nová RC revue tj.2/09 rušení serv
nová RC revue tj.2/09 rušení serv
Ahoj
je tam moc zajímavé čtení o servech a rušení jimi vyvolané a možnosti zarušení i přijímačů 2.4GHz doporučuji přečíst
je tam moc zajímavé čtení o servech a rušení jimi vyvolané a možnosti zarušení i přijímačů 2.4GHz doporučuji přečíst
ani ne tak únik informací ale v model. prodejně v Jičíně je dost rychlej
abych jen tak nastínil je tam něco ve smyslu že prakticky všechny serva na trhu bylo skoušeno 16 kusů serv různých výrobců a jen dvě tuto vadu nevykazovala produkují napětové špičky a tím zaruší přijímač po vodiči a proto mohou rušit i 2.4GHz přijímače je tam i návod na nápravu vpájením kondiku do serva.
abych jen tak nastínil je tam něco ve smyslu že prakticky všechny serva na trhu bylo skoušeno 16 kusů serv různých výrobců a jen dvě tuto vadu nevykazovala produkují napětové špičky a tím zaruší přijímač po vodiči a proto mohou rušit i 2.4GHz přijímače je tam i návod na nápravu vpájením kondiku do serva.
pate píše:to je důvod proč nejsem předplatitel
protože mně neskutečně irituje když dva tři dni koukám na časopis kterej mám předplacenej v trafice
...presne, kamos predplatitel nie je a uz vcera mi ukazoval nove cislo (mimochodom mu prislo domov postou...? - nahanaju ovecky) a ja "truhlik-predplatitel" si musim pockat... do pondelka minimalne... je to jasne mna uz maju chyteneho....
- rdubsik
- Kontaktovat uživatele:
Rušení serv
Zdravím, sám jsem přemýšlel, o tom že založím diskusi k tomuhle článku - Pate byl rychlejší.
Protože se nevyznám v nákupu elektronických součástek (přeci jen balsa a překližka mi jsou bližší), chtěl jsem se zeptat co konkrétně mám chtít v obchodě za kondenzátor (asi bych zkusil PS electronic, Husitská ul., P3) nebo stačí označení z článku? Kolik vlastně takový kondenzátor stojí? Chtěl bych vyzkoušet verzi s připojením na kablík serva, do krabičky se mi opravdu nechce, to by asi nedopadlo...
K tomu předplatnému: já mám předplatné dva roky, funguje to bezvadně, nové číslo mám ve schránce nejpozději 30., někdy i dřív. Asi všechno záleží na náladě pošťáků.
Radek
Protože se nevyznám v nákupu elektronických součástek (přeci jen balsa a překližka mi jsou bližší), chtěl jsem se zeptat co konkrétně mám chtít v obchodě za kondenzátor (asi bych zkusil PS electronic, Husitská ul., P3) nebo stačí označení z článku? Kolik vlastně takový kondenzátor stojí? Chtěl bych vyzkoušet verzi s připojením na kablík serva, do krabičky se mi opravdu nechce, to by asi nedopadlo...
K tomu předplatnému: já mám předplatné dva roky, funguje to bezvadně, nové číslo mám ve schránce nejpozději 30., někdy i dřív. Asi všechno záleží na náladě pošťáků.
Radek
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Kluci oskenujte mi to plís někdo? Místo kam to dát je tadyhttp://www.leteckaposta.cz
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
Pokud Ti to stačí ofocené tak tady: http://leteckaposta.cz/217724875 Myslím však, že tam není nic nového, snad jen to, že v servu byl keramický kondenzátor s kapacitou 5 µF. 
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
To musel mít hodně velký sevo když se mu tam vlezl keramickej kondenzátor s kapacitou 5 µF. To je kondenzátor velkej (svými rozměry) jak sviňamnov píše:Pokud Ti to stačí ofocené tak tady: http://leteckaposta.cz/217724875 Myslím však, že tam není nic nového, snad jen to, že v servu byl keramický kondenzátor s kapacitou 5 µF.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale