Michani paliva, manipulace, skladovani
Michani paliva zkusenosti.
Zdravim.
chtel bych se podelit o jeden poznatek.
Prestavam verit palivu Graupner!!!
kdyz jsem si sehnal vsechny prisady:
methyl Pure (99,5cistota, 0,05% vody), nitromethan (proxim), a synteticky olej Graupner SX.
zkusil jsem si smichat palivo sam presne v pomeru 70%methyl, 16%nitro, 14% olej.
Na jizdnich vlastnostech s to projevilo drasticky. auto jezdi neskutecne zive. teplota je na stejno. nakonec jsem pridal jeste bohatost kdy to auto lita jak strela a motor ma 110°C. napiste mi co si otom myslite.
mam doma jeste 2l paliva od graupnera a nevim co snim. protoze do auta ho fakt uz nedam. jedna se presne o Graupner Race PRO 16%.
jeste chci rict ze pri techto pomerech me Litr paliva stoji 170kc. a to jsem do toho zapocetl kompletni porizovaci naklady postvone apod.
Jestemusim rict jednu vec, ten motor se ladi skoro sam. nikdy se mi ho nepodarilo naladit tak jak s michanym palivem.
J.
chtel bych se podelit o jeden poznatek.
Prestavam verit palivu Graupner!!!
kdyz jsem si sehnal vsechny prisady:
methyl Pure (99,5cistota, 0,05% vody), nitromethan (proxim), a synteticky olej Graupner SX.
zkusil jsem si smichat palivo sam presne v pomeru 70%methyl, 16%nitro, 14% olej.
Na jizdnich vlastnostech s to projevilo drasticky. auto jezdi neskutecne zive. teplota je na stejno. nakonec jsem pridal jeste bohatost kdy to auto lita jak strela a motor ma 110°C. napiste mi co si otom myslite.
mam doma jeste 2l paliva od graupnera a nevim co snim. protoze do auta ho fakt uz nedam. jedna se presne o Graupner Race PRO 16%.
jeste chci rict ze pri techto pomerech me Litr paliva stoji 170kc. a to jsem do toho zapocetl kompletni porizovaci naklady postvone apod.
Jestemusim rict jednu vec, ten motor se ladi skoro sam. nikdy se mi ho nepodarilo naladit tak jak s michanym palivem.
J.
http://www.eurosarm.cz
Bere nekdo od tehle firmy ?? Je kvalita v pohode ?? Chystam se to zkusit. Od kud kupujete technický ricin. olej ?? díky
Bere nekdo od tehle firmy ?? Je kvalita v pohode ?? Chystam se to zkusit. Od kud kupujete technický ricin. olej ?? díky
\_ StanY _/
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
pozorovatel píše:Pánové methyl se dá koupit u firmy EuroSarm v Brně. Cena za 1litr je 13.50Kč a dá se koupit v 10litrovém balení. Je k tomu připočítaná cena za kanistr 100kč,ale ten je vratný. Takže v poho
Kdysi dávno cca 4-5 let jsem tohleto v eurošarmu dojednal a vidím že to funguje dodnes. ideální řešení.od eurošarmu jsem dřív brával 100l sud na rok a metyl to byl velmi dobrý
Radim
Tady se někdo probral asi z hibernace ne?pozorovatel píše:Zaslal: pá 07. červenec, 2006 13:56 Předmět:
Pánové methyl se dá koupit u firmy EuroSarm v Brně. Cena za 1litr je 13.50Kč a dá se koupit v 10litrovém balení. Je k tomu připočítaná cena za kanistr 100kč,ale ten je vratný. Takže v poho
ICQ 638556901
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele: