne pomuze.[
Japhy

#41 Příspěvek od Japhy »

Teda podle těch obrázků je to pěkně doprasená přestavba. Ne že bych byl nějaké manuálně zručné eso, ale rozhodně jsem okolo vrtulníku neumotal takové vrabčí hnízdo. Přestavbu mam dotáhlou napůl, hlavní motor jo, u ocasního čekám až seženu trubičku 2.5 mm a trojžilový kabel který tam protáhnu. Letové vlastnosti mě potěšily, chová se to možná o krapítek umírněnějc (menší vibrace?), výdrž na baterku zhruba stejná. Finančně se to moc nevyplatí, ale ten dobrej pocit z povedeného upgrade... Kdyby chtěl někdo soupisku dílů a linky na obrázky kam co zadrátovat, stačí se ozvat.
helifish

#42 Příspěvek od helifish »

Japhy píše:

Teda podle těch obrázků je to pěkně doprasená přestavba. Ne že bych byl nějaké manuálně zručné eso, ale rozhodně jsem okolo vrtulníku neumotal takové vrabčí hnízdo. Přestavbu mam dotáhlou napůl, hlavní motor jo, u ocasního čekám až seženu trubičku 2.5 mm a trojžilový kabel který tam protáhnu. Letové vlastnosti mě potěšily, chová se to možná o krapítek umírněnějc (menší vibrace?), výdrž na baterku zhruba stejná. Finančně se to moc nevyplatí, ale ten dobrej pocit z povedeného upgrade... Kdyby chtěl někdo soupisku dílů a linky na obrázky kam co zadrátovat, stačí se ozvat.
JJ posli nejake podklady. Jo kde shanis ocasni trubicku ? Libil by se mi uhlik ale nikde jsem nenasel prumer 2.5mm jen 2 mm :?
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Rajny »

uhlikovou asi nikde nesezenes, teda aspon sem ji nikde nenasel, leda laminatovou

EDIT: tak kecam ani laminatovou jsem nenasel, to byla tyc a ne trubicka, takze jedine hlinikovou, ale to by byl asi zase problem s vahou
helifish

#44 Příspěvek od helifish »

takze kupovat original nahradni trubku :?
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Rajny »

asi nam nic jinyho nezbyde, ale asi pred pul rokem, taky nekdo psal, ze si koupi metr trubicky a pak si ji nareze, ale kde to bylo, to u fakt nevim, leda pouzit 2mm a na koncich na ni neco nalepit, ale do ni by se asi nevesel ten kablik
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“