LED dioda do kabinky easycoptra.

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
snipes

#31 Příspěvek od snipes »

ta je moc velka kup si takutop nejaku

https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
majek-easycopterV6

#32 Příspěvek od majek-easycopterV6 »

ja mam doma takovou baterkuja jsem prohrabal muj modelarskej kufr a byla tam a jinak diky :D :D :D :D :D :D :D
snipes

#33 Příspěvek od snipes »

neni zac...potom sem daj nejake fotky ze ako to svieti a tak...
scarabeus

#34 Příspěvek od scarabeus »

Vy dva jste jak Pat a Mat, vazne. Proc tam davas zbytecne dalsi baterku, dyt je to zbytecne par gramu navic? Vystupni napeti je uplne stejny jako z toho 1clanku co tam mas, tak co tu resite? Pripoji to normalne na baterku a hotovo. Na tu puvodni, zadnou dalsi.
snipes

#35 Příspěvek od snipes »

scarabeus píše:Vy dva jste jak Pat a Mat, vazne. Proc tam davas zbytecne dalsi baterku, dyt je to zbytecne par gramu navic? Vystupni napeti je uplne stejny jako z toho 1clanku co tam mas, tak co tu resite? Pripoji to normalne na baterku a hotovo. Na tu puvodni, zadnou dalsi.

jasne ja to viem ze je to lepsie len ked to nevedel tak som mu dal moznost....to je jasne ze to je zbytocne s tou baterkou dalsiou
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Johnny »

taky mi prijde zbytecnost tam dávat dalsi baterku kdyz uz tam zdroj proudu je.. já bych udelal to ze by jsem z konektoru co jde do prijimace vytahl zvlas dva dratky a ty by sli na led... anebo pokud je v prijimaci jeste jeden volnej kanal tak to strcit nekam tam...
http://www.johnnyrc.ic.cz/pub/led.jpg
Don't drink and drive, smoke and fly.
majek-easycopterV6

#37 Příspěvek od majek-easycopterV6 »

tatka me poradil:napojime to na primac, pak to povedeme pres blikac(kterej dame do kabinky)a pak povedeme dratkama dozadu na ocas a dopredu a bude to blikat blikac vyrobim zejtra a bude dobrej oni ty 2 LED budou blikat stridave . juuíííííííííííí :D :D :D :D :D a tam s tou baterkou navic to jsem zamitl i kdyz jsem to už mal vyrobeny ale jeste nenainstalovany ve vrtulniku :lol: :lol:
JMalik

#38 Příspěvek od JMalik »

Pat a Mat, už to proboha nějak vyrobte.Mám na vás vsazeno,že to tenhle týden zvládnete,ale začíná to být drama.
P.C.

#39 Příspěvek od P.C. »

Uz to mate nekdo hotovy?
Chtel bych to videt v akci jak to sviti... :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“