Tornádo XX

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
vasin
Kontaktovat uživatele:

prosím help

#76 Příspěvek od vasin »

Právě jsem dokončil Tornádo, ale vyšlo mi těžké na zadek a to tak, že jsme zatím provizorně nalepil ke špici 5 x 50Kč a ještě mi to přijde málo.

prosím poraďte jak nejlépe to mám dovyvážit a hlavně .. nějaký nápad čím a jak to udělat tak abych to hned neztratil?

To znamená, že potřebuji doplnit cca 50 - 60g .. to mi hlava nebere

http://www.vachovo.cz/Letadla/IMAGE_00011.jpg
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
omar

#77 Příspěvek od omar »

ty prachy asi brzo ztratíš :lol: ja sem kombat dovažoval tak že sem pod potah na špici vypálil pájkou optimální jamku a do ní purexem zalepil olovo ( aby se špice nebortila při nárazu ) to už pak ztratit nejde , a v rybářských potřebách koupíš 50g i 60g ale je to docela koule musíš vymyslet kam to picnout . závisí to kams dal baterky . . . přes to skelku a potah a ani to nebude poznat . . .
vasin
Kontaktovat uživatele:

Díky za radu

#78 Příspěvek od vasin »

Zadlabu to špice .. ovšem lepní purexem .. hm to jsem ještě nezažil, pořád mám teda jednu lahvičku v kufru už od dob Sky Lady, ale lepil sem ji vždy vteřiňákem.

Kolik se toho dává jak hodně to nabývá?
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
omar

#79 Příspěvek od omar »

purex je dobrej ze ti vyplni mezery mezi tim olovem a epp-ckem a pri narazech se pak nebude lamat ta spice coz by ti u fterinaku asi hrozilo . . . a kolik purexu ? to zalezi na tom jak udelas presnou diru , kazdopadne bych se toho nebal . . . co vypeni pak odriznes skalpelem :wink:
vasin
Kontaktovat uživatele:

Zalétáno

#80 Příspěvek od vasin »

Tak jsem to dnes zalétal alespoň na rovině na louce na Malé Skále kousek od Bohnic. Ze začátku se mi to vzpínalo tak jsem ještě dovážil , pak dotrimoval a pak už to i lítalo i když teda jak to ztratí rachlost de to dolů jak dělová koule, ale i tak pár hodů s obratkou a přistání do ruky sem dal , tak snad to na svahu nebude uplně k ničemu.

Taky musíte být pořád na slušné rychlosti? (jak to zpomalí tak se to v zatáčce okamžitě propadá po křídle)

Prosím nevíte někdo o nějakém simulátoru na svahové lítání?
4komar
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od 4komar »

neřeš a jdi zejtra s klukama Kombatit
omar

#82 Příspěvek od omar »

nejlepší simulátor je vylíst s tím na kopec . . .
litat potichu a rychle . . . F3F rulez !
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Marcos »

Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno ale mám svahové samokřídlo (dejme tomu Tornádo XX :) ) a má ufiklou náběžku tak, že je po celém rozpětí ze předu křídla 5mm široká placka a až pak začíná profil... Blbe se to popisuje, proste takhle :
Obrázek

Je to normální, vadí to, mám to nějak zahladit?
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Marcos »

Nic, jo? Ok, tak to doplním železným trojhranem 5x5x5mm po celém rozpětí a budu se těšit příště v Bohnicích :twisted:
Obrázek
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
wroum

#85 Příspěvek od wroum »

Marcos: bych to asi jenom zabrousil...
Odpovědět

Zpět na „Kombat“