Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hujer!

#91 Příspěvek od hujer! »

mohl bych mit dotaz na ty co maji paypal, zajimalo by me jestli penize ktere tam prevedu se prevedou z CZK na USD?
1zdena1
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od 1zdena1 »

prevedou se automaticky pri placeni
AR1
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od AR1 »

hujer! píše:mohl bych mit dotaz na ty co maji paypal, zajimalo by me jestli penize ktere tam prevedu se prevedou z CZK na USD?

Samo, s tím není žádnej problém. Jde to automaticky. Potvrdíš dolary, odečtou koruny. Třeba když platím přes Visu od Spořky tak na Paypaylu vidím ještě před potvrzením nejen kurz ale i konečnou částku v Kč.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
hujer!

#94 Příspěvek od hujer! »

bezva to jsem potreboval vedet, resim ted otazku jesi nakoupit tady nebo v HC
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Hujer: Není co řešit, jasně že HC. Ale záleží jak co. Levný věci kupuju toť a na dražší se chystám že koupím v HC.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
hujer!

#96 Příspěvek od hujer! »

ja mam akorat strach z takovejch veci jako je treba nabijecka ktera mi pripada tady trochu jistejsi(co se tyce zaruky a pod.) , ale asi je to blbost :)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Marek71 »

Blbosť to nie je. I keď obecne, so zárukou na HC nie je problém, reklamoval som tam už tri veci a všetko bolo vyriešené v pohode buď vrátením $ alebo výmenou vadného kusu. Lenže jednalo sa o malé veci (výškomer, regul. prog. karta k reglu) kde poštovné do Číny bolo 24 KČ. Takže sa to vyplatilo.

Lenže ak budeš kupovať nabíjačku a budeš ju posielať dvakrát na reklamáciu (aj taký prípad bol, pohladaj v diskusii), tak sa ti to už celkom podraží. Balíček o hmotnosti cca. 1kg za 24 KČ nepošlelš :-) Je treba na toto myslieť a objednávať s rozumom.

hujer! píše:ja mam akorat strach z takovejch veci jako je treba nabijecka ktera mi pripada tady trochu jistejsi(co se tyce zaruky a pod.) , ale asi je to blbost :)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
hujer!

#98 Příspěvek od hujer! »

takove ty "drahe veci" jako je RC a nabijecka koupim u nas a zbytek v HC, uz sem se rozhodnul
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od slavoo »

hujer! píše:takove ty "drahe veci" jako je RC a nabijecka koupim u nas a zbytek v HC, uz sem se rozhodnul

ja som tam kupoval i nabijačku GT-A6sem tam trochu zablbne ale vcelku spokojní :wink:
niekde v ČR som ju našiel za cca 3500Kč takže je to rozdiel a stojí zato to i reklamovať treba i dva-krát,,
tox232
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od tox232 »

Zdravím nejsem moc zdatnej v anglině můžete mi někdo poradit jak na nákup u hobbycity.Adresu a jméno mám vyplněný, radši jsem tam nepsal háčky čárka atd.,tam jak je Non US state jsem napsal Europe do country Czech republic.Dále je tam zpusob dopravy to mi je tak nějak jasný poté GIFT co to je?Declare a různý procenta nevím co s tím.Poté se dostanu na stránku kde se zadávaj udaje o kartě to už je v pohodě to bych měl zvládnout.Eště dotaz musím mít vypsaná obě pole dodacích adres?
Děkuji za každou radu
http://tox232.webnode.cz
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od sejvi »

to tox232: Poslal jsem ti SZ.

GIFT = darek
DECLARE - jakou castku deklarovat na fakture, respektive kolik procent z celkove zaplacene castky (pro celniky), do 150EUR (cca 190USD) bez cla a DPH, viz nize...

Osvobození od cla:
Ve smyslu ustanovení článku 27 nařízení Rady č. 918/83, o systému Společenství pro osvobození od cla, jsou od dovozního cla osvobozeny zásilky zboží nepatrné hodnoty, pokud jsou zasílány ze třetích zemí přímo příjemci, který se nachází na celním území Společenství. Za zboží nepatrné hodnoty se považuje zásilka, jejíž celková vlastní hodnota nepřevyšuje částku 150 EUR. Hodnotu zásilky nelze dělit, takže pokud celková vlastní hodnota zásilky tuto částku převyšuje, nelze osvobození od cla poskytnout. Osvobození od cla se neposkytuje u alkoholických výrobků, parfémů, toaletních vod, tabáku a tabákových výrobků.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Nakadah »

Tak panove :D kolega me z HC objednal minuly tyden karbec na benzinaka (neptejte se me na co to bude :D na letadlo ne).

V sobotu to odeslali z HC a dneska uz je to na poste k vyzvednuti :D trosku jen popletli adresu, melo to dojit do prace. Ale to nevadi :) to je rychlost...Nak

EDIT. tak ne :( byly to stromecky na vlacek, zadny karbec. Kolega me mystifikoval :D
dusi
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od dusi »

sejvi píše:to tox232: Poslal jsem ti SZ.

GIFT = darek
DECLARE - jakou castku deklarovat na fakture, respektive kolik procent z celkove zaplacene castky (pro celniky), do 150EUR (cca 190USD) bez cla a DPH, viz nize...

Osvobození od cla:
Ve smyslu ustanovení článku 27 nařízení Rady č. 918/83, o systému Společenství pro osvobození od cla, jsou od dovozního cla osvobozeny zásilky zboží nepatrné hodnoty, pokud jsou zasílány ze třetích zemí přímo příjemci, který se nachází na celním území Společenství. Za zboží nepatrné hodnoty se považuje zásilka, jejíž celková vlastní hodnota nepřevyšuje částku 150 EUR. Hodnotu zásilky nelze dělit, takže pokud celková vlastní hodnota zásilky tuto částku převyšuje, nelze osvobození od cla poskytnout. Osvobození od cla se neposkytuje u alkoholických výrobků, parfémů, toaletních vod, tabáku a tabákových výrobků.

Ty v té citaci opravdu vidíš osvobození od DPH? :roll:

Na DPH je postavena ekonomika Unie, úředníci ti neodpustí na daních ani vindru. Clo, to jo, na to mají dokonce organizaci WTO (dříve GATT), ale daní ani vindru.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
tks
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od tks »

Nevím přesně, o čem tady debatujete. Ale je prostě fakt, že se neplatí clo ani dph na zásilky do 150eur. Třeba z HC mi přišel balík, na celnici jsem poslal doklad na 160dolarů a neplatil jsem nic.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od sejvi »

Presne jak pise tks, mam uplne stejnou zkusenost... :wink:
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“