Ovládát rádio jen palcem, nebo lepší palec ukazovák??

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
Sali

#16 Příspěvek od Sali »

Dobre litat se da ve vsech modech,jde jen o cvik a zvyk.Znam lidi co delaji s modem 1 neskutecny veci. :roll:
Sali
Drop

#17 Příspěvek od Drop »

Roadrunner píše:
Drop píše:[
Nevim jestli je mod 2 pro helinu lepší, to nemohu posoudit, ale mod1 je podstatně víc užíván...j

No tak tohoto dojmu jsi možná nabyl po zhodnocení místních statistik, ale ve světě se létá na helinách MOD 2 mnohem více jelikož je to opravdu asi lepší jak tvrdil Zerovi p. Kefurt starší.

a to je právě to, něco se nauč a pak je to špatně.Jestli lítá svět mod2, tak proč ho nelítá celé česko??
Netvrdim nikomu nic....protože nic o tom zatim nevim a tak si to tu rád vyslechnu :roll:
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od sejvi »

Ja mam MOD1 a jednoznacne pouzivam palec a ukazovacek... :wink:
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Yoshi.CZ »

vaio píše:Jseš na dobré cestě stát se mistrem - podívej se na video! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=p3nNiUSt ... re=related

Já si myslím, že to je jedno - jak si člověk zvykne a co je pro něj příjemnější. Hlavně když ti to bude lítat.

Alan je prostě "machr" 8)

Jinak mám MOD1 a používám jen palce ... ukazováčky mi tam nějak nejdou :D
Naposledy upravil(a) Yoshi.CZ dne sob 21.02.2009 21:11, celkem upraveno 1 x.
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Roadrunner

#20 Příspěvek od Roadrunner »

Drop píše:A to je právě to, něco se nauč a pak je to špatně.Jestli lítá svět mod2, tak proč ho nelítá celé česko??
Netvrdim nikomu nic....protože nic o tom zatim nevim a tak si to tu rád vyslechnu :roll:

Dost lidí v ČR ho léta protože tady někdo začal takovou módu. Vpodstatě je to ale jedno. Rozdíl je prý znát až při extrémním motykování, ale rozhodně to nemusí být pravidlem, rozdíl je prostě mikromální. Hlavní výhoda je, že až potkáš Alana, tak ti to bude moct zalétat =D
Wolf ME, CopterX 500 FBL Beast,
Toro 900, Toro 600, Extra EPP, Dago, Maxiswift
DX6i
Lama V3 3ch, Mini airwolf
pepermint

#21 Příspěvek od pepermint »

skoda ze alan lieta na opacnom konci sveta inak ja som laik s lamou lietam mod1 a iba palcami palec je rychly ale ne velmi citlivy ale podla mna je to s pultom uplne o inom ked mas ruku viac pri sebe
kyosho stratus 2000s , robbe lama
mcbart
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od mcbart »

Ahoj.Jeden můj známý mi kdysi řekl že je jedno jaký MOD a čím ty kniply držím.A že když budu chtít naučím se to i palcema od noh :-) Všechno je jen otázka tréninku.Lítat lítat lítat.A má naprostou pravdu.Jen MOD člověka lítat nenaučí.MOD1 je u nás opravdu nejpoužívanější a tak se líp hledá ochotný člověk co pomůže se záletem.Toť vše. :D Rozhodnout se musí každý sám podle toho co mu přijde víc přirozený.

PS: Lítám MOD1,z palců jsem přešel na palec a ukazováček.V zimě mi mrzne o jeden prst navíc :-D
Styl3rZ

#23 Příspěvek od Styl3rZ »

no dost lidi co rikaly ze maj MOD1 tak uze to sebou nesou od letadel je to pry lepsi a nemusi se predelatav na MOD2
Sali

#24 Příspěvek od Sali »

A to je jediny duvod,proc je u nas MOD1 rozsirenejsi.Protoze vetsina zacinala uz za dob hluboke totality litat s erama,heli snad v te dobe ani nebyly a pri prechodu na heli uz samozrejme MOD menit nebudou.To by toho asi vic rozmlatili nez naletali. Jinak na heli je asi jednodusi se naucit kdyz je cyklika na jedne pacce. :wink:
Sali
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od tomanos »

Ja som začal s palcami, no pri akrobatoch som sa musel preučiť. Nemal som v tom taký cit. Teraz by som palcami asi letieť nevedel 8) . Takže je to jasné.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od pkotatko »

Ano, MOD 2 je u heliny možná o trošičku lepší. V piroflipech se to asi lépe řídí. Jinak je to jedno. Já lítám MOD 1. Klidně vám slíbím, že až přijde na piroflipy, tak se to přeučím. Piroflipy se totiž nikdy nenaučím :D :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Drop

#27 Příspěvek od Drop »

pkotatko píše:Ano, MOD 2 je u heliny možná o trošičku lepší. V piroflipech se to asi lépe řídí. Jinak je to jedno. Já lítám MOD 1. Klidně vám slíbím, že až přijde na piroflipy, tak se to přeučím. Piroflipy se totiž nikdy nenaučím :D :D

Nikdy neřikej nikdy :lol: :wink:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
BobasV

mod 1 nebo 2

#28 Příspěvek od BobasV »

Já do toho asi nemám co mluvit, když to sotva odlepím od země, ale domnívám se, že záleží na tom, jestli je člověk levák nebo pravák. Zkuste si vzít kladivo do té druhé ruky a uvidíte tanec.
JMalik

#29 Příspěvek od JMalik »

Drop píše:
a to je právě to, něco se nauč a pak je to špatně.Jestli lítá svět mod2, tak proč ho nelítá celé česko??

Celá Anglie jezdí vlevo, my čeští blbci vpravo. :lol: :lol: :lol:
pepin

#30 Příspěvek od pepin »

Jimy Hendrix a Curt Cobain hráli taky na na kytaru na druhou stranu oproti zbytku světa a docela jim to šlo,Nevím ale přesně na čem jeli,možná to bude chtít trochu experimentovat :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“