Blade 400 3D

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
vasylp

#76 Příspěvek od vasylp »

Mirku co to sou za stránky da se tam objednat nebo co 8O
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
Roadrunner

serva

#77 Příspěvek od Roadrunner »

ogie píše:Servo tam určitě můžeš dát i jiné, ale když jedno tak je potřeba vyměnit všechny. Já jsem zatím měnil jen převody. Nakoupil jsem zásobu odcházejí i bez nehody.

No jelikož k tomu má DX6, tak si nemyslím že by bylo nutné vyměňovat všechna serva. Stačí si lehce pohrát s cestama serv (TRAVEL ADJ) a je to. V tom je krása lepších rádií.
Možná by to nebylo vhodné pro lidi co létají 3D, ale to Vasilp asi zatím nebude :-)
Wolf ME, CopterX 500 FBL Beast,
Toro 900, Toro 600, Extra EPP, Dago, Maxiswift
DX6i
Lama V3 3ch, Mini airwolf
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od mirek77 »

Jsou docela levný akorát jsem mněl někde leták v češtině pokud ho najdu tak dám vědět.
Blade 400, DX6i
ogie

Re: serva

#79 Příspěvek od ogie »

Roadrunner píše:No jelikož k tomu má DX6, tak si nemyslím že by bylo nutné vyměňovat všechna serva. Stačí si lehce pohrát s cestama serv (TRAVEL ADJ) a je to. V tom je krása lepších rádií.
Možná by to nebylo vhodné pro lidi co létají 3D, ale to Vasilp asi zatím nebude :-)

JJ to máš asi pravdu jen mi to připadá jako takové opravdu krajní řešení. Jistota je dát stejný typ serv a máš pokoj.
vasylp

#80 Příspěvek od vasylp »

:lol: :lol: to jo nejsem profik ! učím se ale jedno zaseknuté servo mně uděla škodu že bych moh koupit 3 nove nějaké lepši pravě chci radu do čeho jit 8)
vaio
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od vaio »

Já bych na začátky dal úplně obyč serva - něco na způsob Tower Pro SG90 a pod. Stejně to člověk na začátku nepozná (rozdíl mezi lepším a horším servem). Mám to takhle na rexovi a v šupleti mám nachystány 3x Hitec HS-55.

Ono když s tím člověk upadne, obvykle to odskáče i nějaké servo.

Otázkou je, jestli tím, že se to trochu víc naučím a budu zkoušet nové věci, tak jestli nebudu padat o to víc. Abych ta serva neměl v šupleti pořád. :wink:
Bývalo: ALIGN T-REX 500 ESP 3G, DX7, Phoenix RC

Nejlepší věci na světě nejsou věci.
vasylp

#82 Příspěvek od vasylp »

taky tak myslím ze začátku byl jsem dole. Ted už vyš a rychleji takže pady jsou větší a finančně náročnější ! kouslo se mně servo za letu po druhé, poprvé jsem to ustal ale ted NE a musím platit :cry:
k tomu servu Hitec HS-55 je o stovku levnější než origo EFLRDS75H :evil:
tak si vyber :?: :?: :?:
vaio
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od vaio »

Sice neznám Blade400, ale má mít všechna serva digitální. Nejsem si jist, zda je to potřeba na cykliku. Digitální = přesnější a rychlejší, ale pravděpodobně o to dražší. Já jsem sice začátečník, ale s největší pravděpodobností nějakou dobu nepoznám, jak moc kvalitní servo mám na cyklice. Určitě tam dej ta obyčejná serva, dají se koupit cca za stovku.

vasylp

#84 Příspěvek od vasylp »

no jo ale jak dlouho výdrži kousne se to a zase zaplatím tisíce tak to radši koupit nějaké lepši ne ? a mat aspoň z toho pokoj co 8)
vaio
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od vaio »

Na to neumím odpovědět - jde o to, zda životnost toho obyčejného serva několikanásobně nepřekračuje dobu mezi haváriemi! :lol:

vasylp

#86 Příspěvek od vasylp »

a co tak vyměnit v servu plastové za kovové převody prodavaji se vůbec kovové převody :?:
totiž jsem po padu rozebral servo a měl jsem praskle kolečko zasekle mezi zubama :evil:
michalval

#87 Příspěvek od michalval »

Blade má serva cykliky analogová S75 a jedno digitální na vrtulku DS 75
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
vasylp

#88 Příspěvek od vasylp »

na vrtulce mam Hotgear HG-D201HB asy tomu vůbec nerozumím ale mam všude serva DS75 :?:
Roadrunner

serva

#89 Příspěvek od Roadrunner »

No já bych nic nevymýšlel a dal tam osvědšenou klasiku. Tzn: Hextronik HXT900 nebo HS-55 nebo Tower Pro SG90. Vpoodstatě identická serva. Všechny dostatečně kvalitní řekl bych i na základy 3D.
Na Wolfovi mi i při malých pádech odešla původní serva a HS - 55 ani jedno. Jedno původní Wolf servo ještě žije, ale nedávám mu moc velké naděje...ale do týdne budu objednávát z HK Hextroniky. To vydrží jako HS 55 a za 4$ je to skoro zadarmo.

Respektive se mrkni na MadBoxovo info http://azheli.ic.cz/rcvybava.htm ,ale pro jako začátečník bych určitě vybíral z těch tří co jsem ti dal na výběr.
Wolf ME, CopterX 500 FBL Beast,
Toro 900, Toro 600, Extra EPP, Dago, Maxiswift
DX6i
Lama V3 3ch, Mini airwolf
dagx
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od dagx »

Ahoj.Při nastavování úhlu listů pro 3D let,jsem zjistil,že nelze nastavit úhel mínus 10 stupnů,ale jen asi mínus 5 a když dám páčku na střed není úhel nula,ale asi +4.Abych měl rozsah +10 - -10,potřebuji tedy posunout celý kolektiv.Znamená to,že musím nejdřív mechanicky posunout táhla na servech aby při páčce uprostřed byl úhel listů nula(při lineární křivce 0-100) a pak teprve nastavovat vše ostatní,nebo toho lze dosáhnout i jinak(swash mix to asi neřeší,protože ovládá rozsah oběma směry zároven)? Chtěl bych se jen ujistit jestli to chápu správně.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“