Jsem z Prahy a mého Tomahawka II jsem uplně rozmlátil.<br>
Tak žádám o radu kterého kombata si koupit , jsem trochu pokročilý ale ne zas moc.<br>
Slyšel jsem o Tornádu 11 a tak nevím.<br>
Poradte.
Tak to je vcelku jednoduchý, já jsem se to ne něm učil....skoru jsem ulomil špičku , otrhal křídla...<br>
Ještě mám jeden dotaz já jsem měl v tom Tomahawkovy II baterkový pack na 4 tuškový a tedy špička byla slapší (zabere dost místa) tak jestli by jste mi poradily jestli má cenu ho davat do toho novýho kombata nebo si koupit nabíječku a 4 nabíjecí baterky a spájet je.<br>
Ak ma byt tazisko OK a pack nema trcat z kridla, da sa to jedine na plocho. Pokial ide o typ kombatu, mne sa najviac osvedcil Tomahawk S. Co sa tyka letovych vlastnosti aj trvanlivosti. Je ale najhorsie zo vsetkych, dostat nim pecku do svojej telesnej schranky. Aj to sa stava... Ozaj, kto ho vlastne vyraba ak sa este vyraba, ked uz Velkom neexistuje? Alebo Velkom zije?
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo zná v oklí Brna ňáký dobrý svah pro kombatění. Měl jsem v plánu, že si koupím Tomahawka S, ale v Brně není žádný pořádný svah tak nevím jestli to má vůbec cenu?
Nedávno sem byl na Netopírku (kopec na proti Medláneckýmu kopcu) a taky to tak není špatný, ale je tam dost těžký udržet tomahawka S(kamarádův) ve vzduchu!!
Nazdarek,
chci se jen zeptat jestli se nenajde nekdo kdo lita kombat v Praze a uz ho nebavi litat samotnyho.. hledam lidi co si radi zalitaj a i zasouboji v kombatech....
S pozdravem Makuko