Odpalování raket z vrtulníku video
to kovboj, nejsem lodní modelář, tak s tím nemám zkušenosti. Vím, že něco takového dělají a občas o tom čtu v RC Revue. Zda jde o raketky, či jen nějakou pyrotechniku, tvořící různobarevné čmoudíky, mi zůstává utajeno. V každém případě vypouštění jakýchkoliv "strojů" s vlastním pohonem z letadel, vrtulníků a třeba i lodí může být velmi nebezpečné. U létacích strojů o to víc, že se ten může vymknout kontrole a pak je problém na světě. Vrtulníkáři na videu tam dávali nějakou římskou svíci (či co to bylo), která střílela sama. V případě "vhodného" natočení to mohlo letět mezi přihlížející. Ne že by to nebylo zajímavé téma, ale já osobně bych to prostě nedělal.
Hitec Aurora 9X
Přípravy vrcholí. Mikroservo z Maxira ovládá dva mikrospínače na AUX2. Nálož je jedna baterie na pravej lyžině 4 řízený raktey s tříštivě trhavou náplní a na druhé straně baterie 4 reketky s dum dum hlavicí
Tedy dva okruhy každý po 4 raketkách.
Hledá se kameraman. Kdo se hlásí??
P.S Sranda musí bejt! Samože jsou tam raketky od šikmáčů. Líbí se mi zdejší prostředí. Každý si řekne svůj názor a nikdoho za to nenapadá jako v žumpě na MH. Jen tak dál a houšť pánové!! Konečně řádná modelářská diskuze..
Tedy dva okruhy každý po 4 raketkách.
P.S Sranda musí bejt! Samože jsou tam raketky od šikmáčů. Líbí se mi zdejší prostředí. Každý si řekne svůj názor a nikdoho za to nenapadá jako v žumpě na MH. Jen tak dál a houšť pánové!! Konečně řádná modelářská diskuze..
Kód: Vybrat vše
Nevím odkud to video je, ale s velkou pravděpodobností USA, (tam je ta koncentrace blbů největšíČoveče měls pravdu na Runryderu sou fakt magoří - věděli a poradili všecko
http://www.youtube.com/watch?v=0wh5o1Gm9Lo