LA tmel a elapor
LA tmel a elapor
Máte někdo zkušenost s lepením elaporu (multiplex) LA tmelem nebo
Stayrolepem.Do vteřiňáku a purexu se mi nechce.Deskové EPP lepí
LA tmel výtečně a spoj zůstává pružný.Delší doba tvrdutí mi nevadí-jaro je za dlouho.
Stayrolepem.Do vteřiňáku a purexu se mi nechce.Deskové EPP lepí
LA tmel výtečně a spoj zůstává pružný.Delší doba tvrdutí mi nevadí-jaro je za dlouho.
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, v posledním čísle RC revue píšou o lepení Elaporu něčím novým, pružným, pomaleji schnoucím než klasické vteřiňáky..., ale kdybys mne zabil, tak si nevzpomenu na název, ale vím, že to musím koupit, protože jdu kamarádovi stavět Mentora. Tak se tam podívej, já se k tomu dostanu nejdřív večer. 
geo
No podle toho článku, je to v podstatě nějaké pomalé sekundové lepidlo, takže pro vytvrzení to potřebuje asi vlhkost a bez aktivátoru to na elaporu moc držet nebude. No a při použití aktivátoru už ta pomalost tvrdnutí je tatam, protože se to „speče“ okamžikem kontaktu obou ploch. No z toho plyne, že se při lepení budeme s velkými plochami trápit i nadále.
Accipiter Badius + tuning s Roton 100W
Easy Fly, Gemini, Proxima II
Easy Fly, Gemini, Proxima II
Když to slepíš UHU PORem, tak nemůž mít problém.
Je to čiré, pružné (přibližně jako ten elapor) a drží to super.
Je to kontaktní lepidlo,tak dodržet postup lepení.
natřít na obě lepené plochy,nechat zaschout min. tu dobu podle návodu,ale neuděláš chybu, když to necháš zaschnout půl hodiny. Přitlačit k sobě,pevnost ověřuj tak za dva,tři dny.
Purex je dobrej, ale "je vidět".
Je to čiré, pružné (přibližně jako ten elapor) a drží to super.
Je to kontaktní lepidlo,tak dodržet postup lepení.
natřít na obě lepené plochy,nechat zaschout min. tu dobu podle návodu,ale neuděláš chybu, když to necháš zaschnout půl hodiny. Přitlačit k sobě,pevnost ověřuj tak za dva,tři dny.
Purex je dobrej, ale "je vidět".