Aero Fly Professional Deluxe + mazani upravenych modelu

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
harrys

Aero Fly Professional Deluxe + mazani upravenych modelu

#1 Příspěvek od harrys »

Kdyz edituji nejake letadlo tak se to nekam ulozi, nevite nekdo kam? jak to smazat ty opraveny letadla? BTW: v cem se to dela? Existuje nejaky soft na vyrobu vlastních letadel? Dekuji za info ;)
Jiří Kolář-BAN2

#2 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Prog.Files,IPACS,AFPD,aircraft a můžeš mazat.
harrys

#3 Příspěvek od harrys »

gituna píše:Prog.Files,IPACS,AFPD,aircraft a můžeš mazat.

tam to urcite neni, odinstaloval jsem to a smazal celou slozku a po instalaci jsem je tam porad ty upravene letadla mel, cili to asi bude nekde v profilu USER, ale tezko to najit, no..
Hali
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hali »

tak se podivej po *.tmt a *.tgo souborech. Podle me si to uklada do toho sameho formatu
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Jiří Kolář-BAN2

#5 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

harrys píše:

tam to urcite neni, odinstaloval jsem to a smazal celou slozku a po instalaci jsem je tam porad ty upravene letadla mel, cili to asi bude nekde v profilu USER, ale tezko to najit, no..

Nevím co máš za AFPD. Přes Total Commander to jde úplně v pohodě. Pokud máš origo, funguje to bez problémů. Dnes jsem mazal 2 éra.(editované mnou z původní nabídky). :lol: Mám 1.11.07.21
harrys

#6 Příspěvek od harrys »

gituna píše:
harrys píše:

Nevím co máš za AFPD. Přes Total Commander to jde úplně v pohodě. Pokud máš origo, funguje to bez problémů. Dnes jsem mazal 2 éra.(editované mnou z původní nabídky). :lol: Mám 1.11.07.21

No ja mam jeste starou verzi, 1.8... a kdyz smazu vsechny letadla, tak tam mam jenom ty mnou upravene, i kdyz to odinstaluji a znova nainstaluji, nechapu to..

BTW: muzu se zeptat kolik jste za to dal? bylo to i s ovladacem? Diky
Naposledy upravil(a) harrys dne pát 13.02.2009 23:53, celkem upraveno 1 x.
Jiří Kolář-BAN2

#7 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Za originál jsem dal to ,co všichni ostatní, co originál mají. Nevím kolik stojí teď, ale cca 4500,-. Ty potřebuješ HW klíč. Za ten se platí. Jsou i levnější, ale rozhodnout se musíš sám. :lol: :lol:
harrys

#8 Příspěvek od harrys »

gituna píše:Za originál jsem dal to ,co všichni ostatní, co originál mají. Nevím kolik stojí teď, ale cca 4500,-. Ty potřebuješ HW klíč. Za ten se platí. Jsou i levnější, ale rozhodnout se musíš sám. :lol: :lol:

Ja nepotrebuji nic, koupil jsem to od cloveka co si to koupil ale nebavilo ho to, tak mi to prodal za cca 2500 + postovne..
harrys

#9 Příspěvek od harrys »

Ten software na vyrobu letadel a pozadi nikdo nevi jak se jmenuje nebo kde se da pripadne sehnat?
Jiří Kolář-BAN2

#10 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Takže:

1- Předběhl jsi i moji verzi-1.18. atd
2- Pokud sháníš program na"výrobu letadel", tak jsi asi celkem mimo mísu. Když neumíš vymazat editovaná éra, tak nevím, co chceš prgramovat-editovat do ........
3-Program na pozadí? K tomu Ti stačí foťák , který umí panoramatické snímky.

Nevím co budeš dělat dále, ale otázky typu: stáhl jsem si 10 modelů, v AFPD nejsou, kde je mám hledat,neumím vymazat.... :lol:

Sedni si na židli, trochu používej hlavu a možná zjistíš, že jsi trouba. :lol:
harrys

#11 Příspěvek od harrys »

gituna píše:Takže:

1- Předběhl jsi i moji verzi-1.18. atd
2- Pokud sháníš program na"výrobu letadel", tak jsi asi celkem mimo mísu. Když neumíš vymazat editovaná éra, tak nevím, co chceš prgramovat-editovat do ........
3-Program na pozadí? K tomu Ti stačí foťák , který umí panoramatické snímky.

Nevím co budeš dělat dále, ale otázky typu: stáhl jsem si 10 modelů, v AFPD nejsou, kde je mám hledat,neumím vymazat.... :lol:

Sedni si na židli, trochu používej hlavu a možná zjistíš, že jsi trouba. :lol:

nepsal jsem ze neumim ale ze tam nejsou, coz je rozdil, ale to ty jako profesionalni odbornik nerozeznas.. Delat s nekoho debila je velmi jednoduche, holt kazdy se nenarodil tak chytrej jako ty aby v peti letech vsechno umel..
IvoK
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od IvoK »

Zdravím,
pokud upravuješ jakýkoliv model v AFPD, ukládá se do té samé složky jako originál, tj. do složky "aircraft". Všechny originální modely v AFPD jsou pro úpravu zamknuté, musíš si je uložit pod jiným názvem, takže by jsi je tam měl vidět. To, že odinstaluješ a smažeš AFPD a že ti po nové instalaci zůstávají tvé upravené modely moc nechápu, protože nikam jinam se neukládají.
Co se týče softwaru na stavbu modelů do AFPD, žádný interní jako např. u Reflexu XTR není. Mrkni na moje stránky, najdeš tam stručný postup o této problematice.
A dále, na vlastní scenérie do AFPD potřebuješ podstatně víc než jak psal gituna "K tomu Ti stačí foťák , který umí panoramatické snímky.". Panoramatickou fotku uděláš i z jednotlivých fotek, keré se překrývají, jen na to musíš mít správný software. Určitě ti nestačí panorama z jednoho směru. Pokud trochu zvládáš angličtinu, postup na scenerie do AFPD najdeš na tomto odkazu:
http://www.rodeo.rc-sim.de/Default.htm. Klikni na "afp Deluxe" a potom na "WORKSHOPS".
harrys

#13 Příspěvek od harrys »

IvoK píše:Zdravím,
pokud upravuješ jakýkoliv model v AFPD, ukládá se do té samé složky jako originál, tj. do složky "aircraft". Všechny originální modely v AFPD jsou pro úpravu zamknuté, musíš si je uložit pod jiným názvem, takže by jsi je tam měl vidět. To, že odinstaluješ a smažeš AFPD a že ti po nové instalaci zůstávají tvé upravené modely moc nechápu, protože nikam jinam se neukládají.

Nevim jak to presne je, mam Visty Ultimate 64bit a ve slozce aircraft mi zadna nova slozka nepribude, dokonce jak jsem jiz psal, tak i kdyz obsah teto slozky odstranim, opravena letadla se v programu porad ukazuji, a to i pri uplne odinstalaci AFPD. Zkousel jsem hledat i soubory *.tmt a *.tgo jakmi radil HALI ale neuspel jsem, zadne jine soubory mimo slozku aircraft jsem nenasel.. Jedine co mi pomohlo bylo odstraneni uzivatelskeho profilu. Po spusteni AFPD v novem profilu jsem videl uz jen letadla ktera tam byli original..

Co se týče softwaru na stavbu modelů do AFPD, žádný interní jako např. u Reflexu XTR není. Mrkni na moje stránky, najdeš tam stručný postup o této problematice.
A dále, na vlastní scenérie do AFPD potřebuješ podstatně víc než jak psal gituna "K tomu Ti stačí foťák , který umí panoramatické snímky.". Panoramatickou fotku uděláš i z jednotlivých fotek, keré se překrývají, jen na to musíš mít správný software. Určitě ti nestačí panorama z jednoho směru. Pokud trochu zvládáš angličtinu, postup na scenerie do AFPD najdeš na tomto odkazu:
http://www.rodeo.rc-sim.de/Default.htm. Klikni na "afp Deluxe" a potom na "WORKSHOPS".

Diky za rozsahle informace, procital jsem to, ale je to opravdu jak pises obrovska ztrata casu :( treba nekdy pres dlouhe zimni vecery.. :)

Jeste jednou diky ;)
IvoK
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od IvoK »

Je možné, že tam je problém. Mám XP SP3 a tam to funguje, jak jsem psal.
Hali
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hali »

Nevim jak to presne je, mam Visty Ultimate 64bit a ve slozce aircraft mi zadna nova slozka nepribude, dokonce jak jsem jiz psal, tak i kdyz obsah teto slozky odstranim, opravena letadla se v programu porad ukazuji, a to i pri uplne odinstalaci AFPD. Zkousel jsem hledat i soubory *.tmt a *.tgo jakmi radil HALI ale neuspel jsem, zadne jine soubory mimo slozku aircraft jsem nenasel.. Jedine co mi pomohlo bylo odstraneni uzivatelskeho profilu. Po spusteni AFPD v novem profilu jsem videl uz jen letadla ktera tam byli original..

no ja teda nevim kde si AFPD uklada upravene letadla, ale pokud pomohlo jenom spusteni v jinem profilu tak si to uklada nekde do tveho profilu. Takze bych skusil ve vistach projit svuj profil.

ted jsem skusmo upravil 2 letadla a ulozili se do slozky aircraft. a posmazani techto 2 slozek opet v pohode zmizely z AFPD.
taky mam XP SP3
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“